- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
siemensfun
tag
Akkor leírom nálam hogy van a hálózat:
DHCP-t és mindent az AX3600 intézz a hálózaton. Így müködik tovább is a helyi hálózatom, ha az ONT nem jó. Az IPTV-t nem tudom közvetlen az ONT-be dugni, mert messze van és még plusz kábelt oda nem szeretnék kiépíteni. Két IPTV boxom van, ezért nem elegendő egy csatlakozás. Ezért kötöttem össze még egy kábellel a AX3600-on az IPTV-t engedélyező portot és a switch-et, ami azért jó így bárhol ráköthetem a helyi hálózatra a boxokat lesz adás.
Az AX3600-on 1 wan port és 3 LAN port van. Így is vannak számozva: WAN, LAN1, LAN2, LAN3
WAN: ide kötöm a ONT-t, csak wan port, semmi másra nem jó
LAN1: itt kötöm össze a helyi hálózattal
LAN2: ezen keresztül meg engedélyezve van az IPTV 8sajnos az AX3660 jelenleg csak az egyik portján engedi)
LAN3: jelenleg nem használomKésőbiekben ha lesz rá Openwrt akkor nem kell külön kábel az IPTV-nek hanem mehet ugyanazon porton.
Eddig ADSL és UPC 500-as netem volt egy Tplink AC900-as routerrel. De ahogy nemrég hozzánk is elérkezett az optika 1000/1000, akkor kicsinek bizonyult a hálózat ezért fejlesztenem kellett. Kicseréltem minden kábelt CAT6-ra és AX3600-ra. Minden helységbe húztam egy CAT6-os kábelt és helységenként van elosztva switch-kel ahova kell. Ez kevesebb kábel így és jobban bövíthető. Ezt a felállást kicsit jövőállónak találom.
Az AX3600 simán erölködés nélkül kihajtja a 1000-es netet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Objektívek topikja
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest