Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby-007
tag
válasz
DonJoee #1219 üzenetére
Wifi zóna annyi van amennyit ad, autóra van csatolva, de érdekes módon mindig a leggynegébbet használja, de ezt láttam már a tendánál is korábban. De lehet ez csak a szar appoknak az átka. A tendánál már korábban beállítottam fixre, de akkor galiba volt, így visszatettem autora. Itt sem tudom, hogy ezzel kéne-e kísárleteznem. Meg egyelőre még mesh-ben van az emelti így abban semmit sem tudok állítani. Ha ap-be raknám akkor lehetne a csatornát állítgatni rajta.
-
Norby-007
tag
válasz
DonJoee #1219 üzenetére
Az előbb megtettem két laptoban tiltottam és indítottam újra a wifi adaptert a pc-ben meg mindhárom adaptert tiltottam és indítottam újra, sajnos ugyanaz a helyzet.
Míg a samba servert (ami a mini pc-n van) elérem mind a wifis laptopokról, mind a vezetékes pc-ről addig a file megosztás és a hálózat nem megy, nem elérhető, gondolom ugyanez a baja a printer szervernek is, pedig az csak az új routerre kapcsolódott, mivel előzőleg a tendába volt usb-vel bedugva. Mégsem lehet nyomtatni, pedig a nyomtató szervet normálisan csatlakozik és minden beállítás jó, mindenre azt írja megfelelő és amikor nyomtatok kapom a hiba üzenetet, hogy nem lehet kinyomtatni az anyagot. Tehát valami hálózati galiba még mindig van, csak én ezt nem fogom megfejteni, hogy mi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- További aktív témák...
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Új pc házak! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest