- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
válasz
Norby-007 #1223 üzenetére
Igaz nekem nincs mesh hálóm csak az AX3600. Hasonló problémám nekem is volt pár eszköz állandóan ledobódott majd újra látta és ismét elölről random időközönként. HA-ban ez szépen látszott. 40+eszköz lóg rajta 0/24h. Volt nemrég egy áramszünet éjjel. Reggel figyeltem fel rá ismét gond van pár eszközzel, és láttam hogy a 2,4ghz nem azon a csatornán megy mint addig. Szóval "Netspot" appal bemértem a környező eszközöket és hálózatokat, figyeltem melyik csatorna üres. Biztonság kedvéért kültéren udvaron és utcán is néztem már csak azért is mert az egyik érintett eszköz egy kültéri izzó. Nálam 1es csati lett nyerő. 5 GHz maradt auto. És mégvalami a wifi 5 kompatibilis mód. Azt bekapcsoltam és nincs két elkülönített ssid. Mármint 2,4 és 5 GHz egyben megy. Azóta egyenlőre nincs probléma. Remélem segít ez a pár sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest