- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Sziasztok.
Vásároltam én is egy ilyen csodát, spanyol raktárból sikerült megcsípnem jó áron. GLS hozta, 5 nap alatt meg is jött.
Ma üzemeltem be, de egyelőre felemás a dolog.
Egy 3g helyére került, amivel semmiféle probléma nem is volt, csak sajnos a ház bizonyos részein gyenge volt vele a wifi jel, szakadozott. Sávszélesség igazából nem lényeg, külterület, mikrohullámú net, névleg 40mbit, ami a gyakorlatban 10-35 között mozog.
De a lényeg. Belőttem Miwifi programmal, egyelőre a gyári 26-os fw.
Szépen megy, de telefonnal netezgetve feltűnt, hogy rendszeresen dobálja pillanatokra, vagy pár másodpercre a netet. Ilyenkor eltűnik a wifi jel, majd újra előjön és csatlakozik.
Ezt mi okozhatja?
A régi router de még az ősi 842nd se csinált ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest