Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
Sziasztok! Most leírom az összegzésem ismét... Akinek a lefedettség a legjobban számít és érdekli a 100% tudása a routernek tehát a mobil app nyújtotta további beállítások az FELEJTSE EL A GLOBÁL verziót!!!!!! Ezt komolyan mondom. Valóban 1000x jobb a lefedettség kínai fw-el tetszett tényleg. Óriási! De! Mobil app használhatatlan az én verzióban (globálról kínai fw). És sajnos így a router tudásának fele kb oda. Nincs vendég háló létrehozás, nem látja a csatolt eszközöket, abszolút semmi beállítás nem lehetséges róla. (kiprobáltam minden létező fw-t és mobil appot, resetekkel kombinálva, kb 25x volt fw módosítás a routeren annyi verziót próbáltam ) Csak látja az app a routert név szerint és ennyi (gyári állapotban megy minden rendesen csak kisebb lefedettséggel). Mint korábban írtam az SSH elérés és mély átalakítás a szoftverben talán segíthet. De egyenlőre nekem a kedvem elment tőle. Várom az openwrt fejleményeket,talan lesz 3.feles szoftver egyszer. Akkor nyílnak majd ki a kapuk igazán. De mindezektől függetlenül nem bántam meg jó a router. Kültéren lévő eszközöknek pedig a Repeater továbbítja a jelet (most már csak 1 nem 2 mint korábban). Lényeg az hogy az egész fórumot egybe olvasva szerintem kinait vegyétek mert ott lazán át álhattok globálra de fordítva szívjátok majd a fogatokat. De azért pozitív dologként megemlíteném hogy nem ömlik össze a rendszerem ezzel a routerrel. Mint korábban 2-5-7naponta.... Nem bántam meg a vásárt félre ne értsétek. De véleményem szerint kínai használhatóbb (ha csak a lefedettség számít). Egyenlőre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256gb - Törött kijelző
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
trance89