- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
Tetszik egyébként az openwrt, de.... DHCP, ip osztás/felülírás szilvat rendesen. Illetve az én baromságom biztosan a hibás. Volt mentésem működő "hangolt" verzióról. Most azt állítottam vissza. Megint kezdődik az ip címzés folyamat
. Csak bonyolult már a hálózatom és kezdek kiborulni... De próbálok még egy kört mielőtt rászánom magamat a "visszaállításra". Bonyolult mert először is egy ax3200 al van meshben. De hogy fentebbről induljak ez a pálya még új nekem. Szóval mesh. Sikerül beállítani. Wifi sávokat szintén. Mivel 60 valahány wifi eszköz van adott volt a régi háló név és jelszó újra megadása, hogy ne kelljen minden eszközt újra párosítani. Valamint mivel több docker komponens is benne volt már az alap hálóban mindenképpen ezt az opciót láttam megoldásnak. Proxmox, Home Assistant, Tasmota, Nextcloud, Pivpn, OMW, Portainer, Plex, zigbee bridge elég sok eszközzel stb... Cloudflare tavolieléres... Blabal. De ez a dhcp sztori megszivatott.
. Miért indultam neki mégis? Nos egy részről szeretem a kihívásokat, másrészről az eredeti AX3600, AX1800 kombóval is voltak nehézségek. Interferencia lehetett másra már nem tudok gondolni. Openwrt alatt sokkal több lehetőséget látok wifi beállításra. IS! Nem is beszélve az 1000 féle apróságról. Aminek kB csak egy töredékét láttam még. Szeretném megtartani a jelenlegi fw-t de keresem a "menekülő utat is" mert fent felsorolt dolgokban már több év munka van. Köszönöm az eddigi munkáját mindenkinek aki ebbe időt, tudást, erőt belefektetett! Nélkületek tuti első próba után tégla lett volna egyből a router. Szóval köszönöm a segítséget! Mindenkinek itt a fórumon is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Csak bonyolult már a hálózatom és kezdek kiborulni... De próbálok még egy kört mielőtt rászánom magamat a "visszaállításra". Bonyolult mert először is egy ax3200 al van meshben. De hogy fentebbről induljak ez a pálya még új nekem. Szóval mesh. Sikerül beállítani. Wifi sávokat szintén. Mivel 60 valahány wifi eszköz van adott volt a régi háló név és jelszó újra megadása, hogy ne kelljen minden eszközt újra párosítani. Valamint mivel több docker komponens is benne volt már az alap hálóban mindenképpen ezt az opciót láttam megoldásnak. Proxmox, Home Assistant, Tasmota, Nextcloud, Pivpn, OMW, Portainer, Plex, zigbee bridge elég sok eszközzel stb... Cloudflare tavolieléres... Blabal. De ez a dhcp sztori megszivatott.
. Miért indultam neki mégis? Nos egy részről szeretem a kihívásokat, másrészről az eredeti AX3600, AX1800 kombóval is voltak nehézségek. Interferencia lehetett másra már nem tudok gondolni. Openwrt alatt sokkal több lehetőséget látok wifi beállításra. IS! Nem is beszélve az 1000 féle apróságról. Aminek kB csak egy töredékét láttam még. Szeretném megtartani a jelenlegi fw-t de keresem a "menekülő utat is" mert fent felsorolt dolgokban már több év munka van. Köszönöm az eddigi munkáját mindenkinek aki ebbe időt, tudást, erőt belefektetett! Nélkületek tuti első próba után tégla lett volna egyből a router. Szóval köszönöm a segítséget! Mindenkinek itt a fórumon is
.
trance89