- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
"Tényleg érdekel, mi a non plus ultra." "Azért titkon várom a tuti tippet."
Szövegértelmezésbeli probléma lehet, de nem írtam sehol, hogy Non Plus Ultra, nem írtam tuti tippet. Leírtam mi hiányzik, leírtam, hogy másol is írják, hogy a pfw-al vannak gondok 1000 alatt. Leírtam, hogy kicsit bizarr, hogy egyik funkció appból másik böngészőből állítható. Nem "háborogtam". Leírtam, hogy csalódott vagyok. Ennyi.
Azt érzem, hogy le lett szólva a tuti vétel, így "ugorjunk" már neki. Ja, hogy itt csak jót lehet írni. Ok, rendben. Nincs ezzel gond.
Aztán jön itt petipetya nagyúr az oly divatos "eddig olvastam el a hozzászólást" -ával, mintha ezzel bármiféle igazságot adna mondanivalójának. Cáfol, kijavít? Nem.De hogy annyira várt tippet is mondjak. Nekem pl. fényévekkel jobb rendszerek tűnik (így most már látva és használva mindkettőt) pl. Freshtomato. pl. egy szintén 30e forintos AC66U-n. (Igen tudom, nem ax-es router)
Most majd jössz azzal, hogy ezzel a kert végében is van 500Mbit. Ok. (Kérdéses az adóteljesítmény, hogy az Európában engedélyezett maximumon felett van-e? )Mondtam én, hogy igényekről, ízlésekről felesleges vitatkozni. Ha neked így jó, akkor ok. De magában a router topicjában hagy lehessen már más véleménye / igénye is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Spórolós topik
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest