- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy a(z anno) csúcs Asus RT-AC87u routerem egyszerre lett Alzheimeres és Parkinsonos: először elfelejtette, hogy vannak USB-portjai, aztán ma valami ropogósra sült benne, mert keményen amperszag jött belőle... ...miközben újraindult és teszi a dolgát, mint azelőtt (mínusz USB, ugye).
Szóval az Asusba vetett bizalmam megrendült (bár még mindig azon keresztül írogatok ide, tehát küzd a végsőkig, bátran, keményen, vérző torokkal, égett elektrolitok szagát ontva megfáradt testéből), és kinéztem én egy ilyen X3600-at.
Én az idő rövidsége okán nem merek külföldről rendelni, mert ez itt bármikor kigyulladhat a hátam mögött és leégeti a házat, de ami még nagyobb gond: nem lesz netünk...
Tehát kinéztem egy magyar oldalt, ahol ezt árulják:
"Xiaomi DVB4251GL Mi AIoT Wireless AX3600 Dual-Band Gigabit Router"Ez a GL a modellszám mögött azt jelentené, hogy globális verzió?
Ennek előnyei, hátrányai ismertek? (annyit sejtek, hogy tán lesz rajta EU dugó, cserébe lejjebb lesz véve a power a wifi-részben, ha igaz)Az eddig olvasottak alapján lefedettségben minimum kell, hogy hozza az ASUS-om szintjét, de inkább jobb lesz. Egy háromszintes, szinteltolásos lakásba kellene, valahová középre betéve (minden födém "ferdén" lesz átlőve, növelve így az akadályok leküzdendő vastagságát, mert mi már csak így élünk, na!)
Remélem, jól döntöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automobilista 2
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei P10 Lite - csak a szokásos
- További aktív témák...
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

trance89