Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Úgy látom, néhány akciót eltekintve és az árfolyam változást, amikor a készülék megjelent 386/EURO , nem nagyon látok árcsökkenést.
Mivel prémium termék és prémium ár, nem szállítanak be sokat és amig ez így lesz, nem is fog jelentősen csökkeni az ár.
Ugye sima kereskedelem. Kevés van valamiből, csillagászati ár. Sok van valamiből ( túl kínálat ) olcsóbb ár. A végén meg szabaduló árazás van, de akkor már a készülék is több éves lehet.
A Samu Ultra se sokat csökkent, pedig abból van.
Pro és kontra a két készülék között.
Elvileg a Samu túlszaturált és túl élesített képeket produkál, de van sok előnye is.
Nekem nem volt gond, mert Huawei párti vagyok, ami ugye nincs Google-val, a Honor Magic 5 pro hátulja nem tetszik, így maradt a Cicamica 13 Pro.
Amíg működött a telefonom, imádtam szinte minden percét. Most, lassan egy hónapja a MI10T pro-t nyomom. Ezt is imádom, de azért van különbség. Ha kezedbe veszed a telefont, akkor már egyből érzed az ár fekvést, pedig nem is kapcsoltad be.
Mivel Huawei P30-ad volt, szerintem neked lehet kéz idegen lenne a Samu ultra. Menj el és fogdosd meg, olyan helyen a két telefont, ahol van mindkettő. Megfogtam én is a Samut. de nem tudnám megszokni. Mindig is a lekerekített telefonokhoz voltam szokva. Az almát is fogtam 14 Pro max, de az sem jött be. ( Persze csak kíváncsiságból )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Eladó iphone 14 256 GB csillagfény
- iPhone SE 2020 gyári független új akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest