Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Gond nélkül ment fel.
Ezt egy almával nem tudnánk játszani.
Régi kamera szoftver 4.5.00.2350.4 új 4.5.002560.1
Szelfi háttér, nem ég ki teljesen, ez nagy javulásnak számít. Ugye vagy a rám fókuszál,( kiégett a háttér) vagy a világos háttérre ( sötét voltam, mint a fene )
Most rám fokuszál, de nem ég ki, vagyis látható részlet a háttérből. Fejlődünk.
Mivel most be kell laknom gyorsan a telót, több képre nincs idő, majd este melóban kipróbálom.
Viszont van egy gond.Nem lehet visszaállítani a gyári romról készült biztonsági mentést, ha az sms visszaállítás be van jelölve. Így az üzenetek a kukában landolnak. Ez egy SMS lottónál, igen csak kellemetlen. Persze külső alkalmazással sem szeretnénk menteni, mert pl, a banki sms kényes lehet.
Viszont már tudom miért. Valamiért a 2-es sim helynek érzékeli, mert az e-sim került az 1-es sim helyére.
Ajánlott a Xiaomi cloud mentést használni, ami természetesen vissza tudja állítani az sms-t.
Ez a művelet, csak azokra vonatkozik, akik nem állítják vissza, induláskor a Google mentés. Vagyis, úgy mint én, szűz rendszert akarnak. Egyesével rakok fel minden alkalmazást amit használok. Mivel 90%-ban online voltam bejelentkezve, így egyikben sem vesztettem adatot.
Ha már új telefon, akkor legyen viszonylag szűz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Spórolós topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest