Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Gond nélkül ment fel.
Ezt egy almával nem tudnánk játszani.
Régi kamera szoftver 4.5.00.2350.4 új 4.5.002560.1
Szelfi háttér, nem ég ki teljesen, ez nagy javulásnak számít. Ugye vagy a rám fókuszál,( kiégett a háttér) vagy a világos háttérre ( sötét voltam, mint a fene )
Most rám fokuszál, de nem ég ki, vagyis látható részlet a háttérből. Fejlődünk.
Mivel most be kell laknom gyorsan a telót, több képre nincs idő, majd este melóban kipróbálom.
Viszont van egy gond.Nem lehet visszaállítani a gyári romról készült biztonsági mentést, ha az sms visszaállítás be van jelölve. Így az üzenetek a kukában landolnak. Ez egy SMS lottónál, igen csak kellemetlen. Persze külső alkalmazással sem szeretnénk menteni, mert pl, a banki sms kényes lehet.
Viszont már tudom miért. Valamiért a 2-es sim helynek érzékeli, mert az e-sim került az 1-es sim helyére.
Ajánlott a Xiaomi cloud mentést használni, ami természetesen vissza tudja állítani az sms-t.
Ez a művelet, csak azokra vonatkozik, akik nem állítják vissza, induláskor a Google mentés. Vagyis, úgy mint én, szűz rendszert akarnak. Egyesével rakok fel minden alkalmazást amit használok. Mivel 90%-ban online voltam bejelentkezve, így egyikben sem vesztettem adatot.
Ha már új telefon, akkor legyen viszonylag szűz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged