Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Ez sajna igaz!
-
BITBOYS
addikt
no comment
-
BITBOYS
addikt
válasz
-=V3rthil=- #58 üzenetére
Jaja! Bluefish! Van hozzá uj driver! Kiváncsi lennék mennyit erösödött!
-
BITBOYS
addikt
8 mega az 1.05-ös!!Míg utánna néztem a neten,letöltöttem! minek?
-
BITBOYS
addikt
Hát igen!Komoly vasnak tűnik!De lehet nem csak driver,hanem kapcsolási gondjai is vannak! Lehet az Ati tudná rá a választ
!!
-
BITBOYS
addikt
Úgy voltam vele,hogy ha jól szerepel a tesztekben lecserélem az 5900xt met erre!Háát...!szerencse,hogy nem siettem el! Thx!
-
BITBOYS
addikt
Azért fura,hogy egy ''efféle'' komoly videokártyára,nem tudnak ''megfelelő szoftvert'' írni!Adatlapja szerint ''gazdaságos 6800as''
-
BITBOYS
addikt
Ez a kártya már nem,de az új vgak már jobbak lesznek!!Ezt olvasni a neten!Azért írtam,hogy ÍGY elsőre
,és kihagyom!
-
BITBOYS
addikt
Én régen,szívtam az nvidiával,utánna az atival és most jönne ez!Inkáb kihagyom!De komoly kis karesz,így elsőre a XGI-től!!Szerintem ezek,most odavágnak ati-nak és nvidianak
Állítólag pénzük az van!!
-
BITBOYS
addikt
Az XGI naggyon komolyan néz ki!!!!Felépítésből-5* ös!szerintem!
-
BITBOYS
addikt
''KÉKHAL'' Én ott láttam ma ennyiért! A deltachrome S8 is ennyi!256DDR, 8 pip,128bit!
-
BITBOYS
addikt
Érdemes ennyiért megvenni?
-
BITBOYS
addikt
Ez most vicc vagy ennyire szar a kártya? S3 DELTA 256 DDR pedig ugyanennyiért!! Megérnek egyáltalán ennyit??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Swift programozási nyelv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest