Új hozzászólás Aktív témák
- 

szabototo csendes tag Sziasztok! Lenne egy problemam a Xerox Phaser 3010-es nyomtatommal. Miota toner-t csereltem benne azota nem tudok vele nyomtatni. Ket LED kozul mindketto allandoan vilagit, laptop oldalrol semmire se reagal (se tesztoldalt nem akar nyomtatni, se mas), a printer status-t nem tudom lekerni a nyomtatasi tulajdonsagoknal. Tobbszor probaltam mar kivenni es ujrabetenni a toner-t, de arra se reagalt. Van valakinek otlete, hogy mit lehetne meg megprobalni? 
- 

tolts.hu őstag Hello,nem működik a nyomtató Win7 alatt.. 
 Telepítettem úgy is hogy kikerestem a listából, meg a leöltött driverrel is, semmi...
 Ötlet?
- 

#41133696 törölt tag Kifogytam a szerkesztési időből ... A Xeroxos Driver felhozta ezt ... Itt ugye csak két választási lehetőség van, és az egyiknél írja is ,hogy csak akkor ha nem USB -s ... A Windows 7 Update -en lévő driver azt nem tökölt , most már tudom, hogy eleve csak onnan kellett volna leszedni ... Na a kérdés, az LPT 1 port maradjon vagy legyen törölve ?  
- 

#41133696 törölt tag No nálam az lehetett a gond hogy amikor rápakoltam az USB-re a Windows 7 érzékelte, csak hibát jelzett, hogy nem ismerhető fel az eszköz ...  Na most ez így oké , hogy van egy LPT1 ? Ami amúgy a gépemen nincs is :-) Akkor kellett volna piszkálnom... de érdekes, mert ahogy felpakoltam a drivert meg ment. Szóval én ez a Printer port dolgot nem vágom  
- 

#41133696 törölt tag Helló ! Bocsi, de kifejezetten Xerox Phaser otthoni szériás lezernyomtatós topicot nem találtam . Ma megérkezett a második Xerox laser nyomtatóm. Eddig 3117 volt. Most 3140 lett  Nem a driver CD -ről teleítettem, hanem letöltöttam a legfrisebb rivert a Xerox -tól. Ami érdekes az az , hogy miután kicsomagolja magát felhozza a Windows 7 varázslót, ahol lehet választani a hálózati meg nem hálózati közül. Az mióta trend, hogy USB -s nyomtatót LPT 1- ként azonosít be ? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest