Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Elkezdtem egy új játékot, ezúttál már veterán fokon (nem voltam túl bátor, mi?
). Kipróbáltam, hogy az elején azonnal elkezdtem kitakarítani a bázison a középső szektort, majd egyből utána az alatta lévőt. Ide letettem a workshopot, fölé középre az első comm centert, a workshop mellé egy powert, és legyártottam a gremlineket. Aha, szóval két mérnőkkel négy gremlint lehet használni, így a comm centert és a powert szépen fel is tudtam húzni
Sajna a coilos plusszos épület helyek jóval lejjebb vannak, így azt az elején nem tudom kihasználni. Úgy látszik, ezt minden játékban random kezeli.
Viszont megvan a mágnes fegyver, egyből ki is fejlesztettem; meg már most rámentem a psi fejlesztésre, nekem az előző játékban csak a legvégére lett meg, akkor meg már annyira nem szólt nagyot, mert nem volt időm felhúzni őket.Ugyanolyanok lesznek, mint az Avatar az utolsó pályán?
Mert az durván jó volt nagy csapat ellenfél ellen!Szóval most nagyon jól haladok, megkaptam az első queen küldetést (a kígyósat), de még várok a gauss sniper fegyveremre, meg semmilyen fő küldetés szálat nem csináltam direkt, hagy tudjak még fejlődni a keményebb ellenfelek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Energiaital topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Kipróbáltam, hogy az elején azonnal elkezdtem kitakarítani a bázison a középső szektort, majd egyből utána az alatta lévőt. Ide letettem a workshopot, fölé középre az első comm centert, a workshop mellé egy powert, és legyártottam a gremlineket. Aha, szóval két mérnőkkel négy gremlint lehet használni, így a comm centert és a powert szépen fel is tudtam húzni
Sajna a coilos plusszos épület helyek jóval lejjebb vannak, így azt az elején nem tudom kihasználni. Úgy látszik, ezt minden játékban random kezeli.
Mert az durván jó volt nagy csapat ellenfél ellen!