- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED monitor topic
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
91% az semmi, nekem tegnap sikerült 99% mellett is elhibázni
Szerencsére nem iron man-en játszok, így újratervezéssel meg tudom oldani a nagyon veszélyes szituációkat, egyébként meg pár sérülés belefér.Közben sikerült megoldanom az Andromadon problémát is. Visszamentem az első hackeléséig és onnan terveztem újra felesleges savcsíkok nélkül. Jó helyezkedés, két killzoneba rakott sniper és egy gránát beköszönésképpen megoldotta a gondot
A páncélt 100% eséllyel hackelem (stun reward), szóval ha egyszer összetört akkor nincs vele gond.Azért kaptam megint vicces küldetést. Kezdésnél fent vagyok az épület tetején, előttem szellőző, ami takar... Gondoltam kinézek merre vannak az X-ek... A szellőző mögött összezsúfolódva 6 enemy (mutonok, advent meg archon). Visszatöltés után már ők húzták a rövidebbet, egy salvos gránáttal köszöntem be hozzájuk. Azt meg bírták, de a zuhanás megtépázta őket
Aztán meg biztos, ami tuti leküldtem egy másodikat is a földszintre. Az archonnak meg nem sok esélye maradt, miután pont berepült a csapat elé.
Mondjuk jól meggondolva érdekesen volt lepakolva az a két pod egymásra. Simán észre kellett volna venniük az embereimet mikor nekikezdtek kiugrálni a kopterből és sortűzzel fogadni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Automata kávégépek
- Assetto Corsa Rally
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére nem iron man-en játszok, így újratervezéssel meg tudom oldani a nagyon veszélyes szituációkat, egyébként meg pár sérülés belefér.
A páncélt 100% eséllyel hackelem (stun reward), szóval ha egyszer összetört akkor nincs vele gond.
Aztán meg biztos, ami tuti leküldtem egy másodikat is a földszintre. Az archonnak meg nem sok esélye maradt, miután pont berepült a csapat elé.