Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap este elkezdtem megint, most szeretett a random: második hónap végére már 4 engineerem volt (egy küldetésből jött, egyet scanneltem, az utolsót vettem), így azért jelentősen gyorsabb a haladás
És most a hajó első két szintjén is csak sima szobák voltak. Alloy úgysem kell 3 raid (egyik scanből jött) után.
Így a randomokkal sem játszottam annyit taktikai módban, csak a blacksite-ot "győztem meg", hogy menjen Dél-Amerikába (GTS taktikákra -50%) és a gerillánál vacakoltam picit, hogy jó legyen a jutalom-megakadályozott event párosítás.Viszont a hackelést végképp nem értem mi alapján működik
Tegnap gerillamisszió végén a VIP ajtaján a zár azt mondta ad nekem +20 pontot a hackingre 25%-os eséllyel. Akárhogy próbálkoztam (mozgattam a csapatot, közben leszedtem az Advent maradékát), csak olyan 75%-ig ment fel a csík, néha még addig se, de volt hogy az esély lement 13-15 százalékra is. A végén mikor a célszemélyt kivittem a falon keresztül (a tetőn legránátoztam egy officert, vele ment a külső fal is) akkor már 40% volt.
És ment a csík kb. húszig, szóval hagytam a fenébe, ennyit nem ér az egész. Bezzeg amikor a kisebb reward kell akkor végigmegy a csík...Másik amit nem értek, hogy mitől lett shaken a rangerem. Tegnap öt küldetés alatt egyszer sérült, akkor is csak egy viper tekeredett rá és már hisztizik. Bezzeg a többiek nem ilyen érzékenyek, egyik szerencsétlen heavy két küldetésen volt eddig, mind a kétszer 1-2 kockával élte túl és mégis bírja
Kedvenc sniperemre különösen gerjednek a sectoidok, ha elérik már kapja is a pánikot. Aztán hátbalövi az említett heavyt
Valami tuti történt közöttük, ez nem lehet véletlen.És egy küldetésekhez kapcsolódó kérdés is a végére: ugye codex akkor jön először, ha skulljacket tudok egy officerbe... Ha ezt elhalasztom későbbre akkor miről maradok le?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És most a hajó első két szintjén is csak sima szobák voltak. Alloy úgysem kell 3 raid (egyik scanből jött) után.
Tegnap gerillamisszió végén a VIP ajtaján a zár azt mondta ad nekem +20 pontot a hackingre 25%-os eséllyel. Akárhogy próbálkoztam (mozgattam a csapatot, közben leszedtem az Advent maradékát), csak olyan 75%-ig ment fel a csík, néha még addig se, de volt hogy az esély lement 13-15 százalékra is. A végén mikor a célszemélyt kivittem a falon keresztül (a tetőn legránátoztam egy officert, vele ment a külső fal is) akkor már 40% volt.
És ment a csík kb. húszig, szóval hagytam a fenébe, ennyit nem ér az egész. Bezzeg amikor a kisebb reward kell akkor végigmegy a csík...
Kedvenc sniperemre különösen gerjednek a sectoidok, ha elérik már kapja is a pánikot. Aztán hátbalövi az említett heavyt