Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz morphyka24 #54441 üzenetére
Nem komfortos, de nem is lehetetlen. Többen vagyunk itt, akik PC-ről váltottam konzolra.
Sic Parvis Magna
-
Roxbury
őstag
Kb 20 évet játszottam én is egérrel, többnyire FPS-eket. Ez az első konzolom (XSX), május 13.-án vettem. Katasztrófának éltem meg az átállást WARZONE-nál kontrollerre, nem hittem, hogy menni fog. Manapság viszont másfél hónappal a vétel után, azt kell, hogy mondjam, hogy marhára élvezem és jól is megy, persze nem teljesen úgy, mint egérrel, de nagyon közeledek. Az irányítás meg úgyis az FPS-eknél a legnehezebb, ha azzal megy, a többi játéknál gyerekjáték lesz. Úgyhogy fel a fejjel és valóban a sok gyakorlás a titka.
-
persil
nagyúr
Borzaszto sokan vagyunk 20 ev pc-vel magunk mogott, szoval hidd el, meg lehet szokni es ma mar konkretan egeret a kezembe se vennek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
need
addikt
sokat volt erről szó.. a táraság nagy része szerintem 30+ és 40+ és mindegyikünk mögött ott van az a 20-25 év egér+ bill. mint már korábban régebben írtam én úgy váltottam Decemberbe hogy még kontrollert sem láttam nem hogy fogtam volna.. vannak játékok amiket hamar gyorsan meglehet tanulni...és persze gyakorolni gyakorolni..
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs