- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz mokus1 #196400 üzenetére
Minden gúny és irónia nélkül kérdezem, hogy milyen értelemben tetted fel azt a kérdést, hogy:
"Hol?"A virtuális világban hol vagy hogy ki-ki a kanapén, széken, hokedlin?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
banderasz77
addikt
Na én ma felavattam magam a konzol világban egy kis FH4-el...
Hát, PC-hez szokott világomhoz képest baromi nehéz az irányítás még rookie fokozatban is.
Vagy a Dodge Challenger nem volt jó választás.
Na mindegy, kicsit elkente a számat, de majd gyakorlok... -
elder troll
őstag
válasz l.skywalker #196396 üzenetére
A friss/dupla regeket kizárnám, csak ehhez kell egy nagybetűs is mod eszköztárral (oriic-nak nincs tudtommal). Ok, nem egy ph-s nyereményjáték, de ez a legjellemzőbb csalási forma.
-
NoOne1976
őstag
Lehet, hogy kellett volna olyan feltétel is, hogy komment az elmúlt 1 hónapban.
-
AMD Power
titán
válasz banderasz77 #196404 üzenetére
En Forza 3 + Bioshock Infinytivel kezdtem a palyafutasomat. Haat.... nagyon meleg volt a pite 22 ev eger utan. Kellett kb 2 het mire ugy aranylag megszoktam. Nagyon,de nagyon fura volt az elejen. Ma meg mar le sem akarom rakni a kontrollert.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #196171 üzenetére
Kb fél órája egy supportos arccal beszélek, jelenleg ezzel próbál lerázni:
I just want to give you a heads up that the game Toy Story 3 is an Xbox 360 game and mostly, we will need an Xbox 360 console to redeem and install the game. But let me check our best options here on my end. -
slyder81
tag
Én is napi rendszerességgel olvasom a fórumot, amióta kaptam a havertól egy one fat gépet most már másfél éve. Igaz hogy nem vagyok bejelentkezve, csak ha írni,kérdezni akarok valamit.
Ezennel szeretném meg is kösszönni , hogy vagytok. Sok hasznos infóra tettem szert. Köszönet nektek!!! -
Sherkulás
aktív tag
Nuh mára ennyi van meg de mobilrol nehez majd tolok meg ha ujra a gepem elott leszek addig is most Gunfight
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
EmThor
addikt
Ja az nem tudom mennyire új, de a Kolosy téri postán volt ilyen kis tartó és voltak benne ilyen fél képeslapnyi kártyák, egyikén gold, másikon game Pass felirat, lehetett vásárolni feltöltő kártyát. Ez nekem új.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
amdboy
senior tag
válasz IntelKiller7 #196275 üzenetére
Köszi, amint ezt megnyitom itt csak a game passt mutatja, de a goldot nem
-
B.i.L
senior tag
válasz l.skywalker #196331 üzenetére
Kösz,holnap hívom őket....
Egyszer szeretnék Gaput' gondoltam kipróbálom,de akkor veszek boltban rendesen...Horgászni mentem...B.i.L
-
válasz banderasz77 #196404 üzenetére
Ne add fel! Amikor először játszottam a Horizon 4-el, nekem is az volt az első kérdésem, hogy ezt a fost, hogy szerethetik ennyien. Ez nagyon nem arcade játék. De 5-6 óra után ráéreztem az irányításra, sikerült is 7. helyet elérni. Mostanra ott tartok, hogy a harmadik hely általában megvan.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zeki
nagyúr
-
amdboy
senior tag
Srácok, kezdek megőrülni, kaptam 2 embertől is segitsègkènt linket, ahol a live állapotát tudom ellenörizni. Vettem goldot, hogy megújitsam (3 hónaposat), itt hardverapron. Amit kaptam linket csak a game passt mutatja, de nekem oda eddig nem volt előfizetèsem. Válaszokat köszi!!
[link] -
amdboy
senior tag
Na de ha ma beváltottam a 3 hónapos goldot akkor annak nem március 6.-án kellene lejárnia?
-
amdboy
senior tag
Egyèbkènt a gold az 8.-án járt volna le, csak ma váltottam be...
-
amdboy
senior tag
válasz NoOne1976 #196434 üzenetére
Na most van teljes káosz! 1: mi az az ugp? Illetve ha èn nem akarnèk passt csak goldot úgy nem lehet? Csak fifázok boxon más nem nagyon èrdekel ezèrt nem volna pass-ra szüksègem. Ebböl adódik, hogy hogy ha 3 hónapra fizettem elő akkor nekem mièrt váltogat be mást, illetve akkor az a bizonyos 3 hónap csak mondjuk jó esestben másfèl?? Vagy rosszul gondolkodom.
-
amdboy
senior tag
Megfejettem: ugp= ultimate game pass? ha az, attól a kèrdèsem mèg ua..
-
-
B.i.L
senior tag
Lehet láma kérdésem : most,hogy megy a GamePass - szedem le a MetroExodust,ha letelik nem fogok tudni vele játszani?
Mondjuk úgyse sokat játszom,meg úgyis veszek GPU-t.Horgászni mentem...B.i.L
-
-
-
-
HunChris
senior tag
Xbox One X konzolok 99.990 Ft több kiszerelésben, edigital, emag, konzolvilág boltokban...
Pl:
https://edigital.hu/gepek/microsoft-xbox-one-x-1tb-forza-horizon-4-forza-motorsport-7-jatekszoftver-p594050
https://edigital.hu/gepek/microsoft-xbox-one-x-1tb-gears-5-jatekkonzol-p673176
https://edigital.hu/gepek/microsoft-xbox-one-x-1tb-gears-5-limited-edition-jatekkonzol-p673177
https://edigital.hu/gepek/microsoft-xbox-one-x-1tb-jatekkonzol-star-wars-jedi-fallen-order-jatekszoftver-p684986[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz HunChris #196447 üzenetére
http://www.konzolvilag.hu/xbox-one-x
https://www.emag.hu/search/hardver-konzolok/xbox+one+x/sort-discountdesc/c
És még kuponokkal sem kell szórakozni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest