- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #196795 üzenetére
Ez pontosan kinek az "adomanya", tied, Mester?... pont ma akartam bekerdezni, hogy hol a legolcsobb most beszerezni (digi v. lemezesen is akar) a COD MW-t... egyelore IGN-nel latom 12-ert, de online nem neztem utana...
Sorsolas mikor lesz?...latom mar, ...Full lama vagyok ma delelott, na!Szerk.: OK, megvan (kicsit le vagyok maradva sajnos a topikfigyelessel ).
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
l.skywalker
Topikgazda
Én segíettem ki Sherko Mikulást, hogy egy COD MW-re ne aki kapja marja alapon kelljen gazdát találnia. Nekem volt már gleam regisztrációm csináltam régebben pár nyereményjátékot főleg steam játékokra és megcsináltam neki.
És én nem jelentkeztem a játékra érintettség miatt, de a Home társam igen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #196798 üzenetére
Amúgy pont ma gondolkoztam ezen, hogy ez a 115 az aki elolvasta az elmúlt 3 napban a topikot, szóval ha csak azt nézzük, hogy hány ember van 3 napban + akik még a játékra sem jelentkeznek + akik úgy olvasnak minket, hogy nem regisztrálnak akkor az új All Digital + X akciókkal mennyien leszünk?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #196779 üzenetére
Már bocsika de az elitet amikor gariztattam külön felhívta a supportos a figyelmem hogy mindent szedjek le róla. Akkufedelet s leszedtem, azt küldtek ujat a kontrollerrel.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #196810 üzenetére
Hát Ti tudjátok... !
"Lehet, hogy valaki csak a játék miatt regisztrált".... egymaga vagy 100x
Habár lehet van ilyen PH-s szabály, hogy 1 IP-ről 1 regisztrált lehet csak...de nem tudom biztosan... -
MatulaAvB
csendes tag
Én pont ma délelőtt csináltam. Gyorsan szedte a játékot. Mire beállítottam majdnem mindent, elment 2,5 óra. Jó, ha az nem karácsony este veszik el. Én csak a minecraftot szedtem le neki, sea of the thievs letöltő sorban van. Csináltam a gyerkőcnek fiókot,stb. Használatra készen lett becsomagolva.
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #196811 üzenetére
Jaja. En meg 2004-s vagyok! :)
Amugy igen. Nagyon fel fog porogni a topic a sok "ujonc" miatt.
-
Al365
tag
Akkor pörgetem is a topicot
Fejhallgató adapterről vannak tapasztalatok? Használ valaki?
Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
haverkulum
aktív tag
válasz AMD Power #196816 üzenetére
Én még októberben vettem egy Gears 5 limited editiont - annyira tetszett PC-n az 5. rész, hogy utána jött a 4. majd eldöntöttem, hogy az egész szériát akarom - de még mindig totál újoncnak tartom magam a konzolon, igazából amióta megvan alig volt lehetőségem játszani rajta vagy ismerkendi vele, javarészt csak Plex-en nézünk rajta filmet/sorozatot néha, sok volt a munka nagyon novemberben A topikra meg kb 3 napja leltem rá, akkor jött az ötlet, hogy Ph-n mindennek IS van topik, akkor tuti van xbox is
-
AMD Power
titán
válasz haverkulum #196818 üzenetére
Amugy tenyleg! PH szinte mindennek can topicja.
Jo is a Gears szeria. En azzal rontottam el,hogy a 4-ik resszel kezdtem el. Persze utana sz osszes reszt megcsinaltam.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Al365
tag
válasz l.skywalker #196825 üzenetére
Igen erre gondoltam, hogy bármilyen fejhallgatót lehessen használni (már ha egy dugóban összpontosul a mikrofon és a hangszóró is).
Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
mcwolf79
veterán
válasz Phantom Lord #196777 üzenetére
Semmit nem kell rajtahagyni.
Ők majd ugyis fullos kontrollert küldenek vissza. Lesz tartalék.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Sherkulás
aktív tag
Itt egy jatek, a vissza fejtett címen ott van egy:
Szoval a cim:
8sjuCLW/r/zjSfP721OvbvS371El/X6uiwWUg/3dWpN5otuUNxXC9JEtS6k90hwE5UgfrbZCRKMx85gHJwYY8ipnEH8LsVCarvysCFSYrnGuW4i2Cfxl6u3eSkwXwTNjSFk=
A segitseg:
Blowfish
CTR
Kulcs: XBOXAki megfejti aze a jatek Es pls irja ide ha elkapta
[ Szerkesztve ]
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
B.i.L
senior tag
Este gondoltam 1-et
ios-ra GamePass - onnan játék leszed -hurrá,hazaérek,és betelt a merevlemez
most vehetek azt is
Fórumtársak nevében is köszi a felajánlásokatHorgászni mentem...B.i.L
-
StLui
veterán
válasz IntelKiller7 #196837 üzenetére
1Tb-os gépre 8 db fért nekem, 2TB-os külsőre férjen max 40. Nekem pl alig van kijátszott játékom, hol ezzel hol azzal játszom kicsit.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Sherkulás
aktív tag
Felraktam a dropboxmra a kepet es a linket kodoltam BLOWFISH-el CTR modban es kellett hozza a kulcs.
[ Szerkesztve ]
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
B.i.L
senior tag
Ő,izé...mivel nem voltam otthon,hanem 48 órás szolgálatban,ezért csak letöltöttem párat,amit nem is gondoltam,hogy megcsinálja a one.
most majd törlöm,még én is ismerkedek - ezidáig porosodott,2szer volt bekapcsolva : 1,működik...2,frissített
Most,meg játékperiódus lenne,és sörözős Rocket est,ha bevesznek,és nem alszok bele
nos,igen meg hozzászoktam a 360 kisméretekhez[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
dj79
senior tag
Sziasztok!
Nem bírtam ellenállni a szomszédék bf akciójának, ismét beújítottam egy gépet másfél év kihagyás után
Visszaolvastam pár oldalt, ha jól értem, még mindig működik a hosszú live gold + 1 hónap ultimate hack? -
Mi hárman használunk egy gépet, és egy két kivételtől eltekintve mindenki mással játszik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest