Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- [Re:] CES 2021: komoly processzorflottával jelentkezett az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
>>>> SZERKESZTÉS ALATT!!! RÉGI ÖF-ÉRT KATT IDE <<<<
Hozzászólok Aktív témák
-
debcamp
aktív tag
Annyira nyomjátok ezt a gift cardot
Segítenétek, Mi az amiket vesztek és mivel jártok így jobban? Példák?
-
-
Kezdjük kifosztani a CDKeyPlus készleteit! Az 50-es gift card "Out of stock" lett!
i7-10700K - ROG Strix RTX 3080 OC - Samsung C49RG90 ●● Dell XPS 13 9380 ●● PlayStation 5
-
törölt tag
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy az open nat biztonságos-e one-al? Lehet 100x vótmá a kérdés, de nem bírtam 110k hsz-t elolvasni.
-
akooos
veterán
válasz
bulikavagyok #110006 üzenetére
Na nemá, én még nem vettem
Nembaj, veszek majd akkor 20-asokból annyit amennyi kell
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Zsír, mondom én, fizura tuti elfogy az összes.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz
be is huztam meg 2 db 100-ast
artani nem arthat
-
-
gorgocska
tag
Srácok muszáj venni ezt a gift card-ot nem lehet úgy venni a a singapure store-ból játékot hogy mindjárt a bank számlámról szedje le a kívánt összeget?
lg 55'uh664, xbox one s 1tb,wd live media player+2tb hdd
-
válasz
akooos #110013 üzenetére
Igen, zöldségeket beszélsz. A bank átváltja bármilyen pénznemre. Nem ezen mulik hanem figyeli a címet, ip-t, bankkártya régiót, stb. Nem lehet már csak gift carddal vásárolni másik régióból.
Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Nintendo Switch - Ps4 slim. *[Ami nem látszik az nincs is---->Magic!.... Ja nem, ph prémium.]*
-
twi452
senior tag
Mi történik ha 100as gift kártyával fizetsz pl egy 75ös játékot? Rákerül az accountodra a maradék szingapúri dollár vagy hogy van ez ?
-
-
Siffredi
senior tag
Szégyen, nem szégyen, most szembesültem vele, hogy xbox 360-as játékot csak bank- vagy hitelkártyával lehet fizetni, ajándékkártya egyenlegével nem...
[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz
oriic #110019 üzenetére
Ha jól rakom össze az infókat akkor:
1. Lehet vásárolni szingapúri kedvezményes áron de csak "helyi" gift kártyával.2. Fel lehet tölteni a gift kártya értékét a fiókba de akkor azt csak a magyar storeban tudom elkölteni.
Bocsánat csak még teljesen új ez nekem és szeretném tisztázni[ Szerkesztve ]
-
válasz
twi452 #110021 üzenetére
csak a vásárolt gift card országának az áruházába tudod elkölteni sehol máshol. Nekem pl van dollárom, rubelem, szingapuri dollárom...
Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Nintendo Switch - Ps4 slim. *[Ami nem látszik az nincs is---->Magic!.... Ja nem, ph prémium.]*
-
cehaeries
aktív tag
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
sumi4623
tag
Szoasztok! Olvasom hogy megint lehet venni szingapuri feltoltokartyat amivel olcsobban lehet jatekot venni. Azt szeretnem kerdezni hoyg ebbol nem lesz karom ha megveszem a jatekot tehat nem tiltjak a profilomat vagy barmi?
-
Bogyi007
veterán
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Black Desert Online trailer - Jó lesz ez is úgy érzem.
Live-Die-Respawn
-
válasz
A 100-ast is megvettük mind! 😀
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
rdt89 #110041 üzenetére
Ekkortájt felébredtem, majd utána még visszafeküdtem egy picit...
-
Bogyi007
veterán
válasz
frankdelgado #110045 üzenetére
Nem vágom hogy ezt miért éppen tőlem kérdezed.
A legtöbbet én speciel az orosz storeban vásároltam, de ez még akkor volt amikor lehetett hazai MasterCarddal közvetlenül Orosz feltöltőkártyát venni a Microsofttól.
Azóta csak itthon vásárolok, kivétel volt azok a 360-as játékok amik a hazai Storeban nem voltak meg csak az angolban - de ahhoz meg van angol kártyám (Revolut) amire tudok utalni itthonról is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Madoc #110035 üzenetére
Erdekessegkent megemlitem, hogy ha fent nem SGD penznemben szeretnenk "fizetni", hanem USD van kivalasztva, akkor mind a harom verzio in stock.
(Igen, igy is SGD kartyat vesz az ember es igen, ennek nem kellene, hogy befolyasolo tenyezonek lennie)(#110045) frankdelgado
Megveszed a gift cardot. Egy friss AAA cim az xbox store-ban 70 SGD-be kerul, ami 13-14 ezer ft kb. Ez magyarisztanban 18-21 ezer ft szokott lenni.
70 SGD-t 51 USD-bol tudsz vennii, ami arban ugyanott van (13-14 kozott). Tehat egy friss AAA jatekon 5-8 ezer ft-ot tudsz sporolni.Kodot kapsz a kartyakrol, amit az xbox app-ban siman bevaltasz (atallitod a settingsben a locationt szingapurra es utana a store-ban redeem, oda bepotyogod es good to go).
Utana annyit kell csak tenned, hogy a jatekot a szingapuri storeban veszed meg, ami weben annyit jelent, hogy a bal also sarokban atvaltod a lokaciodat szingapurra.Ezek utan az SGD-s balanszoddal fogsz tudni fizetni, amit ugye korabban feltoltottel a kulcsok altal.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- PlayStation 5
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- DIGI kábel TV - digitális adás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490*ÚJ kijelző*i5 8250U/8GB/256GB M.2/MAGYAR bill/Win 10 Pro/Dell gari 2022.09.03-ig
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO
- Dell Latitude 5580 15,6" FHD*i7 7600U/16GB/240GB M.2/vil.MAGYAR bill/akku elhasz.csupán 2,9%/gari
- Xiaomi Mi Electric Scooter Essential-Bontatlan
- Dell Latitude 7490*MAGYAR vil.bill/i5 8350U/8GB/256GB/FHD/Dell NBD gari 2022.12.06-ig
Állásajánlatok
Cég: Polygence
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest