Hozzászólok Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én sem szoktam.
Sőt, a külső nézetes game-kkel is bajlódom.
Batman, TR, stb..
A grafika miatt nézném meg főként a BO3-at.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív... - LG 43UJ635V 43" Ultra HD 4K HDR TV eladó
-
oriic
HÁZIGAZDA
Betettem összefoglalóba is:
Digitális játékok megvásárlása a szingapúri store-ból, jóval az átlagos árak alatt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Boxon nem kell semmi profilt váltani. Ez végig weben megy, utána visszaállítható a régió weben is, a gépen semmi változás nem fog végbemenni. A játék magától töltődik is le, MS nem veszi el a profilról őket lévén normális vásárlásnak számít mindez, nincs benne semmi VPN-es trükközés, simán csak Gift Card-al van végrehajtva a vásárlás.
(#47015) Studiossrác
Nem vesz el MS semmit, mert ez nem glitch, hiba, normális vásárlás. Ismerős mint kiderült már hónapok óta ezt a megoldást használja. Home partnereknek ez ugye még jobb megoldás anyagilag.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
Értem, köszi!
Más jellegű kérdés.
A 3. (MHL) Hdmi-be van csatlakoztatva a box a tv-n. Esetleg van valami beállítási lehetőség boxon belül arra, hogy ha bekapcsolom a boxot, akkor ha be van kapcsolva a tv, akkor átlőjje arra a TV-t? Vagy ezt mindkét eszköznek tudnia kellene?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív... - LG 43UJ635V 43" Ultra HD 4K HDR TV eladó
-
Jovanny2
őstag
Köszi, Forza 6 már be is figyel hamarosan. Eddig ott tartok, hogy a kártyám meg van terhelve, és MS küldött egy mailt, hogy 4-6 óra múlva feldolgozzák a vásárlásom, és küldik a gift card kódokat. Fél siker, szegényebbnek már szegényebb vagyok.
@Hunt3r22: mert meg kell adni a vásárláskor egy számlázási címet, és az csak szingapuri lehet, ergo ottani áfát fizetsz. De ez azért nem tart vissza senkit szerintem...
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához --- Magzar billentzuyet ruley!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na helyes, örülök hogy összejött.
(#47021) sch_a
A téma nem warez, így nem tiltott az oldalon. Az meg hogy ki melyik régióból vásárolja meg a játékait, az a saját egyéni döntése. A gond akkor lenne esetleg, ha a Steam-hez hasonlóan a VPN-es vásárlások is tiltva lennének régiós eltérések miatt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Nálam sem, pedig a barátkódokat is elküldtem már privátban...
Hátha csak a rendszer baxa a rezet....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Samsung 61XX UHD tévékhez beállítási segítség Xbox One S/X és/vagy Ps4 esetén: https://gamepod.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_115973-115973.html
-
Bogyi007
veterán
Hátha reggelre elfogadja...
Ha van valami változás majd írok
Most viszok lépek csicsikálni. :-PXbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Samsung 61XX UHD tévékhez beállítási segítség Xbox One S/X és/vagy Ps4 esetén: https://gamepod.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_115973-115973.html
-
Madoc
addikt
Még mindig nem jó!
Jelenlegi konzoljaim: Xbox One X - Xbox One S - Nintendo Switch - Ps4 slim. *[Ami nem látszik az nincs is---->Magic!.... Ja nem, ph prémium.]*
-
Bogyi007
veterán
Adtam két barát kódot aztán most meg úgy jártam hogy egyet kérnék ha van fölösbe valakinek. Cimbora kérdezte hogy tudok-e neki adni?
Mondtam neki lekéste, szal ha valakinek volna egy privátban tudna küldeni nekem egyet?
Köszi előre is! :-P
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Samsung 61XX UHD tévékhez beállítási segítség Xbox One S/X és/vagy Ps4 esetén: https://gamepod.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_115973-115973.html
-
Dreimus
senior tag
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Hi-Fi-ről általánosságban
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Battlefield V
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Stairville Led Floodlight Bar 240/8 RGB DMX (Fénytechnika buli party lampa vilagitas club latvany)
- ÚJ ZSÍR! DELL XPS 15 9570 Tervező Vágó Laptop -40% 15,6” i7-8750H 6Mag 16GB 512GB NVIDIA GTX1050 Ti
- Épített GAMER! Gigabyte H310M H/i3 9100F/8GB DDR4/RX 570 4GB/SSD+HDD/Sharkoon VG5-W + CM 500W
- Épített GAMER! Asus Strix B360-G/i5 9400F/16GB DDR4/GTX 1660Ti/250GB 960 EVO SSD/2TB HDD/EVGA 600W
- Épített GAMER! Asus B85M-G/i5 4590/16GB DDR3/GTX 1050Ti/120GB SSD/1TB HDD/CM K350/Chieftec 450W
- Új Xiaomi Mi Band 4 okosóra, aktívitásmérő eladó
- Apple iPhone X 64GB Silver újszerű, alig használt, szép állapotban, gyári független, 11 hó Apple gar
- HP Elitebook 840 G6 Quad Core i5 8365U FHD TOUCH IR Kamera 16GB DDR4 512GB NVME Gar. 2022-ig
- Új, bontatlan 64GB microSD kártya
- Rapoo 9300M magyar vezeték nélküli bill+egér