Hirdetés

2019. július 18., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-13 20:25:50

PROHARDVER!

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, JÁTÉKMÁSOLÁSRÓL, RGH-RÓL, FLASHELÉSRŐL, VPN-ES VÁSÁRLÁSRÓL,MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59001) Mankó


Mankó
(PH! kedvence)

Hihetetlen milyen irigy, troll emberek vannak. Képes rám írni privátban, sértegetni, mert ő nem kapott akciós joyt én meg pici haszonnal túl adok rajta (de olcsóbban, mint a bolti ár), hogy megvehessem a hőn áhított Lunar verziót. Eszem meg áll.
Mire volt ez jó?

(#59002) zkas90 válasza B-L-A-C-K (#58986) üzenetére


zkas90
(senior tag)

Én is leírom hátha két válasz után sikerül megérteni.
Vásárlástól kezdve ad neked az MS 24-27 hónap gyártói garanciát. Tökmindegy hogy azonnal beregeled e, vagy csak 20 hónap múlva.

Viszont ha te nem MSékhez küldöd be hanem a kristóf kft-hez, akkor sanszosan bukod a gyártói garit. Kivéve ha a kristóf kft partnerségben áll az MS-sel.

Mankó - én azokat is megvetem akik megveszik akciósan a terméket amiből limitált darabszám van és pár ezer forint haszonnal akarnak túladni rajta. Ahelyett hogy tényleg az venné meg akciósan aki használná is. Persze ha már lecsúszott a dologról örülhet ha olcsóbban meg tudja venni a boltinál, de azért te sem vagy szent.
Persze megértem hogy így szerzel egy kis bevételt, de nah.

[ Szerkesztve ]

(#59003) oriic válasza B-L-A-C-K (#58974) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Bár valszeg leírták a dolgot,(még nem olvastam) de elmondom hogy megy ez, épp a hétvégi vacsinál beszéltünk erről a Microsoftos emberkével.

A lényeg annyi, hogy egy bolt azt mondja hogy xy garanciát ad Xbox One-ra, akkor ha valami gond adódik a géppel, te beviszed a boltba, hogy intézzék a garit. Ekkor ők felhívják az MS-t, aki szépen beregisztrálják a gépet a bolt nevére, majd futárt küldenek érte, hogy cseréljék. 1-2 hét múlva az új gépet vagy kiegészítőt a futár visszaviszi a boltnak, aki jelez neked, hogy jöhetsz a gépért. Ennek így tulajdonképpen semmi értelme, mert ugyanazt te is meg tudod csinálni a bolt kihagyása nélkül, és így legalább a nevedre szól a garancia is, plusz valamivel hamarabb is megkapod a cseregépet, vagy kiegészítőt. :) A lényeg, a bolti gari, meg az MS gari ugyanaz.

Live-Die-Respawn

(#59004) Zoli1222 válasza bulikavagyok (#58999) üzenetére


Zoli1222
(PH! addikt)

Köszi! :R

(#59000) CtiveR: neked is köszi! :R

(#59005) HGabor89


HGabor89
(PH! addikt)

Mégis benevezek a héten egy elit kontrollerre, adok neki még egy esélyt, hátha tényleg megszokja az ember.

Miket érdemes beprogramozni rá multi lövölde játéknál? Full noob vagyok a kérdésben, nagyon keveset játszottam multiban, de kezd megtetszeni.

(#59006) bulikavagyok válasza HGabor89 (#59005) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Miért, ilyen nehéz megszokni? Két hét múlva hoznak nekem egyet, de tegnap COD-ozás közben elgondolkodtam azon, h tényleg szükségem van-e rá? Én egyedül a futást programoznám rá az egyik hátsó gombra, de azt is csak azért, mert állandóan ezzel nyírom ki a kontrollereket.

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#59007) HGabor89 válasza bulikavagyok (#59006) üzenetére


HGabor89
(PH! addikt)

Számomra túl nehéz, plusz "könnyebb" analógmechanikához vagyok szokva, így szokatlan volt.
Most eladom a két kontrollerem (Titanfallos és a gép mellé csomagoltat) és rákényszerítem magam az elitre :D

Szoktál CoD-ozni? Én múlthéten vettem meg, nagyon bejön. Majd tolhatjuk.

Pár napos teszt után véleményem szerint a hátsó 4 gomb csak "nyomkodásra" való, folyamatos nyomásra szerintem nem az igazi. Habár ne legyen igazam..

Én is gondolkodtam, hogy felesleges számomra a kontroller, de szétaláztak cod-ban, így most ezzel próbálom húzni magam, hogy majd biztos jobb leszek az elit kontrollerrel. Na meg prémium cucc, az egómnak is jó lesz.
Nem elhanyagolható, hogy kb szemtelen árban tudom beszerezni.

(#59008) Mankó válasza zkas90 (#59002) üzenetére


Mankó
(PH! kedvence)

Nem mondtam, hogy szent vagyok, de nem a haszonszerzés volt az elsődleges cél. Megleptem magam egy plusz joyyal, a vétel után az egyik haver nagyon dicsérte az ő Lunar joyát, inkább egy olyat tartanék meg (fekete már úgyis van), ezért megválok ettől. Meghirdettem itt 19-be, de az egyik ismerős már le is foglalta. Ismeri a történetet, de neki így is megéri 18-ért, 2x-re fizetheti ki az árát, a bolti ár meg 22.
szerk. igencsak vékony az 2.600 Ft-os haszon, ezért nem fektetnék 15 ezret valamibe.

De miért kell ezért csesztetni, sértegetni a másikat ismeretlenül?! A nagyobb haszonnal áruló emag-os hirdetők ellen meg majd hajtó vadászatot rendez? A családban is örültek volna egy 70 ezres One-nak, de ettől még nem utálom a másikat, mert neki szerencséje volt, nekem meg nem...

[ Szerkesztve ]

(#59009) bobooo válasza HGabor89 (#59005) üzenetére


bobooo
(PH! addikt)

Ugrás (A) és késelést/ütést (B) szokták rá programozni a hátsó karokra Scuf-ok esetében is. Ugyanis ha az ember alap fogásban tartja a kontrollert az ugrásnál elengedi a célzáshoz szükséges sticket, ami egy gunfightban elég fontos lehet, hogy végig mozgó emberen legyen így mikor lövöd és ugrasz közben maradhat az aim az emberen. Késelés első sorban azért, mert gyorsabb ha hátsó karon van, mintha elengeded a bal sticket és átviszed az ujjad a B-re.

Egyébként meg, ha claw-ban fogod a kontrollert megmarad az aim lövés+ugrás közben is és nem is kell 50k-s kontroller. Kiváltja gyakorlatilag.

[link] Mutató ujjad behajtva az A és B felé teszed. Hüvelykúj a sticken. Középsőúj pedig vagy a triggeren vagy az RB. kell egy kis idő mire megszokja az ember viszont utána már nem csak FPS-hez áll be így a kezed, hanem alapból fifázásnál is abban marad a kezed. (tapasztalat :B )

[ Szerkesztve ]

(#59010) bulikavagyok válasza HGabor89 (#59007) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

3 hét alatt 7 órát tettem bele, tehát nem mondanám, h túl sokat játszok. :B Az AW nagy kedvenc volt, de ez most nem jön be annyira. Tegnap este játszottam egy órát, láttalak is fent, de amíg nem jövök bele rendesen, inkább egyedül tolom. Még a pályákat sem ismerem - tegnap is volt olyan pálya, amit először láttam.. Később persze vevő leszek a közös lövöldözésre, de azt tudnod kell, h csak HC jöhet szóba nálam.. :)
A kontrollerre visszatérve: én is nagyon "baráti" áron kapom, de ha nem használom ki, végül is felesleges. Illetve az eddigi tapasztalataim alapján (2 év alatt 3 joy kuka) félek, h ez sem fog egy évnél tovább tartani. Ha 32k alatt tudsz szerezni, jöhet egy nekem is.. :R Egyébként most KontrolFreek-et használok a bal analógon, és így szinte tökéletes az irányítás.

BoboDJ: Ezt a fogást én nem bírnám megszokni. :B

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#59011) Mankó válasza bulikavagyok (#59010) üzenetére


Mankó
(PH! kedvence)

30-at még meg is érne, de ez a 45 k-s ár nagyon meredek. Lehet hogy 1 év múlva már lesz annyiért akcióba, reménykedjünk.

(#59012) bulikavagyok válasza Mankó (#59011) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Eddig úgy volt, h 32-ért kapom, de most beszéltem a haverommal, és azt mondja, h 34k lesz az ára. Pár hete még 45-ért is megvettem volna (ha lett volna készleten), de most ezen az áron sem biztos, h kell.
Egy év múlva sem lesz hivatalosan 30k az ára (szerintem akcióban sem), nézd csak meg a mostani kontroller árakat! Jó ha van 10-15%-os akció néhanapján. :) Bár ez egyébként erősen függ a forint aktuális árfolyamától is.

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#59013) .:Kristian:.


.:Kristian:.
(PH! addikt)

Sziasztok!
3 napja lettem én is konzol tulaj, Gears of War kiadást vettem, viszont a hozzá adott kódot nem tudom regisztrálni. "Valami hiba történt" üzenettel visszadobja. Mi lehet a gond? Régiónak Magyarország van beállítva. Próbáltam böngészőből és konzolon keresztül is, hiába.

(#59014) bobooo válasza bulikavagyok (#59010) üzenetére


bobooo
(PH! addikt)

Eleinte én is azt hittem. Sőt 360as kontrolleren anno kényelmetlen is volt, mert szét dörzsölte az ujjam (nem tudom hogyan), aztán tettem vele egy próbát One-on és azóta is így lövöm CoD-ban a jobbnál jobb killstreakeket. :P

(#59015) bulikavagyok válasza .:Kristian:. (#59013) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Nem egyedi a problémád, az ügyfélszolgálat biztosan segít megoldani Neked! Esetleg próbáld meg másik böngészőből is, hátha...! :)

BoboDJ: Ma letesztelem! :R

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#59016) HGabor89 válasza bobooo (#59009) üzenetére


HGabor89
(PH! addikt)

Uhh, ez a fogás elég durva, nem hiszem, hogy ráállna a kezem :D A gombkiosztós tippet köszi, majd kipróbálom.

bulika: Én is ekörül kapom, csak saját részre kérhetek. Garitól nem félek, azt meg tudom oldani ha behal. Ugyanúgy be fog ez is fosni, oké, fémből van a analóggomb, de a mechanika sanszos, hogy ugyanaz, mint ami a többi kontrollerbe van. Hmm, habár mivel feszesebb, lehet, hogy mégse. Szét kéne kapni, de ahhoz még drága :D

Én is HC-ban tolom, a sima nem jött be. Bele kell lőni high-tech fegyverrel egy fél tárat, hogy megdögöljön az emberke. Meg HC-ban többet lövök :D Igaz még így is jóval többször halok, mint lövök, szóval eléggé kezdő vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#59017) bulikavagyok válasza HGabor89 (#59016) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Hoppá mit találtam! Xbox One Elite Controller - How To Disassemble :D És még egy.. Szerintem ugyanaz belülről az analóg része, de Te jobban értesz hozzá! Vélemény?

Szerk.. Pár nap múlva mehet a közös HC!

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#59018) mr.tamasbiro


mr.tamasbiro
(senior tag)

Bocs ha ilyet kérdezek de új One-s vagyok és az a kérdésem,hogy a konzolt kell előre összepárosítani a géppel és utána tudom beállítani a gépet ugye?
A gép beállítás kb mennyi idő?

I Phone 6S-Apple Watch S3 series Nike 42-I Pad 2018

(#59019) HGabor89 válasza bulikavagyok (#59017) üzenetére


HGabor89
(PH! addikt)

Hehe, "véletlenül" pont volt előttem egy szétszedett példány :D Hát ez dettó ugyanaz. Sőt, a PS4-ben is ez az analógmechanika van, habár ott pontosabb a gumi aerodinamikája miatt :D

(#59020) bulikavagyok válasza HGabor89 (#59019) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Na akkor erről ennyit. :( Tehát tripla áron megkapom közel ugyanazt a minőséget kicsit felturbózva pár új funkcióval, és optikai tuninggal. Persze értem én, h prémium érzés, meg minden, de pont a leglényegesebb hibáját nem javították ki a régi kontrollernek.. Ez nálam több mint valószínű, h ugyanúgy max másfél évet bírna, mint a sima kontrollerek.

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#59021) Skatorius


Skatorius
(kvázi-tag)


Bocsi elnéztem,ez az akció tényleg csak ps3/xbox 360 beszámítása mellett élt :B

[ Szerkesztve ]

,,A világ madzag nélkül csak káosz"

(#59022) hackeeeee válasza HGabor89 (#59019) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

Nemár.. Szóval akkor a levető analógkar és a 4 fül a + 30.000 Ft? Közben az anyaghasználat ugyan az? Na jó, állíthatóak a ravaszok, de akkor is..

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#59023) Bazsi1987


Bazsi1987
(őstag)

Most csináltam új profilt Elvileg kaptam egy hónap gold tagságot de az ingyenest nem tudom leszedni? Mi lehet a probléma?:)

(#59024) HGabor89 válasza hackeeeee (#59022) üzenetére


HGabor89
(PH! addikt)

Igen, ráadásul elemes. ELEMES :D
Meg lehet programozni és ha jól láttam a menüben, akkor el lehet halványítani az xbox logot, igaz ez nem jött össze nekem..
Még a hülyének is megéri :-))

(#59025) hackeeeee válasza HGabor89 (#59024) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

A stock controller-t is lehet programozni az alkalmazással, elvileg.

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#59026) bulikavagyok válasza HGabor89 (#59024) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Mondjuk engem pont az elem (vagy akku) zavar a legkevésbé. Ha lehetne választani, h ilyen maradjon, vagy legyen benne beépített akku mint a DS4-ben, akkor is ezt választanám. 4 Eneloop akkuval használva nincs ettől kényelmesebb megoldás szerintem.. :K

Bazsi1987: Szerintem csak trial-t kaptál!

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#59027) zkas90 válasza Bazsi1987 (#59023) üzenetére


zkas90
(senior tag)

Sanszosan hogy ingyenes goldhoz nem jár.

(#59024) HGabor89 - A DS4-be rakott akksiról azért inkább ne beszéljünk. Az full egy fos használhatatlan szar az eneloop elemekhez (vagy a p&c-hez képest). Ha meg elbaszódik, akkor nem tudod garivesztés nélkül cserélni.

[ Szerkesztve ]

(#59028) HGabor89 válasza bulikavagyok (#59026) üzenetére


HGabor89
(PH! addikt)

és zkas90:

én nem beépített akkura gondoltam, hanem egy play and charge-os akkuról. Én azzal használom, egy 50e-es kontroller mellé simán rakhattak volna a 2 duracell helyett egy gyári akkut.

(#59029) Bazsi1987 válasza zkas90 (#59027) üzenetére


Bazsi1987
(őstag)

Hol tudom megnézni hogy él-e a dolog?:) vagy hány nap van hátra?:)

[ Szerkesztve ]

(#59030) Skatorius válasza zkas90 (#59027) üzenetére


Skatorius
(kvázi-tag)

,,Ha meg elbaszódik, akkor nem tudod garivesztés nélkül cserélni."
Nyilván ha kopott analógos ps4 joyt cserélik újra gariba akkor a szar akkusat nem fogják :W :W :W

[ Szerkesztve ]

,,A világ madzag nélkül csak káosz"

(#59031) MunezXBK válasza bulikavagyok (#59020) üzenetére


MunezXBK
(PH! nagyúr)

Nálam 2 hónapot bírt, Titanfall szétcsinálta. :D

(#59032) bulikavagyok válasza MunezXBK (#59031) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Kicsit túloztam a másfél évvel..:D

HGabor89: Így már értem. Tényleg hozzácsaphattak volna egy P&C Kit-et.

(#59033) HGabor89: Tényleg! a TF-ban volt automata futás! De jó is volt..

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#59033) HGabor89 válasza Skatorius (#59030) üzenetére


HGabor89
(PH! addikt)

Nyilván a szar gumi pár hét alatt kijön, a szar akku megy 1 év után..
Akkor meg vehetsz 15k-ért új kontrollert vagy kínai fos akkut.

Munez: Titanfall nekem nem cseszte szét az analógot, mert ott be lehetett állítani a futást állandóra. CoD-nál nem lehet beállítani, ott nyomni kell az analógot. Hiányolom is.
Te CoDozol? Tolhatnánk, úgyis rég dumáltunk, habár én csak éjfél körül tudom nyomni.

(#59034) hackeeeee válasza MunezXBK (#59031) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

Nekem sima forzától szétment a bal analóg kar.. Persze volt még más is, de ~100 óra játék elég volt hozzá.

@HGabor89: JHam, mondjuk ha ez tényleg igaz, akkor tényleg tehettek volna akár pc kitet ennyiért. Kicsit elszomorító, hogy tényleg ugyan akkora sansszal jöhet elő az analóg karos hiba..

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#59035) EmThor válasza hackeeeee (#59034) üzenetére


EmThor
(őstag)

Én is eliten gondolkodtam de az árából veszek majdnem 2 használt 360at vagy 3 sima kontrollert.
Ezert úgy gondoltam a karokat dobom fel vagy kontrol freek-kel vagy aliexpress-rol rendelt utanzattal ami olcsobb es nem rapattintos hanem gumiharang.

X360, X1: Gardan De Thor

(#59036) Baltazár123 válasza .:Kristian:. (#59013) üzenetére


Baltazár123
(fanatikus tag)

Nekem is ez volt a gondom, igaz másik csomaggal. Át kell állítanod a régiót usa-ra a böngészőben és úgy aktiválni a kódokat. Az működött.

(#59037) zkas90 válasza HGabor89 (#59028) üzenetére


zkas90
(senior tag)

Teljesen igazad van. 45 ezerbe belefért volna a P&C.

(#59030) Skatorius - HGabor megválaszolta a dolgot. Egyébként a gumi miatt egy idő után már nem akarták kicserélni sokaknak. Persze látom ez a szívednek nagyon fáj.

(#59020) bulikavagyok - Most összeszámoltam, hogy hány órát játszottam eddig. ~337 jött ki +- pár óra.
Nosza 1 év alatt kb minden nap 1 órányi játék :D nem olyan rossz arány ez.

+ PC-n Batman játékokhoz, GTA V-höz, rocket league-hez (kb +70 óra) használtam.
Tökéletes minden porcikája. Nem nyikorog, nincs holtjáték, teljesen frankó.
A sunset bundlehoz gyártott fehér joyról van szó.

Jelenleg a második joyt használom (a sima feketét), mert a fehér a PC-re van kötve és kényelmesebb csak megfogni és játszani, mint átdugdosni / párosítani a boxxal etc etc.

Remélem a fekete is bírni fog ennyit és kíváncsi vagyok, hogy a fehér mennyit bír még ki.

[ Szerkesztve ]

(#59038) MunezXBK válasza HGabor89 (#59033) üzenetére


MunezXBK
(PH! nagyúr)

Jobbos analóg ment szét, nem a futásos.

(#59039) Xantomas


Xantomas
(őstag)

Keresés után erről nem találtam semmi konkrétat, inkább csak gamertag backupról.

Van arra lehetőség, hogy az egyik profil alatt elmentett játékállást át lehessen vinni másik profilba?
Kedves öcsém nem a saját, hanem az én profilom alatt kezdte el a Fallout4-et, és csak azért, hogy az ő állása ne vesszen el, nem szeretnék egy új profilt létrehozni. Addig ok, hogy a gépen, és párhuzamosan felhőben is tárolja.

[ Szerkesztve ]

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#59040) hackeeeee


hackeeeee
(Jómunkásember)

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#59041) bulikavagyok


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Nem sokba nézem ezt a játékot, de akinek bejön, ennyiért jól jár vele szerintem. The Crew® Complete Edition $19.99 (US Store!) A magyar Store-ban még mindig 21k, így szerintem ez csak tévedésből lehet ennyi Amerikában.

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#59042) Quaresma


Quaresma
(senior tag)

Nektek is hangos alapjáraton a táp? Kikapcsolom a boxot és az elég hangos zúgó hangot ad ki.. Mint egy ventillátor a régi Xbox-ban.. Elég zavaró, mert így éjszakára mindig áramtalanítanom kell :/

Ps: brunorbert

(#59043) HGabor89 válasza Quaresma (#59042) üzenetére


HGabor89
(PH! addikt)

Gondolom instant-onba van. Rakd power savingre.

Munez: ahh, akkor jól behalt.

(#59044) baker_ válasza oriic (#58895) üzenetére


baker_
(PH! addikt)

Már nem fogadja el a kódot :(

Azért köszi.

(#59045) Quaresma válasza HGabor89 (#59043) üzenetére


Quaresma
(senior tag)

Lernád kérlek, hogy pontosan merre található ez az opció a settingsben? (Ez lenne a power mode & startup? )

Ps: brunorbert

(#59046) MTMan válasza Quaresma (#59045) üzenetére


MTMan
(kvázi-tag)

Igen ott, állítsd át energy-savingre.

(#59047) Quaresma válasza MTMan (#59046) üzenetére


Quaresma
(senior tag)

Ez megoldotta a problemat, koszonom.

Ps: brunorbert

(#59048) Skatorius válasza zkas90 (#59037) üzenetére


Skatorius
(kvázi-tag)

Én teljesen nyugodt vagyok,nem fáj semmi a szívemnek :D
Mindkét konzolom van,és nekem az akkus probléma kijött 6 hónap után és cserélték. A one-os joyomnak az Y és X gombja beragadt és csak azt a 2 gombot cserélték ki. Őszintén szólva jobban szeretem az xbox-ot,a multiplatformos játékokat is inább erre veszem,de ha gariztatásról van szó a Sony sokkal korrektebb,legalább is én ezt tapasztalom.

,,A világ madzag nélkül csak káosz"

(#59049) szijartg


szijartg
(őstag)

Lehet volt már, de CDKEYS-en 32$ az éves gold!

(#59050) norbi2010 válasza szijartg (#59049) üzenetére


norbi2010
(őstag)

Hétvégén 28 volt, de azért ez sem drága.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.