Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- [Re:] CES 2021: komoly processzorflottával jelentkezett az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
>>>> SZERKESZTÉS ALATT!!! RÉGI ÖF-ÉRT KATT IDE <<<<
Hozzászólok Aktív témák
-
eL Geri
senior tag
válasz
birorichard #82999 üzenetére
Összesen 10 órán át használható a program (multival együtt, de abból se érhető el az összes pálya)... ha jól tudom (nem tapasztalat).
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csacsa05 #82997 üzenetére
De igen, korlátozott a trial. [link]
Gondolj bele, a fejlesztők sem hülyék, mi az üzlet nekik abban, hogy kifizetsz 990Ft-ot egy havi EA Access-re és végigtolod a játékot az idő alatt. Ez csak egy rövid 10 órás bepillantás, ami után eldöntheted, hogy megveszed-e a játékot vagy nem.
Live-Die-Respawn
-
StLui
veterán
"bepillantás"
Hány megvett játékkal nem is játszottam többet, pl időhiány miatt, utána meg megvettem másikat, és azzal sem.. pl Halo 5, szinte bele sem néztem még, pedig szeretem a sorozatot
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akiket érdekel az új CoD bétája. Mindenki aki előrendelte a játékot és beaktiválta a béta kódját HAT darab letöltőkódot kap majd, így lehet majd haveroknak adogatni a kódokat. Xbox-on jövő hét péntektől bétázhatunk, csütörtökön küldik ki a letöltőkódokat.
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR #83008 üzenetére
Hja fullos kiadás elő van rendelve. Kapsz majd egy kódot.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
No emberek.
Aki csapatna ma este egy kis BF1 multit vagy Gears of War 4 multit/horda módot, az jelöljön be nyugodtan
Ezúton meg is kérném a mindenkori topicgazdászt, hogy az összefoglalóba rakjon be: CrazyHussarHU
edit: még vissza kell szoknom a rendszerhez, majd dobjatok itt egy privátot, hogy ki-kicsoda és mivel játszik
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
birorichard #83013 üzenetére
DLC témában nem tudok infót mondani, sose vettem COD-hoz DLC-ket.
AMúgy hja Season Pass-os fullos kiadást vettük meg.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
Ma este 8-tól akkor kik fognak BF1-ezni vagy GoW4-ezni?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #83016 üzenetére
Csatlakoznék, most én is pazarlom az órákat
-
adalbert1
addikt
válasz
s7evcsenko #82941 üzenetére
Szerintem amit előrendelsz úgy, hogy csak novemberben jelenik meg, azt majd elég akkor kifizetni - de azért biztosat az üzlet tudna mondani, egy kérdést esetleg megérhet, ha érdekel a dolog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
okibots
aktív tag
Múltkor kerestek itt GoW 4 kupont ~9000Ft környékén. Most van 10000Ft-ért, és látok Forza 6-ot is 5000Ft-ért, az sem rossz vétel, gondoltam megosztom hátha valaki nem bújta ma még a hardveraprót.
Egyiküket sem ismerem, nem reklámGamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
rdt89
addikt
Sikerült végre eljutnom addig, hogy kipróbáljam a GOW 4-et. Annyira magába szippantott a játék, hogy az félelmetes. Ez a grafika nekem már bőven elég lenne a későbbiekben is bármelyik játékhoz, egyszerűen pazar és meseszép.
-
Mister_X
nagyúr
No gyerekek, akik felvettek, mind vissza lettek jelölve. Amíg nem hozzuk össze a BF1 partit, addig GoW4-ezek
-
captainriker
csendes tag
Sziasztok!
Vettem Ea access-t 1 éveset, és itt https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/ea-access/cfq7ttc0k5dh/0004 5500 Ft-nak írja, de 5990 Ft-tal terheltek meg.
Érdemes valakinél ezt jelezni? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
captainriker #83024 üzenetére
A hivatalos ára az EA Accessnek 5990 Ft. Az 5500-as ár valami bug lesz.
Live-Die-Respawn
-
frankdelgado
senior tag
-
birorichard
őstag
válasz
captainriker #83024 üzenetére
Nálam is így volt, szerintem még így is megéri.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
birorichard #83026 üzenetére
Mivel volt még accountunkon zsé így pont 100 SGD lett, vagyis kb 20 ezer Ft.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mukibuci #83031 üzenetére
Igen, elvileg ez lenne a standard, de több ismerősnél is 5500-at írt ki, és 5990-et fizettek úgy, hogy soha nem volt egy hónap Access-ük sem.
De tegnap pl: Bulikánál is 5500-at írt le, aztán mondta live-on hogy 5990-et terheltek a kártyájára.
#83030) birorichard
Valami 120-125 SGD volt eredetileg, csak ugye rájött a maradék a számlámról. Felesbe vettük ugyebár, 10k-t megér a két játék + season pass-nekem. (úgyse volt még Season pass-os cod-om.
)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mukibuci #83033 üzenetére
Itt a másodlagos profilom, soha nem volt rajta access, nem volt home-olva, és olyan gépen sem volt használva amin lett volna Access. Ennek 5990-at kellene kiírnia, és ha megvenném profilra előfizetést annyit is vonna le. Ezért mondom hogy valami bug/glitch lesz a rendszerben.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
válasz
frankdelgado #83027 üzenetére
Pacsi, nekem az egyel butább (simán fehér) verzió lett bezsákolva
És már szenvedek hordában GoW4-ben.
-
Silεncε
őstag
Sziasztok! Az miért lehet, hogy nem tudok Xbox 360-as játékokat venni One-ról? Próbáltam a store-ban venni akciós 360-as játékot (olyat, ami kompatibilis One-al) viszont mikor földobja az ablakot a tovább gombbal semmi sem történik ha rányomok. Bankkártya van megadva, 360-on be volt jelentkezve az accounttal (vagyis be is van, mivel a 360 is megvan még). Remélem tud valaki segíteni, előre is köszönöm.
Fear is freedom! Subjugation is liberation! Contradiction is truth! Those are the facts of this world! And you will all surrender to them, you pigs in human clothing! - Kiryūin Satsuki
-
Silεncε
őstag
válasz
Dexar007 #83041 üzenetére
Remek. Mondjuk nem tudom, mit csinálnak az MS-nél, de se X1-en nem tudom megvenni a játékokat, mert nem megy tovább a fizetésre, se a weboldalon, mert azt írja ki, hogy ilyen tranzakciót csak a boxról csinálhatok, se a X360-ról, mert ott meg addig nem vehetem meg, amíg nincs hely letölteni. Gratula MS...
[ Szerkesztve ]
Fear is freedom! Subjugation is liberation! Contradiction is truth! Those are the facts of this world! And you will all surrender to them, you pigs in human clothing! - Kiryūin Satsuki
-
DeeNee
csendes tag
válasz
Dexar007 #83041 üzenetére
Nekem is ilyen gondom van, annyival kiegészítve, hogy nekem válogatós. Vagyis van olyan cím amit meg tudtam venni vagy GOLD-dal letölteni. Pl. nekem a Horizon és a Mirorrs Edge is lejött simán, ellenben az MX vs. ATV már nem. Most épp a Deus Ex: Human Revolution akartam megvenni mert elég jó áron van (
497,50 Ft), de természetesen nem megy. Tegnap emiatt chateltem kicsit a supporttal. 24-72 órán belüli választ ígértek. Hát kíváncsi vagyok a megoldásra.Üdv DeeNee
-
peterkeT
nagyúr
válasz
gianni85 #83047 üzenetére
Valakinek korábban azzal jött az MS, hogy visszafelé kompatibilis játékokat csak akkor tud venni, ha az accountja valaha is fizikailag be volt jelentkezve egy 360-on. Már nem rémlik, ki volt, de utána kicsit el is szégyelltem magam, amikor kiköptem a kávét a hirtelen röhögéstől, miután belegondoltam, hogy ez milyen egy kvázi megoldhatatlan probléma, és fölösleges user-szivatás.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lacy86
addikt
Azert van rendesen keringozni valo az FH3-ban
Vagy csak nekem szokatlan 😂
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Android felhasználók OFF topikja
- DIGI kábel TV - digitális adás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- PlayStation 5
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490*ÚJ kijelző*i5 8250U/8GB/256GB M.2/MAGYAR bill/Win 10 Pro/Dell gari 2022.09.03-ig
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO
- Dell Latitude 5580 15,6" FHD*i7 7600U/16GB/240GB M.2/vil.MAGYAR bill/akku elhasz.csupán 2,9%/gari
- Xiaomi Mi Electric Scooter Essential-Bontatlan
- Dell Latitude 7490*MAGYAR vil.bill/i5 8350U/8GB/256GB/FHD/Dell NBD gari 2022.12.06-ig
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: Polygence
Város: Budapest