Hirdetés

2019. július 18., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-13 20:25:50

PROHARDVER!

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, JÁTÉKMÁSOLÁSRÓL, RGH-RÓL, FLASHELÉSRŐL, VPN-ES VÁSÁRLÁSRÓL,MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120001) #20844032 válasza Stauffenberg (#119988) üzenetére


#20844032
(törölt tag)

Bulvárból csillagos. :C
- Készül tönkretenni!
- joggal vannak felháborodva!
- iszonyú veszély!
- sikeresen tönkretette!
- iszonyatos felháborodás!
- baljós kép!
- véget ér az eddig ismert ipar(világ/egyetem)

Kemény.
Nagyon kerestem Sorost és migránst a sorok között, de iszonyúan elbújhattak a baljós képek között :C

(#120002) MunezXBK válasza Czimby (#120000) üzenetére


MunezXBK
(PH! nagyúr)

17-es szinten vagyok, eddig nem unom. Sőt...

Pedig egyik AC rész sem kötött le.

(#120003) bulikavagyok válasza Stauffenberg (#119988) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Szerintem "kicsit" túlzó az aggodalmad a játékipar jövőjét illetően. Véleményem szerint sokkal jobb ez a rendszer mint az, amikor újra meg újra kifizetem a játék árát a plusz tartalmakért (amiket ráadásul esélyem sincs több játékért cserébe ingyen megkapni).
Azzal ellentétben amit írsz bennem nincs semmilyen frusztráció! Örülök, h ilyen minőségben játszhatok ezzel a remek játékkal. Pont lesz@rom, h ki mennyit költ rá, h erősebb karaktere legyen mint nekem, és az sem izgat, h emiatt esetleg két hellyel hátrébb leszek a kör végén a ranglistán. :B
Mindenkitől bocs, a továbbiakban nem offolom ezzel a topikot.

Moby: :K

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#120004) anorche1


anorche1
(őstag)

Az 1 honapos xbox live meddig lesz még 200ft?

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#120005) Stauffenberg válasza IntelKiller7 (#119999) üzenetére


Stauffenberg
(PH! nagyúr)

Én értem, hogy az EA Access lényege, hogy a DLC-k megvásárlására ösztönözzön, de itt most pont a történik, hogy a DLC-k helyére akarja az EA beleerőszakolni a pay-to-win mikrotranzakciót.

(#120001) Moby: Köszi, értékes volt ez a hozzászólás!

(#120003) bulikavagyok: Pedig nagyon sok ember érez frusztrációt. Ha te nem, akkor jó neked.

[ Szerkesztve ]

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#120006) DaveHutt válasza bulikavagyok (#120003) üzenetére


DaveHutt
(őstag)

Egyáltalán nem túlzó az aggodalma. Már a Season Passoktól is forog a gyomrom. Ha igazán tetszik egy teljes játék, kénytelen vagyok a játék megjelenési árának sokszor 1,5-2×-ét kifizetni, hogy minden tartalomhoz hozzá tudjak férni (ala Battlefield 1). Képzeld el, mi lesz, ha minden jobb fegyverért egy kisebb DLC árát ki kell majd perkálni, különben eltaposnak. Ja hogy farmoljak 25 ezer órát inkább? Nem, köszönöm.

Ideje észbe kapni a kiadóknak. Nem lehet a végletekig facsarbi a játékosok pénztárcáját és idegrendszerét. Részemről a Battlefield 1 volt az utolsó, amit megvettem tőlük.

[ Szerkesztve ]

(#120007) l.skywalker válasza adrian94 (#119839) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Ez attól függ kérdés. Most több áruházban is volt a BF miatt. Ezen felül van ugye a hivatalos ár, ahhoz viszonyítva már látod, hogy melyik egyéb helyen mennyiért lehet kapni. Asszem jövő héten az MS-nél is lesz akcióban a 3 és a 6 hónapos.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120008) l.skywalker válasza cross56 (#119995) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Nem!

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120009) l.skywalker válasza Czimby (#120000) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Én tegnap kezdtem el. Teljesen alaposan csinálom. Először kipucolom az első régiót és csak utána megyek tovább a sztorival. Így kicsit monoton lehetne, de legalább maxolom mielőtt a sztorit befejezném :)

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120010) l.skywalker válasza b4sxe (#119989) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Pixelhiba=HDMI kábel csere - ha a tápkábelt is emiatt akartad volna cserélni: ne tedd! Ha a kábel csere sem oldja meg akkor vagy a box vagy a tv HDMI portja hibás.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120011) mike1334 válasza DaveHutt (#120006) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Ezért nem kell multizni :D vagy csak ismerősökkel (nem tudom itt megoldható-e) ó azok a régi quake lan partyk...bár mindig is Unreal Tournament párti voltam inkább (tényleg, azzal meg mi lett?). Egyjátékosnál meg mire végigtolod a kampányt már lehet ráunsz, és meg is van oldva a kérdés, hogy vegyél-e dlct. Vagy egy évvel később megveszek akciósan black fridaykor a teljes verziót az eredeti "sima" játék árának feléért...

...unless the law provides otherwise.

(#120012) l.skywalker válasza Stauffenberg (#120005) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Csak, hogy én is hozzászóljak: engem nem flusztrál. Addig amíg a megvásárol játékomat X órával ki tudom játszani úgy, hogy minden tartalmat elérjek, addig baromira nem érdekel, ha van olyan hülye aki képes még 2x annyit fizetni azért, hogy neki a JÁTÉKÉLMÉNY rövidebb legyen.

Ha meg nem élvezi a játékot, mert nem élmény neki, akkor meg duplán hülye ha fizet érte.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120013) #20844032 válasza DaveHutt (#120006) üzenetére


#20844032
(törölt tag)

Elképzelhetetlenül szörnyű lesz, amikor eltaposnak!

/Nyugtassatok meg, hogy ez az egész csak valamiféle szekunder trollkodás. Ugye az? Legyen az, könyörgöm :( Az EA dádája jogos és a vélemény nyilvánítás oké, de ezek már nem lehetnek komolyak :)

(#120014) l.skywalker válasza DaveHutt (#120006) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Pont a BF1 nem jó példa. Csak a DLC-k egy kisebb játéknak megfelelő tartalmat hoznak bele egyesével és az egész Prémium Pass amikor én vettem volt 12k HUF - szemben egy SWBFII-vel ami 20 körül van.

És tegyük arányosan egymás mellé a dolgokat: ha nem lennének a fizetős DLC-k, nem lenne tovább fejlesztve a játék. Ahogy minden más (internet, TV, mozi, mobil, PC, stb...) felgyorsult a mai világban, úgy ez is. Ha egy fejlesztő csapat végzett valamivel, akkor vagy dolgozik tovább az adott projekt folyamányain vagy mennek a következőre és akkor onnan nincs visszaút. A fizetős DLC-kkel tudod te biztosítani, hogy az adott játék fennmaradjon. Perzse ha nem sikerült jól, akkor ciki - de akkor nem is veszik annyian a DLC-t: ergo - bukik a projekt is.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120015) #21946880 válasza Czimby (#120000) üzenetére


#21946880
(törölt tag)

Végigjátszottam a játékot. Az első 20 óra teljesen frankó volt, megcsináltam mindent. Az utolsó 10 órában viszont már kib@szottul idegesítettek a mellékküldik.

Menj el A-hoz dumálni, aki elmondja hogy elrabolták B-t. Menj el kiszabadítani B-t. Vidd el biztos helyre B-t, aki elmondja, hogy elloptak tőle valamit, ami x helyen van. Menj el X helyre és szerezd vissza.
Ebből áll a mellékküldetések baromi nagy része.

Kicsit más a körítés, de mindig ez van.

A játék baromi jó és megéri a teljes árat. A karakterek és a színészek teljesítménye az, ami még méltatlan ehhez a címhez. Nem egy Witcher 3-t vártam el, de ez kb a lehurrogott Andromédát is alul múlta.

(#120016) Csapoati válasza l.skywalker (#120012) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Hallo, ez kőkemény pay-to-win egy alapvetően multis és teljes árú játéknál. Az, hogy a pár órás singleplayert ez nem befolyásolja, az oké, de a többség nem ezért veszi meg.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#120017) #21946880 válasza Csapoati (#120016) üzenetére


#21946880
(törölt tag)

Én azt nem értem, hogy miért most borult ki a bili. Már évek óta megjelentek a perkek a játékokban. Játszanod kell X órát / meg kell csinálnod Y küldetést, hogy megkapd a Z fegyvert.

Battlefield 4-ben a kampányt kellett végigtolni, hogy megkapj bizonyos fegyvereket.
Battlefront 1-ben lvl 5ig (lehet rosszum emlékszem) nem volt jetpacked.
Titanfall 1-ben X szintenként kaptál új fegyvert.
CoD WWII-ben is ott vannak a perkek, amikkel pontosabb a fegyver, több töltény fér bele...stb.

Miért a Battlefront 2 lett most így leszólva? (A bétával játszottam csak, az nem tetszett, így nem érdekel a játék....majd accessben a kampányt fogom végigjátszani csak)

szerk: Megvan már, hogy mi a válasz. A BF2 előtt a felsorolt játékokban nem volt lehetőség arra, hogy pénzen megvedd az extra dolgokat. Itt pedig van. A titanfall-al toltam csak, abban tuti nem volt pénzes móka. A többiben lehet tévedek, de ez ugrott be.

[ Szerkesztve ]

(#120018) l.skywalker válasza Csapoati (#120016) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

64 játékos van egy pályán, ha jól emlékszem - gondolom nem a 70%-uk fizeti ki a díjat és a maradék 30 szív. Ugyanúgy megvan az esélye bárkinek, hogy szépen lassan felzárkózzon...

Ez esetben az akkor pay-to-loose (!?) ha valaki fél évvel később veszi meg és kezdi el a játékot? Hiszen akkor nem csak azokkal van hátrányban akik fizettek, hanem azokkal szemben is akik már fél éve tolják.

Én BF1-et jóval később kezdtem el. 2 hónapig estem-keltem, de nyomtam rendületlen.

A legkönnyebb elbújni és picsogni, hogy a sok szemét pénzzel jut előrébb. Hagyjuk már. Régen ezekben a játékokban jóval kevesebb játékos volt és mindig volt egy keménymag, akikkel ha szembetalálkoztál egy pályán akkor egy rozsdázs kiskanállal ki tudták fordítani az alfeledet, úgy hogy te még a fegyvert sem emelted a szemed elé. A világ gyorsult fel. Ma már mindent hamarabb, könnyebben akar mindenki megszerezni. De ezért vagy fizetni kell keményen vagy dolgozni, szintén keményen.

[ Szerkesztve ]

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120019) NGA


NGA
(PH! addikt)

Egy kérdésem volna. Most vettünk kisfiamnak XO-t Forzával az alza BF-en. Ha áthozom majd az ő X360-asát, akkor használhatjuk párhuzamosan ugyanarról a live goldról az X360-at és az XO-t?

(#120020) l.skywalker válasza NGA (#120019) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Ha ugyanazzal a fiókkal vagytok bejelentkezve mindkét boxra, amelyikre a Gold elő van fizetve, akkor igen.

[ Szerkesztve ]

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120021) Akelaus válasza l.skywalker (#120012) üzenetére


Akelaus
(fanatikus tag)

Ott a pont! "ha van olyan hülye aki képes még 2x annyit fizetni azért, hogy neki a JÁTÉKÉLMÉNY rövidebb legyen." Az ilyenek miatt tették bele, és van benne a mobilos játékokban is. Év elején kicsit rágyógyultam az Angry Birds-re mobilon. Ott is van lehetőség pénzért vásárolni dolgokat. Az már nem a sima játék volt, hanem tök ismeretlen emberek ellen kellett megcsinálni a pályákat. Ugyanaz a megoldás volt mint amiért most keresztre feszítették az EA-t. Vagy játszok naponta, és kapok dolgokat, vagy fizetek és úgy gyűjtöm be, illetve erősítem a karakteremet.
Nem egy olyan ismerősöm van aki fizet ilyenekért, sőt a többsége a megjelenés napján ott topog a konzolboltban hogy kihozza a legújabb játékot. (Fifa, Assassin's, C.O.D. ) és még sehol sem tart vele, már lesi a következőt. Na ezekre lehet építeni ezt a megoldást, hogy fizess és gyorsabban haladsz. Ű
Az EA szerintem abban hibázott, hogy mekkora játékidő után kaphat valamit a játékos. Az meredek szerintem.

(#120022) DaveHutt válasza l.skywalker (#120014) üzenetére


DaveHutt
(őstag)

Pont, hogy kitűnő példa a BF1. Eladják a teljes játék felét 60 Euroért, majd a másik felét elnegyedelve DLC-kben. Így kell 120 Eurot lehúzni a játékosokról. Amikor csökken a kereslet, akkor meg csökkentjük a teljes pakk árát, kiadjuk más néven.

A 16 DLC map egy DICE méretű csapatnak nem létezik, hogy egy évébe teljen.

[ Szerkesztve ]

(#120023) NGA válasza l.skywalker (#120020) üzenetére


NGA
(PH! addikt)

Igen, ugyanaz a fiók. Olyan lehetőség nincs, hogy ketten játszunk pl GTA5-el, csak külön a két gépen, együtt?

(#120024) Csapoati válasza l.skywalker (#120018) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Ja hát ha ez így oké, akkor hagyjuk... Még egyszer: nem arról van szó, hogy valaki gyorsan végig akarja pörgetni az SP-t és ezért fizet (ilyen már a Colin McRae Rally 3-ban is volt, hogy fizetsz a cheat kódokért...), hanem hogy kőkemény előnyökhöz juthat az multiban, aki fizet. Ez óriási probléma szerintem, mert nem egy f2p játékról van szó.

[ Szerkesztve ]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#120025) Czimby


Czimby
(őstag)

Köszi mindenkinek az origins-es véleményeket!

(#120026) l.skywalker válasza Csapoati (#120024) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Hogy ne csak ágálljak - igen, nem szép, hogy ilyen van. De ez nem most kezdődött. Ez már ki tudja mióta van. Én is korább mobilon toltam asszem a Clash of Clans-t, ott is volt olyan aki belerakott egy kisebb államnyi összeget és úgy próbált boldogulni. De ezt nem lehetetlenség leküzdeni ezt a hátrányt. Szóval egyet értek mindenkivel aki kritizálja ezt, de milyen lehetőségünk marad, hogy nem játszunk akkor semmivel? Én inkább leülök és próbálkozok. Hétvégén pl. nem nagyon ülök le multizni, mert akkor esélytelen.

(#120022) bodry123: de hát pl. most az új orosz pályák eszméletlen királyak lettek és az alapjáték már benne van az EA Access-ben. Szerintem ez így fair trade, a BF1 nem egészen releváns példa szerintem most itt, de tény, hogy elfogult vagyok mert nagyon szeretem azt a játékot.

Sztori játékoknál pedig a DLC siekressége éppen azon múlik, hogy miylen lett az alapjáték. Ha van egy játék, ami jó, akkor miért ne fizetnék a DLC-ért? Ha pedig nem éri meg, nincs aza Zisten, hogy megvegyem. De ez már 10 éves történet ez a DLC-zés...

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120027) l.skywalker válasza NGA (#120023) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Nem hiszem, hogy lenne cross platform szerver. Általánosságban minden X360 és XO játék egymástól független szerveren fut multiban. Ráadásul ha ti egy fiókkal jelentkeztek be mindkét konzolra, akkor ugyanazzal a fiókkal végképp nem lehetne egyszerre egy játékba belépni :D

Kell oda egy másik Xbox One :D

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120028) #21946880 válasza l.skywalker (#120026) üzenetére


#21946880
(törölt tag)

A DLC résszel maximálisan egyetértek. Multis játékokhoz nem vettem soha DLC-ket, mert az a pár extra map nem érte meg nekem a dolgot. Maximum nagyon leárazva. Nem éreztem úgy, hogy veszítettem volna bármit is.

szerk: A jelenlegi CoD WWII mondjuk bukott egy vásárlót azon, hogy a Carentan map csak a season pass mellé jár. Ha belerakták volna az alapba, akkor megveszem, de így fuck you activision.

Story-based játékoknál viszont már ruháztam be ilyenre és örültem neki, hogy jelentek meg.
Dark Souls 3, Witcher 3, Last of Us...csak hogy hármat említsek. A DLC-ik is remekművek voltak, mint az alapjáték.

[ Szerkesztve ]

(#120029) Stauffenberg válasza l.skywalker (#120026) üzenetére


Stauffenberg
(PH! nagyúr)

DLC*: Egy extra tartalom, amiért fizetsz ha tetszik az alapjáték és kérsz még repetát.

Pay-to-win mikrotranzakció**: Egy megvásárolt tartalomhoz vagy csak irreálisan sok játékórával jutsz hozzá, vagy fizetsz azért, hogy hamarabb elérd azt, amit már egyszer kifizettél.

---

*=Hozzá kell tenni, hogy itt is fontos a megfelelő arányérzék, a rebootolt Battlefront első része azért (is) lett bukta, mert az alapjáték sivár volt és az EA túl sok mindent csoportosított át a DLC csomagokba. A vásárlók meg is büntették ezért. A Battlefield 1 esetén ezt korrigálta és az alapjáték is már simán vállalható mennyiségű tartalommal jött.

**=Nem tudom mikor kezdtél játszani a Battlefront II-vel, de az eredeti formula szerint többszáz játékóra kellett volna a Hero karakterek feloldásához. Ez nálad például mennyire esélyes, hogy össze tudtad volna farmolni? Mindannyian értjük, hogy elérhető játékkal is, de amikor ez irreálisan sok idő, az már azt jelenti, hogy a fejlesztők a fizetős rövidítés felé akarnak irányítani (amik ráadásul baromi drágák lettek volna, karakter feloldásokra a játék árának a többszörösét költhetted volna). Ezen borult ki a bili.

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#120030) Mikeee86


Mikeee86
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Ma volt szerencsém először feljutni Playit-re Pestre,sok minden sikerült is kipróbálnom,két dolgot említenék meg,az egyik az,sikerült kipróbálni a Gran Turismo-t ps4 pro-n Logitech G29-el felszerelve,patent kis játék,de a kormány vitte a prímet egyszerűen kiváló,remek volt az irányítás és a feedback. :C
Ezek után mentem át az xbox standra is ahol one x-el ment a forza 7,a játék megvan nekem is,így tudtam mit várjak tőle,de azért 4k-ban elég szépen mutatott,de sajnos a pozitív áradat itt véget is ér,egyszerűen egy olyan béna kormány [link] volt kötve ezekre a gépekre,hogy képtelenség volt normálisan irányítani az autót, :W
,azt nem értem,hogy egy ilyen cég mint az xbox/microsoft képes volt ilyen eszközökkel felszerelni a gépeit,úgy hogy a rendezvény főszponzora volt,mondhatni vicc a konkurenshez képest.Úgy gondolom,hogy van olyan Logitech termék amivel kompatibilis a One...
Ebből a szempontból csalódás volt,mint tüske biztos bennem marad,de ez az én egyéni véleményem,csak gondoltam megosztom veletek.

Üdv,

Mikeee86

[ Szerkesztve ]

XBOX one S - Mikeee86

(#120031) l.skywalker válasza Stauffenberg (#120029) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Én az első rész hibája miatt már úgy voltam vele, hogy megvárom a bétát. A bétát nem tudtam feltelepíteni, addigra már előrendeltem a játékot - de emiatt visszamondtam.

Most megnéztem a trial-t. Sztori tetszik, multi tetszi: EA Access-be pont jó lesz!

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120032) red6t6 válasza l.skywalker (#120031) üzenetére


red6t6
(tag)

+1

(#120033) MrPeekaboo válasza NGA (#120023) üzenetére


MrPeekaboo
(senior tag)

BC-s Xbox 360-as játékkal viszont tudtok egyszerre játszani, ehhez a One-t home-ba kell rakni azzal az account-tal, amin a játék/gold van. Ezután a One-on ki kell ezzel jelentkezni, majd be kell lépni egy másik account-tal. Ennek engedélyezve lesznek a home-os account játékai és a gold. A home-os account-tal pedig a 360-on kell bejelentkezni, így coop-ban is lehet játszani.

(#120034) hackeeeee válasza Mikeee86 (#120030) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

A Sony már évek óta azokat a "pakkokat" hordja playit-re. :)

XO-nál csoda, hogy volt kormány, alapból nem szokás. :D

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#120035) Alexios válasza Czimby (#120000) üzenetére


Alexios
(PH! kedvence)

Szerintem tud néha unalmas lenni. A sztori vége felé járok, és néha bosszantó volt hogy a fő szálat játszottam volna tovább, de nem tudtam mert annyival magasabb szintunek kellett volna lennem a kovetkezohoz hogy keresni kellett csomó mellék küldetést hogy szintet lépjek,és ezt ismetelgetni

(#120036) peterkeT válasza mike1334 (#119976) üzenetére


peterkeT
(PH! nagyúr)

Köszi a tippet. Kicsit utánajártam, és be is húztam a Fable Trilogyt (Anniversary + II + III), golddal most 17,5 EUR-mba került (ha mindet külön veszem, 20 lett volna most a black Friday akcióban). Vettem mellé még egy Far Cry 4-et 12 EUR-ért, meg egy Rise of the Tomb Raidert ~18 EUR-ért, ezzel azt hiszem, a fekete péntek idén le is van tudva. Ja, meg ugye a FH3 Hot Wheels DLC korábban 11 EUR-ért cdkeysről. Huh, ez azért nem kevés, és ha belegondolok, hogy egy AAA cím ára csak, akkor azért nem tűnik rossz beruházásnak. Már csak játékra kéne időt szakítani. :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#120037) Krissz1983


Krissz1983
(fanatikus tag)

Srácok. Rendszer frissítés közben behalt a boxom. Folyamatosan a Troubleshoot keprnyo ugrii be. Már nyomtam arra hogy visszaállítás úgy hogy minden játékot és mentést megtartson de nem segített. Ha nyomok egy mindent töröljön le és álljon alaphelyzetbe gombot akkor az összes mentésem el fog veszni?( Mondjuk The Division 1100 órája is)? És kezdhetek mindent előről?

Give them nothing but take from them everything

(#120038) l.skywalker válasza Krissz1983 (#120037) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Felhőbe ment mindent. Következő telepítés után szinkronizál és folytatod

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120039) Czimby válasza Alexios (#120035) üzenetére


Czimby
(őstag)

Köszi, ezt már ketten írtátok, és összességében mit mondasz megérte megvenni?
Most ugye 10e Ft-ból az enyém lehetne

(#120040) MunezXBK válasza Krissz1983 (#120037) üzenetére


MunezXBK
(PH! nagyúr)

Nem, felhőbe menti.

Czimby: nekem 59€-t is megért. 50-ért mennek használtan.

[ Szerkesztve ]

(#120041) StLui válasza l.skywalker (#120026) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Nem a szart nem, már bocsánat, azt akkor próbálhattad leküzdeni ha éjjel nappal toltad, és éjszak fölkeltél, hogy minél többet aktívkodjál. Amúgy meg persze hogy csinálják amíg van olyan h....e aki fizet ezekért. Bárki eladná a szartis ha van aki megveszi. Én egyébként a bringázásra szoktam rá ezek helyett.

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#120042) l.skywalker válasza Czimby (#120039) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Nehéz lesz egyöntetű véleményt találni. Van aki szerint az év Open World játéka. Van aki szerint egy idő után unalmas. Metacritic 85 pontot adott rá, ami jónak számít - ugyanitt a user review 7.5.

Mivel sztori játék így később olcsóbban is ugyanezt kapod. De szerintem 10k-t megér. Én a Goldot vettem, ezért az árért az is bőven welcome.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120043) l.skywalker válasza StLui (#120041) üzenetére


l.skywalker
(Topikgazda)

Jogos. Ez a SWBFII is ezen bukott ki, hogy túlzóan sok idő ellenében lehetett volna mindent unlockolni.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

(#120044) NGA válasza MrPeekaboo (#120033) üzenetére


NGA
(PH! addikt)

szuper, köszi

(#120045) StLui válasza l.skywalker (#120043) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Ráadásul kölyköknél pont az lenne a szülői cél, hogy játszanak videojátékot, de ne napi több órát. Már az is bosszantott amikor egyes játékokban túl ritkán voltak mentési pontok, és muszáj volta addig elmenni. Így meg vagy fizetsz, vagy sokat játszik, túl sokat. Clash of clans és hasonló dolgokról nem győztem levakarni az elmúlt években a most 13 éves fiam. Az volt a mázli, hogy az egyik iylen engem is beszippantott pár hétre, és tudtam mi történik az emberrel. Előtte se, azóta sem játszom telefonon, tableten, meg böngészőben játszható játékokkal.

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#120046) IntelKiller7


IntelKiller7
(Topikgazda)

Az imént haverék próbáltak egymásnak venni USA Storeban ajándékot. Vásárlásnál valami + összeget is felszámolt és nem engedte aktiválni a kódot akkor sem, ha átrakta a régiót. Ezzel kapcsolatban tudtok valamit? Valaki próbált már más Storeból vásárolni valakinek játékot?

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#120047) mike1334 válasza peterkeT (#120036) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Szívesen :) én is játszottam még vele este kicsit, a kutya haláli, random fetreng, meg lehet neki kunsztokat tanítani. Magyar felirat van hozzá, a leírasok is magyarítva vannak, ráadásul ötletes és vicces, sokszor megmosolyogtat a fordítás :)

Én még alszok rá egyet, hogy mit vegyek meg. GTA V nagyon piszkálja a csőröm, mondjuk egy ilyen idős játékért még mindig elkérni 10e forintot...na mindegy, nagyon sok benne a tartalom, gondolom még így is megéri. A Division kiesett, kipróbáltam, de nem az én világom. Skyrimtől is elbúcsúztam egyelőre, ott a Witcher 3 Goty, majd esetleg utána. A Tomb Raider is igen tetszetős, ha jól látom azt is ki lehet próbálni, majd holnap rálesek, aztán döntök. A Far Cry 4et is néztem (meg a 3at), de ezeket inkább majd lemezesen, aztán továbbadok rajtuk, Wolfeinsteinek szintén. Amivel még gondban vagyok az az AC Syndicate és/vagy Black Flag. De nem akarok sokat költeni, mert még várom, hátha leakciózzak idén a Shadow of Mordort/wart és a Diablo 3at :)

...unless the law provides otherwise.

(#120048) Madoc válasza IntelKiller7 (#120046) üzenetére


Madoc
(PH! addikt)

A hárombetűs programba kell usa région beváltani. A beváltó oldalnak is usa-n kell lennie.

[ Szerkesztve ]

Jelenlegi konzoljaim: Xbox One X - Xbox One S - Nintendo Switch - Ps4 slim. *[Ami nem látszik az nincs is---->Magic!.... Ja nem, ph prémium.]*

(#120049) IntelKiller7 válasza Madoc (#120048) üzenetére


IntelKiller7
(Topikgazda)

Melyik az a hárombetűs? :) Privibe is jöhet, ne nem publikus. :)

Xboxon próbálták, áttették mindkét gépet USA-ra és nem engedte beváltani.

[ Szerkesztve ]

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#120050) LaciCRM válasza oriic (#119883) üzenetére


LaciCRM
(PH! kedvence)

Na 10 év alatt ugrottuk egy laza 15 FPS-t kb. Nekem tetszik. :DDD

És az a durva hogy annak idején én 20FPS-el is tudtam élvezni ezt a játékot ;]

[ Szerkesztve ]

A madár az ász.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.