Hirdetés

2019. július 16., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-13 20:25:50

PROHARDVER!

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, JÁTÉKMÁSOLÁSRÓL, RGH-RÓL, FLASHELÉSRŐL, VPN-ES VÁSÁRLÁSRÓL,MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89001) Ftomm


Ftomm
(őstag)

a 360E gépünk csak 4GB volt, raktam rá egy külső 3,5-es HDD-t, de mindig elfelejtettem bekapcsolni, később beleraktam a HDD-t, (ott még szerencsére egyszerű volt ez a művelet) így nem volt mit elfelejteni, de azt utáltam, hogy minden játéknál vagy műveletnél megkérdezte a mentés helyét!

Gondolom ez mit sem változott az XO gépeknél, ha külső HDD is van akkor jön a kérdés?

(#89002) bulikavagyok válasza Ftomm (#89001) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Nincs kérdés! Egyszer beállítod, és kész. :D
Ha rácsatlakoztatsz egy külső HDD-t, onnantól már csak egyben fogod látni, h mennyi szabad tárhelyed van még. Megtudod nézni, h külön-külön melyik tárolón milyen tartalom van, de alapvetően egyben kezeli a kettőt.

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#89003) sugarforce válasza hackeeeee (#88998) üzenetére


sugarforce
(őstag)

Én a DPD-vel szívok. Mostanában elég sok csomagot hoztak, főleg külföldről, de egyszerűen nem tudom megérteni a rendszerüket. Küldenek reggel 6-7-8-9-10 kor (gondolom ekkor veszi fel a kézbesítő a csomagot) egy sms-t és egy e-mailt, hogy várhatóan 11:00-12:00-ig, vagy 13:00-14:00-ig hozzák a csomagot. Én meg S.O.S alakítsam úgy a napomat, hogy otthon tudjak lenni. Persze előre nem tudom még csak bekalkulálni sem, hogy na holnapután jöhet a futár, mivel külföldről jön a csomag, teljesen rendszertelen az egész.
A futárral még sem tudok egyezkedni, hogy na akkor hozza el 5 km-re arrébb, vagy találkozuznk a városban, mert teljesen rugalmatlanok. Gondolom gps->kérdezősködés, hogy miért járt erre, stb., csak így meg felesleges körök a futárnak, ha feleslegesen megy ki a címre.

(#89001) Ftomm: Ha nem állítod be alapértelmezettként a tárhely beállításokban, akkor megkérdezi, de egyébként nem.

[ Szerkesztve ]

(#89004) Ftomm válasza bulikavagyok (#89002) üzenetére


Ftomm
(őstag)

Köszi! :) :R

(#89005) hackeeeee válasza sugarforce (#89003) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

Jah ez volt Nálam is pár napja velük.. 10-13 óra szerepelt az SMS-ben, erre valami fél5kor oda is ért a futár. Persze, arról ne beszéljünk, hogy nézett ki a csomag. :(

Itt a UPS-nél még annyit megpróbálok majd hamarosan, hogy Ők esetleg szólnának-e a futárnak, hogy hívjon fel, egyeztetés miatt.

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#89006) sugarforce válasza hackeeeee (#89005) üzenetére


sugarforce
(őstag)

Mondjuk a csomag se volt valami szép állapotban, be van hajítva a kocsi hátuljába a doboz, aztán megy, amerre lát a raktérben. Szerencsére nem törékeny dolgokat rendeltem, így nem okozott problémát, hogy a doboz élei gyakorlatilag meg vannak nyomódva, de azért elgondolkoztam a nagy 150 centis led tv dobozát látván, hogy rendelnék -e rajtuk keresztül ilyesmit. És az egészben az a legszebb, hogy aznap szólnak; amilyen kaotikus tud lenni egy napom, hogy épp az adott pillanatban hol vagyok, az esetek nagy százalékában meg sem tudom saccolni, hogy mondjuk a melóhelyen leszek -e, vagy sem. De ha előző nap írnának egy emailt, vagy smst (mint pl a gls, vagy a trans o flex), akkor tudnám úgy intézni a dolgaimat, hogy a futár se jöjjön feleslegesen, meg én is megkapjam a csomagot. Nekik is nyűg, meg plusz adminisztrálás, ha nem veszem át a csomagot.

(#89007) Atomgeszi válasza sugarforce (#89003) üzenetére


Atomgeszi
(PH! kedvence)

A DPD érdekes ilyen szempontból. Régebben még SMS-t is kaptam, hogy 2-5 napon belül jön a csomag.
Viszont, ha másik címre szeretnéd, vagy másik napra, akkor kb ugyanúgy abban az időpontban fog jönni. Tehát kérheted a cimmodositas@dpd.hu-n, ha jól emlékszem. De eléggé futár függő is, meg, hogy milyen napja van.
Megtervezik nekik, hogy merre menjenek és nekik azt teljesíteni kell sajnos, ezért sokszor nem tudnak változtatni az időponton. Esetleg megpróbálhatod velük előre mondani, hogy mindkettőtök érdekében, Te vársz csomagot ami feltehetőleg 2 napon belül megjön, akkor próbálják meg úgy megtervezni az útvonalat, hogy mindenkinek jó legyen.
Hozzám pl. mindig 13-15 között jön, ha másik napot kérek akkor is.

(#89008) Donnos válasza frankdelgado (#88995) üzenetére


Donnos
(tag)

Köszi akkor megrendelem onnan:)

Valaki játszik közületek Meddennel?Vevő lennék pár head-to-head-re

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot! PS: HuDonnos08

(#89009) Stauffenberg válasza akooos (#88989) üzenetére


Stauffenberg
(PH! nagyúr)

Állítólag az Elite kontroller is ugyanolyan hulladék minőségű, mint az alap. Én 40 ezer forintért elvárnám, hogy össze legyen rakva, de igazból már semmin nem lepődök meg, mikor egy 100+ ezer forintos kormányt sem tudnak tartósra megcsinálni a nagy nevű periféria gyártók.

(#88998) hackeeeee: Mi a cégnél rengeteg csomagot kezelünk (kimentő-bejövőt egyaránt) és eddig mindegyikkel tudtunk egyeztetni ha szükséges. Pont pár napja volt, hogy rosszul címeztek meg nekünk egy csomagot UPS-en keresztül, de az ügyfélszolgálatossal simán sikerült szót érteni. Nem hiszem, hogy beljebb vagy attól, mert közvetlenül a futárral egyeztetsz.

(#89003) sugarforce: Tegyük hozzá, hogy karácsonyi szezon van, az év legforgalmasabb időszaka, mindenki leterhelt, nem fér bele egy 5 km-es kitérő egyik futárnak sem. A minap kettő perc türelmet kértem a csomagokat felvevő DPD futártól, de nem tudott megvárni (mindig meg szokott ha kell), mert annyira ki van centizve. Arról nem beszélve, hogy nálam például 3 km van a munkahely és a lakásom között. Ez DPD-nél már két külön körzet, egyik futár nem megy át a kollégája körzetébe, mert nem oda van beosztva. GLS-nél viszont ugyanabba a körzetbe tartozik a két cím, ő tud rugalmas lenni.

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#89010) hackeeeee válasza sugarforce (#89006) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

DPD-nél mondhatni ez a szokás. Mi kapunk tőlük csomagot, mert az egyik partnerünk velük szállíttat, és többször volt már olyan, hogy lényegében bele tudtam nyúlni a dobozba, akkora lyuk volt a doboz oldalán.

Amit Én kaptam pár napja, abban csak 1 szék volt, de lényegében szét volt szakadva a doboz.. Agyaltam rajta, hogy lestrapálom, és írjon csak jegyzőkönyvet, de végül nem erőltettem a kérdést.

Ezek után nem nagyon fogok rendelni tőlük úgy, hogy tudván Ők szállítanak. :( És igen, amit Te is említesz, hogy műszaki cikkek esetén ez kicsit kellemetlenebb tud lenni.

Közben beszéltem a UPS-sel, kifogtam egy másik ügyintézőt, fogadták a kérésem, és továbbítják a futár felé, és remélhetőleg hamarosan keresni fog, és tudunk egyeztetni.

Stauffenberg: Nekem erre azért lett volna szükség, mert a futár látja azt, hogy merre jár, és egy helyre nagyjából mikor érkezik, nagyjából. Ezt a központ nem tudja. Mi csomagpontként toljuk, nagyjából tudom, hogy mi is a helyzet ilyenkor, de kiszállításkor, várható kézbesítéskor sokkal egyszerűbb a futárral egyeztetni, mint a központon keresztül kibogarászni, hogy esetlegesen ki merre jár.

Most ezt kértem, remélhetőleg keresni fog hamarosan.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#89011) Atomgeszi válasza hackeeeee (#89010) üzenetére


Atomgeszi
(PH! kedvence)

Így már Én is jártam, és a futár meg nem rejtett számról hívott, hanem rendes kijelzéssel. Mondta ő is, hogy köszöni szépen, hogy szóltam előre, megkíméltem egy úttól. Ennyi.
Persze elhiszem sokan vannak akik visszaélnek a telefonszámmal, hogy hívogatják napestig(ilyen is volt, hogy jött a DPD-s, pont beszélt valami öregnénivel aki heti-napi rendszerességgel rendeli az avon meg mittudom én milyen krémeket és azt mondta, hogy mindennap hívogatja minden szar miatt). Persze ez elkerülhetetlen. Főleg ennyi hülyével akikkel körül vagyunk véve. :(

(#89012) axlfsi válasza Stauffenberg (#88971) üzenetére


axlfsi
(őstag)

Ohh, a fene, elnezest, javitom a linket, ime: [link]

De azert beidezem a teljes hozzaszolasomat, hatha mas is hozzaszol :R

"Apropó magasító pöcök; ez most érkezett meg.
Valaki esetleg használ ilyet közülünk? Azt jól sejtem, hogy garivesztés nélkül nem fogom tudni használatba venni? :(
... Kár, mert így hiába vettem. Még csak most egy éves a konzolom, nem szívesen dobnám emiatt a garis... Pedig nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lehet!"

|| LCD PANELT keresek (107cm LG LCD TV-hez; Panel tipusa: LC420WUG-SCA1 (esetleg LC420WUY) | http://goo.gl/Y6RcIP

(#89013) oriic válasza axlfsi (#89012) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Ez nem csak sima pöcök, hanem komplett analóg gomba. Majdnem ugyanolyan mint ami az Elite kontrolleren van, vagyis a fejeket lehet cserélni. Ehhez azonban először szét kell szedni a kontrollert, hogy a gombák alapját bele lehessen építeni a kontrollerbe. Ez garivesztést eredményez azonnal.

Live-Die-Respawn

(#89014) zsolesz010 válasza Petreszku (#88988) üzenetére


zsolesz010
(őstag)

2. végigjátszásnál vidd majd legendary-n. A 3-Warden harc egy élmény lesz neked és a kontrollerednek is :D

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)

(#89015) Stauffenberg válasza hackeeeee (#89010) üzenetére


Stauffenberg
(PH! nagyúr)

Szerintem a futár vagy a berakodást végző személye dönti el, hogy milyen állapotú lesz a csomag. Nekünk eddig legtöbb fejfájást a UPS okozott, rendszeresen erősen megnyomorgatva jöttek a csomagok. Egyszer egy 8000 eurós stúdió berendezést hoztak úgy, hogy átszúrták targonca villával, de volt olyan, hogy egy 2000 eurós EIZO monitort sikerült úgy a sarkára ejteni, hogy a 10 cm vastag védőcsomagolás sem volt elég és megrepedt (gondolhatod milyen magasból eshetett). A rendszeresen törött fénycsövekről (egy 10 darabos csomag 300 euró) nem is beszélek.

Aztán jött egy új UPS futár a körzetbe és azóta minden amit kapunk az kifogástalan.

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#89016) hackeeeee válasza Stauffenberg (#89015) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

Az szép azért.. :( Főként aztán ezeket intézni, kártérítés, stb. :(

Nálunk is új futár van a GLS-től, azóta sokkal rugalmasabban megym inden. Persze a szortirozás közben is sérülhet a csomag, stb, ez is benne van.

No de, ne offoljunk többet, nem ez volt a célom ezzel az egésszel, elnézést. :) :R

Ha valamilyen módon át tudom venni ma a csomagot, akkor jelentkezem, hogy mi a helyzet a géppel

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#89017) XFishboneHUN válasza Stauffenberg (#89009) üzenetére


XFishboneHUN
(senior tag)

Állítólag az Elite kontroller is ugyanolyan hulladék minőségű, mint az alap. Én 40 ezer forintért elvárnám, hogy össze legyen rakva, de igazból már semmin nem lepődök meg, mikor egy 100+ ezer forintos kormányt sem tudnak tartósra megcsinálni a nagy nevű periféria gyártók.

Ez is változó, ha én magamból indulok ki, hogy 2014 óta nyüstöltem egyet (igaz csak simát) a magyarországi megjelenés napjától, már bőven bele raktam 3-4 ezer órát, nekem semmi hangot nem adott ki, még akkor sem, amikor most novemberben a régi gépemet becseréltem egy S-re. :)

Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN

(#89018) Ftomm


Ftomm
(őstag)

Ha már kontroller a téma, azt nem értem, hogy a karoknál miért nem tudták megoldani, hogy ne kopogjon a kar alján lévő kör peremén?!?
Vagy a karon vagy azon a peremen kellett volna valami puhább felület!
A másik ami néha zavar (általában FPS-nél), hogy emberke vagy bármi irányításnál nincs határozott egyenes, néha tekergek mint a gólyafos jobbra balra!

(#89019) hackeeeee válasza XFishboneHUN (#89017) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

Ehhez Én annyit tennék hozzá, hogy Én a harmadikat használom belőle. Az elsőben az analóg kar volt rottyon, recsegett, ropogott. A cseredarab rezgéskor kb, szét akart esni, plusz abban is feladta az analóg kar, a harmadik darab úgy néz ki rendben van (kopkopkop).

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#89020) #48967168 válasza hackeeeee (#88998) üzenetére


#48967168
(törölt tag)

Sajnos a futárok előre leosztott járatkörökön dolgoznak és különösen Karácsony előtt rohadtul túlterheltek. Könnyen lehet hogy a Te körzetedben aznap már nem lenne semmi más küldeménye, de miattad vissza kellene mennie ami plusz idő és pénz.

Címzettként nehéz ezt elfogadni, de aki valaha is futárkodott rögtön megérti... :)

Abban lehet különbség a cégek között, hogy előre "leprogramozott" útvonaltervet adnak hajnalban a srácoknak, vagy csak egy kupac csomagot és ők maguk állítják össze a menetvonalat. Egy lakótelepi környezetben ahol 50-60 címre is mennek egy kis területen általában lehetne 1-2 órán belül variálni, de egy ritkábban lakott résznél aligha...

(#89021) L_YKing válasza Stauffenberg (#89009) üzenetére


L_YKing
(PH! kedvence)

Az elite szerintem egy jol osszerakott cucc.. Megfogod es elite erzes de tenyleg. Egyaltalan nem hulladek a minosege.

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#89022) XFishboneHUN válasza hackeeeee (#89019) üzenetére


XFishboneHUN
(senior tag)

A franc tudja ez mitől függ. :DDD Pedig ezt is, meg azt is ugyanabból a műanyagból öntik ki, meg az elektronikát is robotok csinálják (nagyrészt), mégis vannak ilyen darabok.

A fene se érti ezt. :DDD

Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN

(#89023) HagaNRG válasza Californiasu (#88931) üzenetére


HagaNRG
(őstag)

Sajnálom, ha így van.

Én 80 ezerért egy nap alatt adtam el az egy éves 500GB-s gépem. Másnap már nálam volt a One S.
(más kérdés, hogy kinek, mit jelent a használt, de jó állapot, mert nálam, szalon, makulátlan gép volt. Persze, az eladónak az én gépem is ugyanannyira volt ismeretlen és látatlanban, ismeretlen vevőtől vett masina.)

Nem azt mondom, hogy én a világ legbarátságosabb árán adtam, de úgy voltam vele, ha valakinek ennyit megér, akkor viheti, ha nem, akkor marad nálam és nem váltok. Elvitték..

(#89024) axlfsi válasza oriic (#89013) üzenetére


axlfsi
(őstag)

Hat ez az, en is igy tudom, hiszen az egyik csavar ugyebar pont az akku alatti matrica alatt van...

Ket ev a gari a kontrollerre is, ugye? ... Erdemes kivarni, a masodik evben akar elofordulhat, hogy gariztatni kell? (jo hulye kerdes, mi? Ki tudna ezt megmondani...).

((pedig erosen gondolkodom, hogy megkockaztatom... egyaltalan nem vagyunk hc gamerek; kb. heti 12-24 ora jatek megy el a kontrollerrel - ennyivel szamolva azert jol sejtem, hogy ki kellene birnia a kontrollernek 2 evet lazan? A 360 kontrollereim (3 is volt) siman elmentek ugy 5 evet, hogy mukodokepes allapotban adtam el oket...))

|| LCD PANELT keresek (107cm LG LCD TV-hez; Panel tipusa: LC420WUG-SCA1 (esetleg LC420WUY) | http://goo.gl/Y6RcIP

(#89025) Csapoati válasza japunk (#88996) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Hogyne érné meg a Forza 6, teljesen más jellegű játék, mint a Horizon 3. Gyönyörű és 1080p 60 fps-sel. Várd meg a karácsony akciót, szerintem 6 ezer Ft lesz az ára.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#89026) eL Geri válasza axlfsi (#89024) üzenetére


eL Geri
(senior tag)

Én azt hiszem a kontrollerre csak egy év gari van :(

(#89027) eL Geri


eL Geri
(senior tag)

Ha már megint kontroller... :)

Tudnék bármit tenni (pl. kontakt spray?), hogy az RT ravaszom ne nyikorogjon mint az állat?
Már nagyon zavar! Persze több mint egy éves, de tényleg nagyon keveset használtam.

(#89028) Ftomm válasza Csapoati (#89025) üzenetére


Ftomm
(őstag)

Erre várok én is, a nagy karácsonyra! ;]

(#89029) hackeeeee válasza #48967168 (#89020) üzenetére


hackeeeee
(Jómunkásember)

Mint mondtam, csomagpontként ezzel/ezekkel tisztában vagyok. :) Plusz van pár futár ismerősöm, tudom, hogy mi is a helyzet ilyenkor, és nincs is ezzel semmi gond. Csak tényleg annyit szerettem volna, hogy mondjuk szóljak, hogy ha tudja, hogy nem ér oda addig, akkor ne is menjen, mert feleslegesen fog menni, mert nem lesz otthon senki, és esetleg ha megoldható, akkor átveszem tőle máshol a csomagot.

XFishboneHUN: Szerintem itt is vannak revíziók, amik között ha minimális is, de vannak különbségek. Esetleg más kapcsolók, más panel..stb, stb. Bár ez csak tipp.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung HW-J355/EN 2.1 Soundbar eladó

(#89030) axlfsi válasza eL Geri (#89026) üzenetére


axlfsi
(őstag)

Nyah, ezt valaki erositse meg es estere szerelem is ossze az elitÉmet :)

|| LCD PANELT keresek (107cm LG LCD TV-hez; Panel tipusa: LC420WUG-SCA1 (esetleg LC420WUY) | http://goo.gl/Y6RcIP

(#89031) Stauffenberg válasza L_YKing (#89021) üzenetére


Stauffenberg
(PH! nagyúr)

Én nem a fogási érzetről beszéltem, hanem az erős minőségi szórásról. Sokan panaszkodtak már rá ebben a topikban is, meg máshol is, hogy az Elite kontrollernél ugyanazok a problémák vannak (gombok, analóg karok vagy a triggerek elhasználódása), mint a sima kontrollernél.

Nem mindenkinél, ahogy az alap kontroller hibái sem érintenek mindenkit. De attól még létező gond.

Én ráadásul kifejezetten kímélem a kontrollert, ennek ellenére is elkezdett nyöszörögni már egészen kevés használattól is. A másodikra is kíváncsi vagyok, az egyelőre keveset volt használva, de most direkt azt kezdtem nyüstölni többet, hogy vajon az is elkezd-e recsegni-ropogni 80-100 órányi használat után.

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#89032) Atomgeszi


Atomgeszi
(PH! kedvence)

Ha Xbox Guide gomb Record That X gombbal felveszem a videót, az mennyi időre tárolódik?

Plusz nincs erre valami egyszerűbb gomb vagy valami macro(pld elite controller plusz pöcök) vagy mittomén?
Rendre nem sikerült duppla koppot a Guide gombra..

(#89033) sugarforce válasza Stauffenberg (#89009) üzenetére


sugarforce
(őstag)

Nem akarom már én se szét offolni a topikot, csak annyit reagálnék erre, hogy értem, amit mondasz, igazad is van, körzetek stb. de sajnos ez a dolog nem csak most áll fent, hogy rohannak, nyár eleje óta ugyanez a tapasztalat. Biztos nem kevés munkájuk van, csak pont ezért sokszor feleslegesen mennek ide-oda, a kuncsaft meg lecsúszik a csomagjáról.

[ Szerkesztve ]

(#89034) bulikavagyok válasza Stauffenberg (#89031) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

Nekem már tönkre ment 3 vagy 4 kontrollerem, mindegyik ugyanazzal a hibával. Mindig vmelyik analóg kar adja meg magát (általában a bal oldali, amire az FPS játékoknál a futás van programozva). Ez az alkatrész ugyanaz a sima és az Elite kontrollerben is, ezt megerősítette itt egy fórumtársunk aki ilyeneket szervizel a Konzolok Szervizében. Én ezért nem mertem megvenni anno.

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#89035) sugarforce válasza bulikavagyok (#89034) üzenetére


sugarforce
(őstag)

Mondjuk egy kicsit kiábrándító, de értem én, spórolás. Viszont most, hogy így szó van róla, furcsán viselkedik a bal oldali stick-em(fat gép gyári kontrollere kb fél éves), balra nem mindig akar menni teljes erővel, olyan mintha épp bedönteném kicsit balra, pedig koccon van. Nem mindig jön elő a probléma, viszont elég zavaró, Legjobban autós játéknál lehet észrevenni, vagy pl gta-ban.

(#89036) bulikavagyok válasza sugarforce (#89035) üzenetére


bulikavagyok
(PH! kedvence)

A gari lejárata előtt pár nappal elküldöd a szervizbe, és kapsz egy újat. Én ugyanezt csináltam pár hete, most van egy új kontrollerem amit még nem is vettem használatba, jó lesz tartaléknak.
Ezen kívül van másik kettő -mindkettő már általam javíttatott joy. Rendeltem "pár" ilyet az Aliról, Miskolcon 1500-ért forrasztják bele a régi kontrollerbe..:)

[ Szerkesztve ]

BMW 420d Cabrio eladó! https://goo.gl/cxronZ ● Üdülés Miskolctapolcán! https://goo.gl/8ntJQc >>> Egyedi árért írj privátot!

(#89037) sugarforce válasza bulikavagyok (#89036) üzenetére


sugarforce
(őstag)

hát lehet így teszek én is.

(#89038) Jovanny2 válasza axlfsi (#89030) üzenetére


Jovanny2
(őstag)

Megerősítem. 1 év gari van csak a kontrollerre és a kiegészítőkre. Ezt a cuccot már meg is kaptad? Csak mert 60-120 nap postát ír. :Y

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához --- Magzar billentzuyet ruley!!

(#89039) Hawaii2249 válasza bulikavagyok (#88948) üzenetére


Hawaii2249
(kvázi-tag)

Köszi, akkor majd érdeklődök az ügyfélszolgálaton. EA Access-t egyenlőre nem erőltetem, beaktiváltam az 1 hónapot, aztán majd utána megveszem az 1 évet.

(#89040) axlfsi válasza Jovanny2 (#89038) üzenetére


axlfsi
(őstag)

Koszonom, akkor ma este szetkapom (latszik mennyire keveset jatszik a csalad; gyakorlatilag igy, egy ev utan is ugy nez ki, mint az uj es egyik karral vagy gombbal sincs bajunk).

Hja, relative gyorsan megerkezett (2 nap hijan 4 het alatt). Igy (egyelore nem beepitve, csak kezben vizsgalgatva teljesen rendben van, minosegi darabnak tunik, finom gumirozott a "gombocskak" a karokon, sehol egy sorja vagy barmi, szoval egyelore ajanlott cucc).

|| LCD PANELT keresek (107cm LG LCD TV-hez; Panel tipusa: LC420WUG-SCA1 (esetleg LC420WUY) | http://goo.gl/Y6RcIP

(#89041) sugarforce válasza Jovanny2 (#89038) üzenetére


sugarforce
(őstag)

Pár hónapja becsődölt a Hajin szállítmányozó vállalat, azóta megugrottak ezek a határidők is sajnos.

axlfsi ha összeraktad és kipróbáltad, leírod a tapasztalataidat?

(#89042) thedarKnight


thedarKnight
(senior tag)

Nem tudok rajonni miert van atmenet, savos atmenet az egen a jatekokban vagy akar a menuben! Szoval nem szep kek az eg hanem csikokban latod, ahogy sotetebbol megy at vilagosba pl az eg.
Senki masnal nincs ilyen??

(#89043) Jovanny2 válasza axlfsi (#89040) üzenetére


Jovanny2
(őstag)

Elgondolkodom rajta én is. Jók a visszajelzések az Alin. Annyira nem földhözvágó az ára sem.

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához --- Magzar billentzuyet ruley!!

(#89044) axlfsi válasza sugarforce (#89041) üzenetére


axlfsi
(őstag)

Persze, mindenkeppen! ;)

|| LCD PANELT keresek (107cm LG LCD TV-hez; Panel tipusa: LC420WUG-SCA1 (esetleg LC420WUY) | http://goo.gl/Y6RcIP

(#89045) atees


atees
(őstag)

Ha game.co.uk-ról rendeltem nov. 26-án 3 játékot és még nem kaptam meg akkor mikor kezdjek aggódni?
Van vmi nyomonkövetés?
Állapot: shipped már régóta!

Aláírás (nem kötelező megadni) :)

(#89046) Jani_007 válasza bulikavagyok (#89034) üzenetére


Jani_007
(újonc)

Nos én pont a bal analog "futást" váltom rendszeresen ki az egyik bal oldali pillangó kapcsolóval kényelmesebb és talán tartósabb is a használat miatt.
Végül is nincs olyan kontroller amit "gallyra ne lehetne vágni" akár napok alatt is... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#89047) Petreszku válasza bulikavagyok (#89000) üzenetére


Petreszku
(senior tag)

Szia! Már nézeget is a kínálatot. Rádugom a gépre utána gondolom jön a formázás. Ha ez meg van nekem van még valami dolgom a menüben? Az, hogy mire ment az én fogom eldönteni vagy a gép?
Biztós lesz még kérdésem, de most csak ennyi. :)

(#89048) szandra1988 válasza atees (#89045) üzenetére


szandra1988
(kvázi-tag)

Hát én még nem aggódnék, zavvin is 2 hét, mire megjön. Nekem most jött meg egy november 25-én rendelt játék. Amúgy mennyi volt a postaköltség?

Bár a státusz miatt lehet én is bizonytalan lennék.

[ Szerkesztve ]

(#89049) Steelheart2


Steelheart2
(senior tag)

Sziasztok.Olvassgattam a topikot és beregisztráltam a cdkeys oldalra is.Kell valamire figyelnem,ha onnan rendelek akár gold elöfizut vagy játékot?Gondolok itt a régiora vagy valami másra.Néztem hogy az éves gold most 40 eurora jön ki és itt nálunk Szlovákiában pedig 60 lenne.Megprobálnék onnan rendelni,ha érdemes.Köszi szépen!

Xiaomi Mi 8 6/64; Xbox One S 500Gb

(#89050) ferensz válasza Petreszku (#89047) üzenetére


ferensz
(senior tag)

Gyakorlatilag tényleg ennyi az egész, szólni fog, hogy formázni kell a merevlemezt, majd amikor végzett vele meg fogja kérdezni, hogy ezentúl mi legyen az alapértelmezett telepítési hely és kész.

"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.