Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Gondolom nem nézel rá a PS3 topicra.
1) a PS felé palánták lettek telepítve egy hete
2) nevelőapám vizet öntött rá (ezek szerint nem kicsit) és hajszárítóval esett neki
3) mikor hazamentem, egy órát ment a gép, azt hittem YLOD
4) megtudtam, hogy mi történt, ezért arra tippeltem, hogy a hajszárító befújta a borda lamellái közé a port és emiatt lett YLOD.
5) eladtam, mint YLOD hibás gép, de kiderült a vizes bukó.Egy dolgot tehetek: mentem ami menthető. Nekem gyanús, hogy a virágok délben lettek meglocsolva én meg este hatkor értem haza és hétig ment a gép, majd lekapcsolt. Talán még megmenthető. Vegyipariban tanulok, csak egy listát kell szereznem a NYÁK összetételéről* és tanulmányi kísérlet címszó alatt megpróbálom a megfelelő redukálószert előállítani. Úgy is most vesszük az oxidimetriát, hátha. Kondikat, ellenállásokat lehet cserélni kellene, de ha valamelyik chip megadta magát, kár vesződni. Bár már mindegy... vagy bejön, vagy nem, veszteni valóm nincs. Egyedül abba kapaszkodom, hogy ment egy órát. Elvileg a táp, a meghajtó, a vinyó, a bekapcsoló panel, a hűtésrendszer meg amit nem ért víz, menthető. Plusz a kontroller és kábelek.
*ezt fél óra alatt megteszem én is laborban, ha nem találok semmit.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.