Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bogyi007
veterán
válasz negyven2 #28038 üzenetére
Töröknek nem örülök, akkor maximum a ruszkikhoz ugrok majd át, bár mostanság nem is vásároltam semmit, amit meg igen azt meg itthon vettem.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #28038 üzenetére
De ez tapasztalataim szerint nem újekeletű. Már tavaly is volt ZÁR ezeken a régiókon. Mindig mikor túlkapás van akkor ez elő szokott fordulni...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz negyven2 #27997 üzenetére
A digitális tartalmak többségének nem leszel tulajdonosa, ugyanis nem a tulajdonjogot veszed meg, hanem a használati jogot (ebook, játék, stb. esetén). A szoláltató bármikor dönthet úgy, hogy "visszaveszi", azaz a továbbiakban nem teszi elérhetővé számodra a "megvásárolt" tartalmat.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #27798 üzenetére
Hazaér a feleségem csinálok az ő kártyáján is egy próbát
(#27801) icemad: nálam is, azért mert én korábban regisztrálta. Akkor VISA-kat adtak ingyen.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #27792 üzenetére
Igen az volt. Revolut MC kártya PC-n böngészőben próbálva. Pénz is volt rajta. Internetes vásárlás is engedélyezve volt. Miegymás. Tény, hogy én már használtam Revolut kártyát Argentínában a kevésbé "ismert" témával. Khm.... Lehet, hogy fekete listás vagyok
-
Czimby
addikt
válasz negyven2 #27262 üzenetére
Ezt én is tudom, hogy csak a kártya hitelesítésére levont összeg, az a kérdés, hogy melyik store vont a török vagy az argentín. Mert ha az argentín hitelesített, cseszhetem a török fh4-et.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
l.skywalker
félisten
-
kovsol
titán
válasz negyven2 #21955 üzenetére
Engem ilyen topicok nem érdekelnek, meg a PC vs Konzol se.
Most van PC, Xbox360, PS4, PS Vita is használatban nálam.Plants vs. Zombies Garden Warfare amire most nagyon rá vagyok kattanva amúgy. Mostanában esténként elalvás előtt még ágyból tolok egy mérkőzést PS Vita remote play funkciójával.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
roberto211
őstag
válasz negyven2 #18164 üzenetére
Mondtam egy szóval ,hogy hibátlanok ? Nem hinnem.
Csak azt veszem észre hogy ha az Apple hibázik akkor a forumoktol kezdve a különböző
Internetes portalokig mindenki ezzel foglalkozik , hogy "
Na a nagy Apple ilyet adott ki cöö" mikor meg más gyartonal volt ez a probléma (csak kicsit durvább)akkor meg semmi.Androidosok meg ilyenkor egésznap törik a fejüket szerintem még szabadságot is vesznek ki h megint milyen sz@r képet állítsanak össze mint pld múltkor az i6 meg Nexus v nem tudom melyik kép volt mar.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
tDr1v3r
veterán
válasz negyven2 #18166 üzenetére
Elvileg minden unit ilyen. A belső fémváz kevés benne hogy kibírja a hajlított pozíciót. De lehet hogy hoznak ki új konstrukciót jobb vázzal és cserélik az összes érintettnek, nem csodálkoznék ha megtennék az i5-ös hámlós mizéria után... csak kérdés hogy mikor, ilyen eladások mellett amikor szinte minden készlet lefogyott a készülékekből elég sokat kellene cserélniük.
Nekem is furcsa a fanboykodás, de ez ilyen, másoknak drasztikusan másabb a gondolkodása... viszont az Androidosok sokkal mélyebb szintre mennek le ilyen téren ahogy észrevettem. Egyik fél kacagnivaló, a másik meg idegesítően irritáló.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz negyven2 #18164 üzenetére
Nálam nem, magasak az elvárásaim az Apple-el szemben.
Az én telefonomban például alu-magnéziumváz van termálgrafit bevonattal, pedig csak egy kis kínai startup terméke... és nem is hajlik.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz negyven2 #17837 üzenetére
Akkor ha veszek liveot multizhatnank többen en is tudok 1-2 embert aki szinten akar multizni
Neked mar van one is ? Gondolom jóval szebb azon a graf. En is vagy ev vegen vag jövő ev elejen akarok cserélni onera. Nézegettem ps4 et az megint nem fogott meg annyira kontroller miatt is.
Ja amúgy lemezesen vettem meg es feltelepitettem a play lemezt is a hdd re igy nem pörgeti a lemezt sem.
Szerk: mindenki. Egy bontatlan 1 ev garis Intel 300as ssd t mennyiért lehet eladni itt ph n például nem tudjatok?
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MasterMark
titán
válasz negyven2 #16744 üzenetére
Nekem meg PS3 kell.
más: Amúgy most elkezdtem újra a Mass Effect-et, hogy végre a harmadik részt is végigvigyem. (DLC-ket most leszarom úgy döntöttem.)
Elképesztő, hogy milyen öreg játék és mégis nagyszerű. Bár tegnap rage quit-eltem mert gondoltam majd én jól lesniper-ezek mindenkit messziről, kijövök a domb mögül és azonnal meghaltam... Persze menteni nem mentettem előtte, már elszoktam a játékoktól, így az egész bolygó mehet újra. Na majd ma...Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!