- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
woodbear #21563 üzenetére
Titanfallra gondoltam még, de ugyebár az átcsúszott. Lesz jópár jóárasított régi 360-as címem eladó, s épp ezért most Rye meg BF4 lesz csak szerintem, aztán majd ami nem kell eladom olcsóbban.
Épp mondtam amúgy, hogy marha ideges vagyok vérpistikékre, ugyanis ha megcsinálnák mihamarabb a digitális eladás lehetőségét is, szinte tuti alig vennék lemezes verziót...USA accal 60 dollár az új cím, s az 5ezer HUF-al olcsóbb kb. mint idehaza a lemezes, ami 18 ezer Ft...de nyilván hogy kivették a family sharinget, nem a digital second-hand rendszer fejlesztésén a hangsúly. Amit viszont úgysem akarok eladni, azt lehet digitálisan veszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged