Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alastair'

    nagyúr

    Nemrég vettem egy régi Fat gépet 20 gigás vinyóval, elég olcsón. Tulajdonképpen szinte csak a Forza miatt. Szerintem még az első generávióból való, ahogy nézegettem az ábra magyarázatokat és a táp csatlakozót, vagy max 2008-as lehet. A gép nincs piszkálva, szándékosan olyat kerestem. Ráraktam a netre, be is frissített, ahogy kell, ezzel semmi gond nem volt, működik, amiket beleraktam eddig, minden játéknál jelezte ha van update, Forzához is volt jópár tartalom.

    Vagy 10 éve pc-t használok, annó valamikor volt ps1-em és sega dreamcast, szóval ennyi a konzolos tapasztalatom. Na és ugye annó a Gran Turismo hagyta mély nyomok, a vágy azóta is egy normális autós játék után, ezért jött most nagysokára a 360 és a Forza.

    Kérdéseim: mikor a gépet megvettem, azzal kezdtem, hogy szétszedtem, és kitakarítottam az egészet., Ecsettel, levegővel. A hűtőket nem szedtem le, érdemes-e? Újrapasztázni és az x-clampeket lecserélni csavarokra, hogy megelőzzem a 3 led hibát? Vagy napi 4-5 óra használattól, ha karbantartom a hűtőrendszerét, nem lesz 3 ledes?

    Ha szétszedem a vinyó tartót és a 20 gigás HDD-t kicserélem egy 160-asra, visszarakom, a gép formázza magának és ennyi? Illetve a mostani mentéseimet, profilomat mineden gond nélkül le tudom menteni egy pendrivra és a nagyobb vinyóra majd áttenni?

    Alister from Hell

Új hozzászólás Aktív témák