Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Én ahogy írtam, inkább a kezdetektől tartok...sttm nincs elegendő hype meg promo adv. Blabla....
Jó kis pörgős, odafigyelos, skilles game lehetne. Már az alapján, amit eddig beleoltem, játékidő.
Az igaz, hogy jönnek mennek ezek az online gamek, volt amit sajnáltam is.
Ebben van igazság , így is lehet, persze. -
myckey
veterán
többször jatszottam vele, mert eleg klassz a jatekmenet ! Porgos es ra lehet feszulni.
Figyelni kell tobb dologra, osszetett es szamit a kepesseg, radasul bitang jol is festDe mihelyst elmegy egy tulsagosan is kommersz iranyba, esetleges butitas es egyszerusites kovetkezik be, hagyom is a picsaba, a grafika lesz az utolso ami majd erdekel.
Csak sztm keves a player base, de en mindig talaltam meccseket. PvEvP style is bejovos.
-
-
Bad Pritt
félisten
Vicces, hogy mit ad isten, a My.Games ugyanakkor dobja ki a War Robots: Frontiers c. játékát, mikor a Wargaming beröffenti a saját robotos mókáját.
Kéz a kézben jár ez a két bánat cég.
-
myckey
veterán
Többször jatszottam a betaval, es klassz !
Várós !
-
Majdnem raugrottam, aztan lattam, hogy Wargaming... Soha tobbet, amit ok csinalnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elsőként a PC-s változat fut be, az indulásra jövő hónap elejéig kell várnunk.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest