- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Ton1
tag
Hello,
én nagyon nem vágom, hogy kell lepattintani ezt a műanyag boritast vga kábel xboxhoz csatlakozó részéről. Kezdem szétfaragni a boritását szinte, de le még nem jött. Valaki le tudná írni légyszíves szájbarágósan, hogy kell?köszönöm
-
Ton1
tag
válasz
Tomazoe #36203 üzenetére
hehe, ezt kegyetlenül elírták, ott van, hogy megjelenés szept 15. most okt 7 van és előrendelhető
mellesleg a modern warefare 2 nov 10-én jelenik meg, előtte ezt a modelt nem árulja senki.
Válasz: #36214 szaszlaci
De ha már sikerült ezekre a típusú winyókra hackelni, akkor 250-esre nincs? :S -
Ton1
tag
Tudtommal egyébként van 250 GB-os winchesterrel megáldott gép is, mégsem kezelné vajon a 250-es modolt winchestert ha beleteszem az xboxba?
Nemrég volt erről szó, ahhoz kapcsolódóan kérdezném.
Köszi. -
Ton1
tag
válasz
szaszlaci #36154 üzenetére
Bocs, ha félreérthető voltam, szóval van VGA, és DVI-HDMI is. DVI-HDMI-vel van összekötve egy monitorral, de így az audio részét buktam, ezért kell külön kábel a hangnak. A VGA-n van egy optikai kimenet, ami nem tudom mennyire sérül, vagy esetleg káros, mittomén, ha leszedem az XBOX csatlakozó borítását.
-
Ton1
tag
Vettem egy HDMI-DVI átalakítót, hogy tökéletes legyen a kép lcd monitoron, csak igy ugye nincs hang kimenet a monitoron amit a HDMI vinne.
A nagy csatlakozós helyre meg nem fér semmi, igy hangról kb lemondhatok, ha nem találok valami megoldást.
Kontrollerről nem akarom a hangot, mert csak az elemet meríti.Valami ötlet?
-
Ton1
tag
ha bejelentem h rossz a konroller, kérnek vmi adatot a konzolról ami alapjan tudjak a tipust?
(fekete kontrollert szeretnék pro packhez...) -
Ton1
tag
Üdv, valahogy le lehet zárni az xbox 360at, hogy más ne tudja használni?
köszi
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest