Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
lenne pár kérdésem XBox360-nal kapcsolatban, sorry ha már volt, csak az első 300 hszt. olvastam végig, de így nem lett minden világos:
-van xbox360-ra profi forma 1-es game?
-ha 17-es vagy 19-es monitorhoz akarom kapcsolni, milyen monitor javallott felbontásilag? Az sem 1értelmű, h kell-e hozzá pluszban kanócot venni, vagy jár vmelyik verzióhoz alapban (amivel moncsira köthetem)? Olvastam, h monitor esetében 1360x768 után már a 1080i és 1080p felbontások jönnek, de akkor mi a helyzet, ha egy 1400x900-as moncsira kötöm, nem lesz görény a kép, mert nem natív felbontásban kapja a jelet? Mert ugye a tévék skálázzák a képet frankón, de mi van a monitorokkal? Jah, és 16:9-es vagy 16:10-as monitor a jobb hozzá? (gondolom, a 4:3 nem ajánlott, a gamék nagy része -vagy mind- megy 16:9-ben, de 4:3-ban nem mind)
-ha elég a madzagos controller, és vinyó sem kell, akkor mi szól a drágább verzió mellett, illetve úgy kérdezem inkább, h van olyan feature, amit az olcsóbba utólag nem lehet megvenni?
-hozzávetőleges árakat tudtok mondani, amennyiért most érdemes megvenni az olcsóbb ill a drágább változatot?
-ha most veszek, akkor már frissített verziót kapok, ami tudja a 1080p-t vga kimeneten is vagy azt mindenképpen le kell tölteni?
Köszi előre is!
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Fedora Linux
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest