Hirdetés

Aktív témák

• kovasz

senior tag

válasz sakeee82 #4074 üzenetére

hat... olyan 120..150k bol jobb pc-t lehet csinalni, mint amilyen az xbox. es pc-n tudsz varezolni nem fizetsz a netes jatekokert. most az utobbi par napban vegigneztem jopar jatekot gipszbox-on. jott hozza a viva pnata meg a forza. haaaat.... a forza jo meg minden de nagyon elnagyolt, pl a nfs-hez kepest, pl kozel mesz a sikan szelen levo gumikhoz azok hatszoguek :W modjuk ha mesz 1000-el apalyan akkor nem zavaro... ja es... felmentem a live-ra hogy forzazzak egyet. volt osszesen 10 jatek. ebbol 2 tudott elindulni a tobbinel csak vartuk hogy meglegyen a letszam...pedig megneztem mindenfe nyelven. hat khm... aztan amikor kiloktem par amcsi segget jott is a maderfakaa korusban :D

aztan neztem a quake4 vagy doom3 demot amikor az urben a szetszaggatott hullak forognak, na ott jo parszor belaggol a masina. :(

osszesegeben 60k-ert nem rossz vetel, foleg ha megflesseled es nem live-ozol. akkor ingyen van ra a jatek es nem kurja szet a szemed a monitor. de a pc minden szempontbol ubereli a box-ot.

egyebkent van a box-hoz olyan hamachi szeru dolog, amivel akar bannolt box-al is tudsz a haverokkal az inetten jatszani. persze nem a live-on.

Aktív témák