Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
Valóban a 24"-es a legjobb megoldás a tft-k közt, csakhát kúrvadrága. De, hogy a 22"-es esetében milyen "függőleges csíkokra" gondolsz azt nem tudom. Ugyanis én kb 3-4 hónapja tolom egy 22"-es samu 226bw-n, kb 1m-ről nézem, és semmiféle csíkokat nem látok (a látásom tökéletes). Próbáltam haver 20"-as tft-jén is de nekem az a 22"-es után kicsi volt. Persze nagyobb felbontás értelemszerűen jobb, szóval mégjobb lehetne, ha a box támogatná az 1680*1050-et (egyes pletykák szerint ez egy dash update után meglesz). Én azt mondom, ha valaki tft-n akár játszani akkor minél nagyobb, annál jobb. Ha telik a 24"-esre... akkor vegye, 1080p-n nem lesz semmi élmény. De ha 19"-eset vesztek, azon is igen élvezetes lesz.
Mégvalami: 22"-est 50k-ért nem kapsz (újonnan), 60k körül indul... de azokat (Mirai, V7, HannsG...) én kerülném, 10-20k-val többért már jóval megbízhatóbb márkák közül válogathatsz (Dell, Samsung, Asus, ViewSonic...).
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- Sony PlayStation 5 DualSense kontroller eladó
- Xbox 20th annyversary limited edition kontroller
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Xbox Series X - 1 TB Dobozos + 2 kontroller!
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest