Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
Aktív témák
-
sycorax182
tag
sziasztok!
tegnap megvettem a forza 4-et. sajna nem néztem utána és most jöttem rá, hogy ez az essentials edition ez a butított kivitel

kerestem a hivatalos oldalon, de nem találtam arra lehetőséget, hogy a hiányzó tartalmat megvegyem... tud valaki erre megoldást? meg lehet venni a másik lemezt? vagy letölteni a marketről? -
sycorax182
tag
sziasztok!
hogy lehet letölteni a forza demót? nekem a demóknál nem jelenik meg....

lehet, hogy az a baj, hogy most nem vagyok épp gold tag? -
sycorax182
tag
hello!
Most nézem, hogy elég olcsón lehet előrendelni a forza horizont. Érdemes most megvenni, mert később drágább lesz?
-
sycorax182
tag
sziasztok!
A microsoft wireless steering wheel-el kapcsolatban lenne kérdésem. ez használom az autós játkokhoz, viszont ugye nincs rajta RB és RT gomb. Azaz pl forzában nem tudok bizonyos opciók közt lépkedni. eddig az nem is zavart annyira (pl kocsi színválasztásánál a festék stílusait nem tudtam változtatni. na bumm)
szóval egészen addig nem zavart, amíg most nosztalgiából el nem kezdtem a NFS Shiftet. Amiben ugye a TIER-ek közt (azaz a szintek között) az RB/RT-vel kéne váltani, tehát lényegében nem tudok versenyt választani. van erre valami billentyűkombó esetleg?? vagy valami megoldás? (ugye egyszerre csak 1 kontroller műxik, azaz az nem működik, hogy a paddal kiválasztom aztán váltok a kormányra...)
valaki már találkozott ezzel a problémával? -
sycorax182
tag
sziasztok!
lehet, h noob kérdés, de felteszem

az NTSC-s game-ekkel nem tudok játszani, csak a PAL-ossal? (tök gyári a boxom, ha ez számít..)
tehát az ebay.com-on nem nagyon van értelme nézelődni, hanem inkább a co.uk-n? -
sycorax182
tag
szevasztok!
szeretnék venni kormányt a géphez. ti milyet ajánlotok?
én a microsoft wirelesst szemeltem ki, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mennyire hasznnálható... vagy érdemesebb inkább mást venni? mondjuk a többivel az a bajom, h nincs a tv előtt asztal, amire rá tudnám rakni... -
sycorax182
tag
Sziasztok!
Az MS pontokat lehet valahogy szerezni is vagy azt csak venni lehet?
Van egy játék, ami nagyon tetszik, a Castle Crashers, de 1200 pont sztem marha sok érte....
-
sycorax182
tag
hol lehet kapni jó áron kontrollert? (vezeték nélküli fekete kéne)
nézegettem, hogy használtba 5 körül mennek, újonnan meg már van 8 körül, szóval akkor már inkább új.... szóval tud valaki valami olcsó helyet, vagy 8-tól olcsóbban nem kapom meg? -
sycorax182
tag
sziasztok!
2 napja vagyok tulaja egy xbox360-nak, lenne pár kérdésem (lehet, h noob lesz, bocsi
)az első kérdés, hogy hogy tudom rákötni az 5.1-es hangrendszeremre a gépet?? HDMI-n keresztül van rákötve a tv-re és a hangrendszer pedig 5db jack dugón várja a bemenetet... :S
Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest