Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
pzstm
titán
hmmm... EZ eddig kimaradt az életemből. Elég érdekes mindenesetre

-
Blaise
veterán
válasz
rocket
üzenetére
Az utóbbi időben kétszer is le voltak árazva a DLC-k, szóval szerintem lesz még nyáron akció, a Porsche pakkot beleérte.
Egybként az korrekt, hogy aki a Limited-et vette, annak olcsóbb a Porsche pakk, meg néha ingyen küld a Turn10 autókat, végre adnak valami pluszt is a több pénzért

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Hm, nekem egy joy-om van, nincs kedved segíteni kimaxolni akkor?
XD -
rocket
nagyúr
válasz
F.B.I.
üzenetére
Ultimate edition november kozepenel elobb nem lesz.
Elobb jon meg a classics kiadas az alap verziobol.Viccek a M$ DLC arai, 10 auto 560 pontert, de ha valakinek nem kell az egesz DLC csak 1 auto, akkor 160 pont, raadasul van auto amit csak csomagban lehet megvenni, ami termesztesen nem valami oskori E kategorias szutyok

Az 1600 pontos Porsche pack 30 uj auto, es 20 uj verseny se olcso.Regen ezek a jatek reszei voltak, ma meg mar 25000ft-nal tobbet kellene kifizetni mire megkapod egy teljes jatekot

#36654: Felvettelek

-
pzstm
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
jah én csak gyorsan átpörgettem és kerestem a linkeket (Harms way megvan nekem is. Az egyetlen játék amit kimaxoltam
) -
Blaise
veterán
Mitől lett ez a hatalmas G szerzési mánia?
Valaki nagyobbbnak érzi magát attól, mert nagyobb érték szerepel a neve mellett, vagy mi?

-
Algotis
addikt
A 2010 es MOH-ban (Medal Of Honor - Tier 1 Edition) sok acsi van? Kéne pár száz G

-
pzstm
titán
izé mint totál kezdős halo emberke gondoltam easyn kezdem játszani a Halo Reachet. nem is nagyon jöttek az acsik mondom WTF. Most látom hogy maga a pályát ha megcsinálom azt minimum normal-on kell véghezvinni...gondolom akkor kezdhetem elölről legalább normalon

-
Algotis
addikt
A GTA IV-ben nálatok is kb. az egész játék 30FPS és mikor kicsit száguldozok vagy sok a fa, vagy simán kilapítok pár járókelőt, lemegy olyan 15-20FPS-re? Csak nálam van így? Lehet hogy az xbox-ommal van valami gond?

-
woodbear
addikt
VIP-eknek 1200ms pont a porsche pakk ha játékon keresztül veszed meg... Tehát spóroltam 400pöttyöt. Illetve a season pass ami 2400ms pont, feljogosìt az összes havi dlc letöltésére amiknek amugy darabja 560msp.
Amúgy az ultimate kiadást én a forza horizon megjelenése körüli időpontra tippelném.
-
szilchi
őstag
válasz
Zjunior
üzenetére
Esetleg egy ilyen?
Fali tartó -
Algotis
addikt
Ha valakinek van eladó forza 4 az szóljon!! 5k korül vennék
-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Erre én is rájöttem csak a pontos adatra voltam kíváncsi

-
Algotis
addikt
az assasins creed revelations hány giga a hdd-n??
-
Kroni1
veterán
Profilokat hogy lehet átmenteni pendrive-al új HDD-re?! Csak egyszerűen Move és kiválasztom a pendrive-ot majd ugyanez visszafelé?!
-
woodbear
addikt
Megvettem a posrche pakkot forzához. Nagyon állat. Ki is szedtem az összes acsit gyorsan belőle. Eseménylistába is belepakolt egy csomó versenyt a rohadék, megint messzebb kerültem a 100%-hoz... Most már egybefüggő az egész táblázat. Nincs közte egy deka hely sem eseménylistában...
Rocket vegyél fel! csinálok helyet a listámon!
-
Kroni1
veterán
válasz
Blaise
üzenetére
Összeszámoltam a játékokat amivel én játszom, a kinectes játékokat amivel akkor szórakozunk ha átjön a család, a fitness progikat amivel asszony játszik, a party játékokat amikkel unokaöcsémék játszanak / játszunk ha átjönnek, és így van 20-30 cím amiket feltennék. Nekem a kényelmi szempontok elég fontosak, szeretném úgy megcsinálni a boxot, hogy fent van minden játék, amit használunk, (nyilván nem egyszerre, csak alkalom adtán) és ne kelljen telepítgetni/törölgetni, mert ahhoz egyedül én értek, asszony vagy unokaöcsém jobb ha nem nyúl a boxomhoz, csak annyira, hogy benyomja a játékot és játszik..
Zjunior: Én is egy vékony, LW5590-es LG tv-re tettem fel, egy Bigben kinect tartó segítségével. 2-3k volt valamelyik konzolüzletben, keress rá a neten!
-
F.B.I.
veterán
Az új chrome joy nagyon komolyra sikerült. Tegnap vettem egy kéket, mert az egyik joy teljesen megadta magát, gyerekek kinyìrták. Aki csak a bazári szìn vagy az ára miatt idegenkedik tőle, dobja el ezeket a gondolatokat, mert tényleg egy jól sikerült fejlesztés lett. A forgatható D paddal már jól kivitelezhetőek az MK kombók, a szigetes analóg karok peremei pedig nem fognak lekopni, mint a régi kitüremkedések a karok tetején, értsd az ujjad nem csúszik meg. Érdemes rá áldozni egy kis plussz pénzt.
Onzáról lebeszélnék mindenkit, ismerősök körében, több is megadta magát, a cseredarabok is ilyen sorsra jutottak, gondolom biztos van akinek jól üzemel, neki szerencséje volt vagy keveset játszik, sajnálom pedig jó fejlesztésnek tűnt de elvették a kedvem, az amazon hozzászólásait is érdemes megnézni, aki nem hiszi.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ötlet, valaki?
Trials Evo-hoz lokál multi pályákat hol találok?
mp
-
Algotis
addikt
Majd ha valaki nagyon raer legyszives irja meg hogy mennyi helyet foglal az AC Revelations HDD-n. koszi

-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Vettem egy új Lg tévét de nem ez a lényeg hanem hogy a Kinectet nem tudom rárakni mert olyan vékony a kerete 2cm így a beton falra kellene valahogy a Tv mögé!!
Tudnátok ajánlani vmi megoldást??
Köszii!
Szép estét! -
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 4 multi videók:
-
Kroni1
veterán
Mellesleg hosszú idő után kapcsoltam be a boxot, kiirta hogy valami frissitést szedne a kinect-hez. Ez másnak is jött!? Vajon mit változtathattak benne

-
Kroni1
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi a linket! Az egyik HDD-m pont ilyen WD Scorpió és szerencsére műxik is, igaz csak 320GB, de ez is több mint a 250.. (Youtube-on volt leírás, abból csináltam az installt.)
OFF:
Most olvastam másik fórumon, hogy ez a kisméretű HDD-val való szívás csak minket, módosítatlan XBOX tulajokat sújt, RGH után már bármilyen HDD-vel kompatibilis a konzol, 500GB vagy akár 1TB is mehet bele..

-
redXIII
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Most utánna néztem ennek az onzának,elég sokan panaszkodnak hibára,amik elég hamr elö is jönnek.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Van egy 500Gb-os HDD-m, ezt szeretném a box belső HDD-jeként a továbbiakban használni. A 250-est már kiszedtem a tokjából, ezt viszont ahogy sejtettem is, a box nem ismeri fel autómatikusan.. Mit kell tennem hogy felismerje, tudjam használni?!

-
padra
aktív tag
Én sima lapos fejű műszerész csavarhúzóval szedtem szét,kicsit elkente a csavar fejet,de nem volt olyan vészes.Utána néztem hogy még van rá másfél hét gari,de így is sikerült kicseréltetnem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PH.User
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Én is vagy két hónapja vásároltam egy egész készletet,azt hiszem 6-os mérettől teljesen 35-ig minden van.Nem is drágák,érdemes beszerezni,főleg,hogy a gépet portalanításra stb is csak torx húzóval lehet szétszedni(10-es).
-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor lehet beruházok egy olyan kék króm-ra
Nagyon szépnek tűnik 
-
Algotis
addikt
A kontrolleremen az LB-t erősebben kell nyomni hogy érzékelje, és nem is hallok olyan kis halk kattanást mint a másiknál, és mint a másik kontrolleremen, ami hibátlanul működik. Miért van ez? Hogy lehet megoldani hogy normális legyen? Ki kell takarítani? Szétszedni próbáltam csak nem találtam hozzá olyan kis imbuszt

-
Blaise
veterán
Aprón már van 6500Ft-ért Max Payne 3 (igaz promo), szóval nem reménytelen, hogy leessen az ára nyárra

-
redXIII
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az.Elöször utánngyártott aksit vettem,de az is play and chargos volt.Azt hittem az a rossz.Utánna vettem rendes gyári ms-t,ugyanaz.Másik joy kölcsönkér,azzal ment az aksi rendesen.
-
redXIII
senior tag
Na most nem tom hogy melyik legyen

Forza4,meg MW3 multi néha.Árban ugyanaz,igaz csak a sima tournament edition. -
redXIII
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Muszály másikat vennem,mert a mostani valamiért leszivja az aksit.
Ez a razer onza miben jobb? -
Blaise
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem meg iszonyat rondák

Ha nekem új kontroller kéne, akkor szigorúan csak ez: [link]

-
MasterMark
titán
Technikailag ezek mind ugyanolyanok, csak a festése más. Itt igazából a D-pad át tud alakulni 4 irányúvá ami egyes játékokban jól jöhet, de csak ez miatt váltani nem éri meg.
Ha amúgy is kell új kontroller akkor már megéri alapból ilyet venni. A festést meg neki kell eldöntenie, hogy neki melyik tetszik.Blaise: Nem túl szép? Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Szerintem rohadt jól néznek ki ezek a króm hatásúak. 
-
tDr1v3r
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem erre gondol...
Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

XD
)
(vagy van akinek ez a hobbija
szoktak még most is multin lenni emberkék(xboxon)?
(tudtommal szinte mindegyik játék 1000-et ér