Hirdetés
Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Jahogy. Meglévő acc-ra nem lehet ingyen goldot kérni, csak újra. Ms pontot meg mint írták többiek nem szabad live-ról venni. Vagy iceakos vagy német ebay.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kenand
üzenetére
De csak korlátozott ideig. Ergó utána fizetni kell érte...
(#49873) peterkeT
Ha van acc már akkor felejtős az ingyen egy hónap gold, ezt mondom. Ha ezt így akarod hagyni akkor a linken add meg az ms pont kódját és hozzá adja az acc-hoz a pontokat.
Amennyiben kell az ingyen gold, akkor tessék bekapcsolni a gépet, és csinálni egy új acc-ot, aztán aktiválni az egy hónap goldot, majd hozzáadni a megadott linken a ms pont kódját.
szerk:
Vávávávárjál pillanatot. MS pontod van már? Ergó nálad van az MS pont serialja?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
A gond az hogy ha nincs acc akkor ms pontot sem tudsz feltolni rá. Ha viszont csinálsz acc-ot neten, akkor nem kérhető az egy hónap ingyen gold. Ergó én azt tanácsolom hogy ha nagyon akarsz venni akciós cuccot, akkor csináld meg az accot boxon, igényeld az egy hónap goldot, és akkor megkaphatod ms pontokat is, amikért cserébe meg vehetsz majd az akciós játékok közül.
Az a lényeg hogy ha kell az egy hónap free gold, akkor mindenképp a boxon kell megcsinálni az acc-ot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Fogadjunk hogy a weblapon akartad az ms pont hozzáadásánál beütni a kódot. Ott igen kódot kér. De egyszerűbb ha nem ott adod meg.
Redeem code résznél csak add meg a kódot és máris ott az acc-odon a megfelelő ms pont. Akár weben csináloöd ezt akár dash-en.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Á bazz, árakat meg még nem írnak. Mondjuk most van egy csomó játékom, úgy hogy időm sincs minddel játszani. (Gears2, Metal Gear HD, Metro, Future Soldier) Oh és még veszek ma szerintem egy RAW-ot is... Ej...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyors kérdés. Van valahol neten egy összegzett leírás hogy történetileg mi történik a Gears of War 1-ben? Most hogy megnyertem a 2. részt, nem sok kedvem van letolni az elsőt is előtte. Főleg hogy boxon nincs magyar felirat hozzá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nagy.laurent
üzenetére
Mint olvashatod tesztben, ha van egy emberke akivel tolhatod, akkor egész jó móka, amúgy felejtős sajnos.

Más:
Az milyen lol már hogy most vettem észre hogy nyertem egy Gears 2 letöltőkódot a ProGame facebook oldalán?
OKTÓBERBEN!!!!!444négyöthat

Végül is jobb később mint soha, egy köszönömöt küldtem nekik.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dashboard-on katt rá a játék nevére, katt oda ahova az ár van kiírva. Felbukkan akkor ugye az ablak hogy fizethetsz, majd mielőtt rámennél arra asszem hogy "Purchase..." alul ki lesz írva hogy nyomj x-et vagy y-t, és akkor átváltja ms-pontra az árat. Elvileg minden játékot meg lehet így venni, amihez alapból forint van kiírva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köll egy kulcs? PM!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Közben javítottuk. Csak akkor kell ha új profilod van és kell az ingyen egy hónap.
szerk:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Mondjuk ebben is teljesen igazad van. Én mondjuk azt is pár napja tudtam meg hogy ms-ponttal is lehet venni játékot live-ról.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Pont ahogy vg is írja, vannak kihagyhatatlan akciók magyar live-on, ezért is jó hogy nekem ott a kártya.
Múltkor pl 900ft volt Bioshock 1-2, vagy múlt héten az utolsó Splinter Cell is annyi volt, vagy az AC1-2...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szia. Nem megoldható, annyit tudsz csinálni, hogy ha van hdd a gépben, akkor az eredeti lemezt felmásolhatod a merevlemezre, és akkor onnan játsza le a gép a játékot. Ettől függetlenül kell a gépbe a lemez eredetiség ellenőrzés céljából.
Minden más megoldás wareznak számít.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Sony most ugyanezt csinálja, csak ott 12gigás gépeket tolnak a népnek...Horribilis áron persze...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Mentéseknek elég, demoknak is talán, de csak egy kettőnek. Utólag lehet venni bele hdd-t, semmi hátránya nem lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
abteam2008
üzenetére
Silver tag voltál akkor? Mert csak azok használhatják.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Black Ops 2 tesztem.:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Érdekes, de lehet hogy csak a Gears-hez járt ilyen trial. Mi már használtunk több fajta trial-t és minden játékkal tudtunk játszani...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
"Nekem az is új információ volt, hogy a 48 órás gold, amit bizonyos játékok mellé adnak (jelen esetben én a Gears of War 3 mellett találtam egyet nagy nehezen), csak az adott játékhoz érvényes, tehát mással nem tudsz online játszani."
Ennek így nem kellene igaznak lennie. Minden trial-kóddal lehet teljes értékű multit játszani, de semmi mást. (ok Halo 3 az kivétel, ott egy játékmódot nem lehet triallal játszani)
-
oriic
HÁZIGAZDA
És kimaradt dolgok:
Tomb Raider VGA trailer
Gears of War Judgment VGA trailer
AC3 DLC trailer
Phantom Pain(MGS5??) trailer(#49268) Télapó_
Itt vegyél MS pontot, mindenki tőle vesz. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
abteam2008
üzenetére
Miért ne lenne jó magyar profilhoz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bioshock Infinite teaser
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor miért GOTY???
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Amelyikben benne van az összes dlc.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wertigo1984
üzenetére
Köszi, én meg egy bundle copy-val powerkodok itthon.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Na nem mintha olyan nehéz lett volna.
Na jó solo legendary kicsit igen. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ééés, 1000G a Halo 4.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Bioshock Infinite: Szerencsés cosplayer
Döbbenetes a hasonlóság, a készítőknek meg respect a felajánlásért.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest