Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
''mert ha valaki a TFT es CRT monitorokat hasonlitja ossze, jo ha tudataban van annak, hogy nem mindegyik TFT egyforma, igy ha egy bizonyos dolog mellett kardoskodik az meg nem jelenti azt, hogy nincs valami mas amire az nem igaz.''
..és ez ugyanígy igaz a CRT-kre is, erről sem esett szó abban a topikban.
''A CRT monitorokban hasznalt technologia eleg regi ahoz (mindegyik valtozat), hogy nagyobb eselyel legyenek az emberek tudataban a kulonbsegeknek a pl. a ''sima'' es a Trinitron kozott, vagy hogy letezik Diamontron valtozat is, milyen az technologiajuk stb. ''
Erre ne vegyél mérget. Ezeknek a tényleges tulajdonságairól szerintem kb. annyi ember tud, mint ahányan a SIPS és az MVA paneleket ismerik. A többiek ismerik a szavakat és bedőlnek a marketingnek.
''Es ezekrol a fejlesztesekrol az xbit-es cikk iroja is szol (a 16-os oldalon)''
Ez az oldal kimaradt, bocs. Megkövetlek. Felületesen olvasok el valamit és aztán vitázom rólaDe ''...a nemzetközi helyzet fokozódik, nincs idő az egyéni sérelmekkkel foglalkozni...''
''Mellesleg en is regota gondolkodom egy TFT-n, de meg nem talaltam meg azt, ami igazabol ravinne a valtasra - valami mindig nem ul. Es csak ket okbol gondolkodom ezen - helyhasznalat es energiatakarekossag. Nem azert mert a gyartok altali hype-nak vagyok az aldozata.''
Mindenki a lehetőségei és az igényei szerint dönt. Én egy eléggé drága 19'' CRT-ről váltottam annak idején TFT-re. Az okok között természetesen ott volt a kiváncsiság (tipikus hype áldozat vagyok), a gazdasági megfontolások (még jó áron elment a CRT, nem kellett sokat hozzátenni a TFT miatt), a helyigény. Természetesen voltak negatív irányú tapasztalataim is, de összességében nem bántam meg a cserét és nem is álltam vssza CRT-re, pedig váltottam monitort azóta. Az én igényeimnek (irodai munka, néha játék, napi 8-12 óra képernyőbámulás) megfelel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest