Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
-
Gerisz
addikt
Azért MDPC-n is a tanács ami nem látszik az nem baj, ha nem tökéletes.
Mondjuk engem a tudat is zavar, de mégsem tudom tökéletesre csinálni.Ilyen szerelhető tápcsatlakozót honnan lehet szerezni?
Atke: Neked van ilyen vastagabb harisnyád is amivel több kábelt össze lehet fogni?
Mint például a 24 tűs?
Meg olyan ami ehhez a külső tápkábelhez jó lenne?
Sata-hoz való is van ebből a sűrűbből? -
Bulitt
addikt
Nagyon
4Ghz-en olyan 69-70fokig megy a proci 1,3V mellett. Igaz a hozzá kapott venti elég hangos lesz (számomra), de nagyon jól viszi a rendszert. Játékok alatt nem olyan meleg a radiátor, mint tesztek alatt
De ez természetes. Nagyon jól néz ki, sok hely van körülötte szóval maga a tökély. Alapjáraton semmi hangja nincs. Az elején volt egy kis érdekes bejáratási procedúrája. Saját magát járatja be ugye, de az elején elég rendesen rázta a házat, mára viszont lenyugodott a kicsike
albert8: Sajnálattal hallom, de még mindig kíváncsian várom a képeket
-
Gerisz
addikt
Hol lehet megtalálni az alkatrész listát?
Biztos oka van, fiziksz vagy csak egyszerűen helykitöltésre tette be,
DE igen ezzel én nem igen mentem volna oda!
Vicc!
jones965 munkája nem is említhető egy lapon ezzel.
A színre biztos van magyarázat mondjuk a "téma" (ha van)
De a többi... -
Gerisz
addikt
-
Gerisz
addikt
Őszintén szólva nem.
Megcsináltam az enyémet MDPC-sel de azzal sem vagyok elégedett, van ahol nem maradt meg rendesn a zsugorcső így van, hogy elcsúszik a helyéről, van amit nem feszítettem meg rendesen és átlátszik, de mindezt a gépben nem látni. Kifizettem egy csomó pénzt a harisnyára, több mint a fele még a csomagban van amit Nils küldött, mert nekifogtam mint a bolond, elkapkodtam így nem lett magamnak sem megfelelő.
Ha jó munkát végzel (neked már nem az első) így lehet tökéletes is a végeredmény. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest