Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
MésziGab
tag
-
SirRasor
addikt
Na tegnap kipróbáltam és érdekes...Elég kezdő vagyok még a kormányos világban, de egy ilyen vélemény se rossz. Eddig amit próbáltam:
(ThrustMaster T150 (FF-es) kormánnyal természetesen. Automata váltón kívül minden segítséget kikapcsolva.Dirt 1 - nekem nagyon nehéznek tűnt ~1 éve, állandóan kicsúsztam, nem éreztem a kocsit és mindig olyan feelingem volt, mintha repülne az autó az út felett...ha csúnya lennék, azt mondanám NFS-U földhöz ragasztott űrhajószimulátor kb annyi extrával, hogy ki lehet csúszni
Dirt 4 - nagyon tetszett, bár eleinte ez is nehéz volt. Legkönnyebb fokozaton játszom a mai napig, de már lazán első tudok lenni, de eleinte csak 1x-edig voltam úgy, hogy azt éreztem faszán megyek
Rendesen érzem a kocsit és a tapadását!Dirt 2.0 - Dirt 4 után nehéz. Könnyebben kicsúszok a kanyarokban, legkönnyebb fokozaton is kb. esélytelen, hogy nyerjek, de NÉHA összejön. Jól érzem a kocsit és picit még súlyban nehezebbnek is tűnnek. Dirt 1-hez képest egyértelmű előrelépés.
WRC 8: első verseny, legkönnyebb fokozaton szintén: 2 kanyarban kisodródtam, de nem estem ki és a végén első lettem....WTF? Ez ilyen könnyű a Dirt-ekhez képest? Vagy itt normálisan megcsinálták a nehézségi fokozatokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na szóval az autót nem tudom tweakelni. Nem találok rá ilyen lehetőséget. Dirt-ben valamikor csak akkor tudtam megnyerni a versenyt, ha megfelelően tweakeltem. Ebben meg semmi? Alapból úgy veszik, hogy tökéletesre van tuningolva és lehet ezért olyan baromi "nehéz" kicsúszni benne
Hát érdekes...
Na viszont itt is azt érzem picit, mintha repülne a kocsi, ami nem valami jó érzés...Ezek után kíváncsi vagyok, hogy egy profi autós mit mond melyik van közelebb a valósághoz: a Dirt4/2.0 vonal, vagy ez...
-
snecy20
nagyúr
Megjelenés: 2019. Szeptember 5.
Fejlesztő, Kiadó: Kylotonn, Bigben Interactive
Platformok: PC, Xbox One, PlayStation 4Mint a Codemasters Dirt sorozat egyetlen kihívója, úgy gondolom megérdemel a játék egy külön topikot, főleg annak fényében hogy minden bizonnyal a WRC széria legjobb része készült most el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.12
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rendesen érzem a kocsit és a tapadását!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát érdekes...