- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
jólvan mind1 nemérdekel annyira !
de könyörgöm ne beszéljétek már belém hogy szivesen játszok a törtel és az eredetivel nem játszanél amit az eredeti nyujt az ezred része se a törtnek tudom dehát ez van !
de azért számold ki ha a világon csak 25 millióan is fizettek elő + vették me ga játékot az akkor is kb 6000000000000 szal 6+12db 0 ami azért kb 70 milliárd amit nehezen hiszek el hogy annira szükség volt megcsinálni a játékot + a szerver fenttartása ! de mind1 ez az én személyes véleményem ne vesszünk össze rajta. kinek mi .....
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
mind1 nemérdekel a dolgok csak annyit tuti hogy tudjátok aválaszt a kérédsemre és nemtom miért nem lehet rá válaszolni ! (ha nemtudjátok mégse akkor bocs ! )
ui.: nemtudom miért voltam tahó ! csak egy jelzőt használtam !
ui2.: ''ha olyan sok pénzed van miért nem veszed meg miért nyavajogsz'' erre a válaszom az hogy én nem abbak a rétegbe tartozok mint akik ha van sok pénz basszuk el mindenre aztán tönkremegy a család ! én sajnálom kiadni a pénzt egy rohadt játékért...
mind1 nevesszünk össze rajta felőlem ennyi ! szerintem kitolás !
jah kérdezték törtle hogy tudok játszani ennyi: tört szerver -
Kiskokó
veterán
válasz
Darth_Revan #2666 üzenetére
ha ha
nemmondom el nemszeretek vele dicsekedni (nem is szokat) meg utálom a sértegetnek vele !! (lásd.: Kulák szó kifejezés )
-
Kiskokó
veterán
válasz
DopeBob #2658 üzenetére
ehhez csak annyit hogy ők(blizzard) egy pénzéhes kapzsi faszkalapok akiknek nemelég hogy 10 milliószámra megveszik a játékot eredetiben 10-15 akár 20 ezerért és a jóembernek pluszba még havi 3500-öt fizessen hogy játszhasson vele !! na ezért Játszunk mi a törtel !! gondolj bele most ha eddig nemtetted ! szerinted akik megvették a játékot és fizetni akarják a havidijat azok közül hánynak van bankszámlája ?? na akkor a jóember menjen el és még azt is nyisson (fenttartani se ingyenes és igy tovább..)
Tehét ők(blizzard) magánka köszönheti hogy sokan törtel játszanak ! hidd el ha havidij nemlenne akkor sec perc alatt megvettem volna a boltokban !! sőt nemtudja senki nem is akarok felvágni vele de nekem meg végkép nemszámit a pénz (gondolom veszitek miért...) de azért az már tulzás hogy havidíj !! sőt még azse lenne nagyon irtózatos hogyha a játékkal lehetne single playerbe nyomni internet nélkül de hát istenem csak interneten lehet játszani azza a baszott g*c*vel !!
szerintem ha ezt elolvassátok és jól belegondoltok rájöttök majd.....
szerk.: ha nemlenne a havidij még talán jobban is járnánka bilzzardék vagy ha mondjuk nem havidij hanem éves dij netalán féléves dij !! számold ki játék : 10000 HUF + ha egy évig játszol 42000 HUF = 52000 HUF Na ha te erre aztmondod hogy nem szemétség akkor már bocs de hülye vagy ! és vedd figyelembe ez csak 1 éves játék ! és 1 játékért még úgyis sok az 52000 HUF ha scak megveszed és játszol vele simán meg neten nemhogy cska neten tudsz és aztis csak egy évig !!
Üdv djsaabe
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
Hekkó
az a kérdésem hogy egyszer fentvolt a game és akkor felraktam minden patchet sorban !!
Azóta volt egy uninstall és most az a kérdésem hogy felkell sorba mindet rakni vagy ekég csak a legfrissebb ??? (hozzáteszem halkan hogy Tört verzió)
kösz
üdc djsaabe
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged