Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz Lei559 #86122 üzenetére

Itt az a baj,hogy azok akikkel annó vanillában meg bc és még lk idején is játszottam már úgysem játszanak.
    Rengeteget játszottunk együtt és sokat marháskodtunk.
    Mióta újra játszom a játékkal,Draenor vége óta,azóta tök egyedül játszom,nulla közösség,csak elvagyok egyedül.
    Régen nem így volt,mindig mindent együtt csináltunk,együtt marhultunk.
    Még én is szórakoztam stv-ben hordásokkal,tudom hogy volt hogy félórákat szekáltuk 40-es karival a 60-as hordásokat booty bayben. :D
    Meg sok eszetlenséget csináltunk,bele fojtottuk a tengerbe hordásokat.
    Meg ilyesmi,de ma már nem nagyon tudna ez le kötni,ha lennének értelmes és normális játékosok újra ,akkor talán.
    A nyugisabb játékot szeretem,régen sem voltam oda a pvp-ért,valahogy sosem izgatott igazán.
    Az meg hogy kisebb szintű játékosokat öljek poénból megint nem vonzott.
    Vanillában az volt a jó hogy az még igazi MMO volt,nem is tudom elképzelni hogy lett volna meg annó egyedül a thunderfury,barátok és klán segítsége nélkül.Vanillában még hosszú órákat töltöttünk el mindenféle hülyeséget csinálva.Mindig volt valaki aki kitalált valamit és ment az egész klán és marhultunk.
    Volt hogy fél napot el toltunk olyan ökörséggel mint a hegymászás.
    Az tényleg hiányzik most is.
    De nem is vagyok magyar klánban most,angol vagy német klánokban vagyok,ahol kb 2-3 havonta el hangzik pár szó,oszt kész.
    Régen vanillában a többieknek úgy kellett lelőniük,mert folyton be nem állt a pofám,jah még LK-ban is volt wipe,mert eszembe jutott egy jó vicc.Raid közben. :D

Új hozzászólás Aktív témák