Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ha van kedved, és hozzá anyagi lehetőséged fizess be és játsz. Próbálja folyamatosan életben tartani, támogatni a casual játékosokat a blizz, ha szereted ezt a világot egyedül is el lehet játszogatni.
Én is nosztalgia miatt logolok be főként, semmi komoly. Kezdeti fellángolás után 1-2 hónapig előfizetek, aztán az élet úgy, hozza nincs rá annyi időm pár hónap szünet következik. -
Ghoosty
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Sajnos ezt más nem fogja tudni megválaszolni neked.
Plata élvezi a nagyon sokadik alt felhúzását is. Mások mountot gyűlytögetnek. Vannak akik csak úgy bóklásznak és élvezik a játékot. Még mindig él a pet battle is.
PvP szintén sokakat leköt.
Ezek mind-mind játszható szólóban is. Nem tudom, mikor abbahagytad, már volt-e M+. Ez jobb, ha van egy összeszokott csapat, de megy keresővel is. Viszont nulláról elindulni nehézkes, mert mindenki a tapasztalt játékosokat akar a csapatába, így sokáig tart mire tudsz játszani. Ha tankot vagy healert jászol, akkor ez kevésbé számít, mert hiány van belőlük.
Létezik LFR is, ami raid, de nagyon könnyű, így láthatod a raideket is, de ugyanúgy megy, mint a dungeon finder.Én alapvetően a raidet szeretem, de jelenleg inaktív vagyok, majd a következő szezonban tervezek visszatérni. Nekem csak úgy éri meg, ha van aktív raidelés és ez 2-3 hónap szezononként.
Amit nem árt tudnod, az, hogy még a HC dungeon is nagyon könnyűre lett beállítva. Már a második héten előfordult, hogy a bossig behúzta a tank a teljes mob packot és csak AOE-val lement minden. Így bár nagyon hatékonyan lehetett geart farmolni, viszont unalmas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest