Aktív témák
-
Youri
veterán
svéd pistikék jo áron veszik e-bayröl
-
King-M@X
csendes tag
Hi all ! Nekem van eladó wow om ...
Mennyit szánsz rá ? (( Van rajt pár kari ... de nemlényeg )) na jó 1 60as rogue 1 29es priest és 1 15öm shaman ...
Ár olyan 11K körül ( új bolti wow hoz képest sz.tem megéri ,pláne hogy van rajt pár jó kari .. ha nemis használod őket ,próbálgatni ezt azt + hasonlók ,arra megfelel )
Ha v.kit érdekel írjon !
MSN : gohan04@citromail.hu
[Szerkesztve] -
TiMoN
senior tag
kellene nekem 1 üres wow accunt ha már valaki megunta. ha valakinek van szóljon! THX
telefonon, e-mailbe... -
gro0ms
aktív tag
Továbbá eladó contest....
Haveré, ugyanaz a szerver.
Üdv!
Eladó a World of Warcraft accountom, két hatvanas karival.
Egyik, egy undead rogue Bloodscalp szerveren, [link]
fire resist cuccok, epic mount, 100g.
A másik, egy human paladin Ragnaros szerveren,
[link]
healer cuccok, nincs epic mount, 350g.
Életem munkái, igényes kis karik.
Ár: 30.000Ft
Érdeklődni: tel.: 06304063275
msn: rionc_89@hotmail.com
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
elkelt
Viccelsz? 30ért iszonyt olcsó volt többe került az acc + a fizetése mint 30. de külföldön illegális kereskedni vele a sok magyar bunkó meg 3ezret is sajnál
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
Én egyszerü ember vagyok és kimondom amit gondolok.
Te fizetnél e érte 90 ezret hogy legyen 3 db lv60 as karid ilyen cuccokal, vagy épp elenkezőleg abban érzel kihívást hogy TE szerezd meg ezeket a cuccokat és TE vidd fel addig ezt a karakter.
Gyanítom utobbi.
Azért nagyon jo üzlet a blizzárnak ez a game. Pedig meg fogom venni ugyanugy ahogy a starcraft-diablo-warcraft triot...
Ja és mennyünk beszélgetni valahova máshova itt eladás folyik -
Viktor77
titán
Nem az. Több okból sem.
Egy sima zöld-kék kari nem ér szinte semmit.
Ahhoz, hogy lilában legyél (esetleg még tier2-ben is), ahhoz már guild is kell. Ott sem vihetsz mindig mindent és egy instát ugye hetente 1x lehet lefarmolni. És akkor még nem beszéltem arról, hogy mi van ha épp nem jön össze 40 ember, mi van ha nem esik a setdarabod (akár hónapokig, ilyen is van).
Na, ezért ér sokat egy full tier2-es 60-as kari.
Mellesleg milyen 90 nap? Alapból 1 hónap jár a játékhoz, ha veszel egy plusz GC-t az még 7k. Ugye akkor eddig minimum 17k-nál tartunk, amit (a Te elgondolásod szerint) eladsz 30k-ért, akkor kerestél 3 hónap alatt 13k-t, ami megfelezve 6k durván. Nagyon nem éri meg. -
Iginotus
addikt
Vazze mekkor üzlet lenne van egy kis időd veszel egy accontot öszeálsz egy haverral akinek van még kb annyi ideje mint neked akkor kb naponta 20-24 orában játszotok és mire lejár a 90 nap lesz kb 1 lv60 as meg egy lv40 es karid.
Ekkor fogod magad meghirdeted és eladod, 30k ért. Veszel még egy WOW-t boltban 11 ért és kezded elölröl
AZ ÉV ÜZLETE VAZZEG!!! -
Iginotus
addikt
Einsteint idézném, de mivel mindenki tudja mit mondana erre így nem teszem
-
maross
nagyúr
akkor en az ennel sokkal durvabb magem (arcanist csak a helyet foglalja a bankban par honapja, 1000+frostbol alaphangon, ha ez mond valakinek valamit) + 2masik 60as karit adhatom olyan realis 100k-ert?
-
Volkov
senior tag
Hááát...tényleg venni akarok WOW-ot, kivi vok rá, de elöször frankón azt hittem elírta... bótba a zsír új 11500... és attól h vmeddig játszott vele, miért ér többet, nem értem...
Végig vittem a Most Wanted-ot, mégse lehet eladni 3x áron
de körülnéztem, és téleg van olyan aki emiatt többet ad érte.. hihetetlen..
Én egy beaktiváltra ennyit tuti nem szánok, a végén az lesz h meg kell vennem bótban... -
gro0ms
aktív tag
Érettségi miatt sajnos megválok a wow accountomtól.
Ami van az accon:
LVL60 UD female MAGE hm hát full epicben 15000HKval.
Allakhazam profil: [link]
HLI ready (BWL, MC, AQ20, AQ40), full epic, ami csak kell.
Az irányár legyen mondjuk 30ezer forint, alkudni szabad
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest