Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Mcray #49788 üzenetére

    Az"ász" körök nem a tank "használhatóságát" mutatják, hanem hogy a játékos mennyivel tud jobban teljesíteni benne, mint a játékosok átlaga. Egyes tankoknál éppen azért lehet könnyen, egy relatíve alacsony xp-és körért ász fokozatot kapni, mert átlagban azzal a tankkal alacsony a játékosok xp-je -> nem tank. Míg egy 38H-nál igen szerencsés 10-12 killes kör is kell az ász fokozathoz, mert ezzel bizony magas az átlag xp.

    "-Jgpanzer4, szintén tank ász, ezzel nehezebb jó kört menni, de látom, hogy nem a tank rossz, hanem a (L)user-ek flamelik a fórumon, ahelyett, hogy megtanulnának játszani vele."

    Ez a tank tényleg rossz. Ez nem flémelés, csak objektíven kell az adataira nézni. Nem tudnék egy olyan jellemzőt mondani, amiben kiemelkedő lenne a riválisai között, sőt... a legfontosabb; az ágyú tekintetében jelentősen le van maradva hozzájuk képest. Lehet vele küszködni, ha valakinek ez jön be... Én az E4 shermannel vagyok így, sokat játszottam vele, szeretem a gépet és mégiscsak egy "bétás státuszszimbólum", de ettől függetlenül objektíven egy hulladék.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák