Hirdetés
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
whatnot #49821 üzenetére
A kolléga felhozta a JgPzIV-et, hogy nem is olyan rossz tank, és ő tud vele játszani stb. Erre mondtam, hogy ha objektíven nézzük, az a TD egy hulladék a riválisaihoz képest (így egy az egyben elmehetne egy 6os premium TD-nek bármiféle alakítás nélkül)
Erre hoztam fel az E4 példáját, hogy én ugyan sokat játszottam vele, talán tudok is vele jól játszani, de ettől függetlenül objektíven nézve a riválisokhoz képest egy hulladék. Mondhatom én, hogy tanuljanak meg vele játszani, mert lám nekem is eldöcög valahogy (ettől függetlenül az általános gyakorlat az E4 esetében az volt, hogy első héten megszabadult tőle a játékosok nagy többsége, valamilyen okból)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- HTPC (házimozi PC) topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest