- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házimozi belépő szinten
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
Aktív témák
-
jahrn
senior tag
válasz
bullseye #7976 üzenetére
A 107essel a legnagyobb a DPM, de mivel gyakran tesz be T9 ellenfeleket szvsz mar kell az a 122mm - nagyobb az "omfg" hatas
A 100as szvsz felejtos.
Meg annyi KV3rol h nekem szinte minden csataban kigyulladt meg akkor is ha egy Stug vezetoje szuros szemekkel az iranyomba nezett. CO2 modul (ha jol emlekszem ez a neve) feltevese utan ez a problema megszunt. -
Levin01
őstag
Na, folyamatban van a Panther II kimaxolása, utána még E50 fullra majd patch után és szerintem elkezdek gyúrni egy Ferdinand-ra
-
grunge
addikt
válasz
Iron Funeral #7987 üzenetére
Akkor ennyi volt..ezt elbakták
-
vhw
addikt
válasz
stork13 #7989 üzenetére
Nekem nincs rá annyi free xp-m... goldért se tudnék annyit váltani át, már ha erre pocsékolnék pénzt... hagyományos módon meg 110ezer xp, mire ráteszed a láncot + tornyot + ágyút, és ezután jön egy 45ezres motor (plusz 60 vagy 70 lóerővel... megéri!) és csak ez után a T30...
Ezért is várom meg inkább a M103at, meg a T110et, mindkettőre 120as ágyú lesz állítólag, így végre az amcsi 9es heavyre is fel lehet már tenni a 10es ágyúját, vagyis egyenes ágon lesz a löveg a következő tankhoz, nem egy mellékvágányon, amit kénytelen vagy kifejleszteni ha nem akarsz megőrülni, de egyébiránt haszontalan lesz a későbbiekben a beleölt xp. -
stork13
aktív tag
Nekem még 60k xp.
Gondolkodom a T30-on mert ha bejön az új tech tree akkor lenne 2 tier X-es tankom kapásból. Egy heavy meg egy td. Ha elindulunk clanwars-ba befagyasztáskor jól jönne a másik nagy.
De csak úgy vágok bele ha lesz annyi freexp-m amiből meg tudom venni a 120-ast rá egyből. -
stork13
aktív tag
Nerfelik a 120-ast és ennyi. ROF csökkentés, penetration kisebb, damage kisebb és kész. Majd máshogy hívják az ágyút az új értékekkel.
Így viszont a tier 8 legrosszabb tankja lesz, egyetlen előnnyel: aki kigrindeli a patch-re annak ingyen lesz premium aranytojást tojó tankja. -
Iron Funeral
őstag
Löwe nem rossz tank
Különösen, hogy másodállásban pénznyomdaként üzemel
Overlord azt írta, hogy "possible", hogy megtartsa a jelenlegi ágyúját. Belegondolva szerintem nem is nagyon lenne problémás, maximum a ROF le lenne húzva aztán csókolom. Persze most lehet belelóg a kezem a bilibe mert már lassan fullos a T29em -
vhw
addikt
Én még az amcsi premium T34-re leszek kíváncsi, ugye az azért T34 mert 120mm-es ágyú van rajta, ha 105ös lenne akkor az T29. Na mármost ha valamilyen formában mégis egy 120as ágyút tesznek rá, akkor máris jobb tank lesz mint a szintén 8as szinten lévő T32 (amin csak 105ös van) mondjuk a T32től már a Löwe is jobb...
-
emre
veterán
válasz
bullseye #7979 üzenetére
Ahol egy lövésből kell megoldani ott jó ha a 122-es van fenn.
De ha csak szórakozni akarsz akkor tök mindegy.Én is sokat vacilláltam hogy melyiket fejlesszem ki. Végül mindegyik lövegem meglett a hétvégén a KV3-hoz. Mostanra valahogy hozzászoktam a 122-es sebességéhez, jobbára az van fenn. Az utóbbi időben elég sűrűn betett olyan csatákba ahol a két kisebb löveggel nem sokra mentem volna.
Ezt asszem a 107-essel követtem el. (confederate érem járt hozzá) -
emre
veterán
válasz
bullseye #7976 üzenetére
Az IS-hez kelleni fog, most szerintem könnyeben kifejleszted a KV3-al, mint később.
Én a KV3-on variálom a 3 löveget, a 122-es a 390-es sebzése miatt erősen megfontolandó.
Amilyen lassan tölt be, túl sokba nem kerül a fenntartása. (1025 a lőszer hozzá)
Viszont a pontossága nem túl acélos, ebből a szempontból a 100mm-es D10T a legjobb. -
bullseye
addikt
mögéri a KV3-ra a 122-es? vagy maradjon a KV féle 107?
-
biggamer
veterán
Avatási videóóónk / HAD klán / és egy kis ökörség a végén.
-
smisa
őstag
Na gyorsan ki kell húzni a PzIII-mat
és megint akciósan lépek tovább: [Operation Husky]
-
grunge
addikt
válasz
Iron Funeral #7969 üzenetére
Nomeg a T-30 ágyúja is jobb ha ezt nézzük. el ne kurjantsák ezt is..Amúgy a Panther I-el mi lesz? 75mm L/100at fogja kapni, de tier7ben szórakozzunk 135dmg vel? Nem kap az is valami ágyút amivel felvehetné a versenyt a 90mm U.S. és a 100as ruszki ágyúval?
-
Iron Funeral
őstag
Kinézetre nájsz a többitől (még) nem hatódtam meg, az ágyúnak lehetne jobb pen.je(+20 mondjuk, 248mm már okés szerintem annak ellenére, hogy "láttam már jobbat") meg lehetne pontosabb (0,35?), az elején az alsó páncélt meg meg kell erősíteniük... ha ezek meglesznek akkor jó cucc lesz.
A fegyver buff már csak azért is kellene mert ilyen statokkal hányadék lesz a Jagd. E-100
-
Fel
addikt
válasz
Murder3 #7963 üzenetére
Szerintem ez majd csak akkor derül ki, ha végre megérkezik a patch.
Véleményem szerint nem lesz olyan "olcsó". Nem oldalra lépsz vele, mint a 3001p-hez, hanem egy szinttel följebb, mivel a 3002DB marad T7-es tank. A T6-T7 szintlépések rendre 50-60k+ xp-t igényelnek (attól függően mit kell még elérni hozzá), úgyhogy szerintem itt is hasonló lesz a helyzet. -
grunge
addikt
válasz
Iron Funeral #7910 üzenetére
nájsz! kiváncsi leszek erre
-
diegho
nagyúr
válasz
kalandlovesz #7965 üzenetére
Amíg nem sorol be t8-as tankok közé addig jó is, de amikor 8%-ot sebzel vele egy normálisabb tankon, az már nem kóser, távolra elég pontatlan, a 107-es jobb.
-
kalandlovesz
csendes tag
Egyre jobban bejön a KV a 122-es ágyúval, de hamarosan kell rá egy töltésgyorsító
-
Murder3
addikt
vk 3002 mennyi xp-lesz a vk 36h-val?
annyi mint most a p-vel? -
virkir
veterán
Namost gondolom a T-34-re gondolsz az orosz med-re nem a T34-re az usa heavy-re.
Szerintem felejtsd el én a bétában igen hamar átléptem mikor mentem a T-54 felé nekem nagyon nem jött be, gyenge fegyver, papír páncél.
KV mellé ha akarsz még farmolót akkor SU-85, esetleg 100 meg egy T5-ös arty a legjobb, leginkább a Hummel ami jól fizet. -
Murder3
addikt
viszont a pz4 általába jó balanszot kap míg a vk-k nem.
nem mondom h rossz, de minden átüti a 88-as szar ágyú ennyi.
pontatlan,lassú,gyenge pen.ahhoz h jó kör legyen nem állhatok végig hátul mert vagy kilövik előlem és akkor meg 70xp meg 7k kredit.
meg aztán mikor próblok lövéshez jutni messziről is sok midnne le tud szedni.jó farmoló lenne, de sok a javítási költség az a baj vele.
mg a többi vk-nál is.sokszor pl a 3001h-n a l/70-es ágyúval jobban lehet érvényesülni mint a 88-assal, pedig kb uygan olyan gyenge balance van a 3001h-nak is.
az legalább pontos meg gyors.
azzal inkább lövöldözök mészsebről, de a vk36-on meg gyenge az az ágyú. -
diegho
nagyúr
Elég sok VK3601-el találkozok és az egyik 1 hitelte a KV-mat, igaz hátulról, de akkor is, jó mondjuk én is 1 hiteltem már 3601-et, de med létére elég nagyot sebez szerintem.
Egy kérdés: T34 jó lesz KV mellé farmolónak? Most fejlesztettem ki az A20-at, de még nem vettem meg.
-
virkir
veterán
válasz
Iron Funeral #7956 üzenetére
Na majd ha nagyon ráérek akkor megveszem a KV-3-at de emlékeim szerint a 88-astól kezdve nem paráztam ha jött szembe egy.
A lepattan/átviszi az meg egy vicc kategória ebben a játékban amikor 128-assal lepattanok közvetlen közelről egy KV buditoronyról vagy frontról.Murder3
Érdekes a meglátásod mikor sokan azt tartják a 3601-ről, hogy egy heavy mednek sorolva, jó fegyverzettel, jó páncéllal.
Hiszed nemhiszed az egyik legjobb, ha nem a legjobb med a játékban low tier-ben, jó creditfarmoló, jó statokat lehet csinálni vele csak mint mondtam nem első vonalból kell használni mint a PzIV-et.
De ha neked nem jön be igen hamar átléphető. -
Murder3
addikt
az is tény, hogy a legtöbb lövedék lepattan,nem üti át iletve nem talál.
3001h kb ugyan olyan mint a 36 snipernek jó annyi h a 3001h az jobban iránytható, de tök mind1 közelharcab mind2 hullik.
gyengébb tankok ellen kijön a vk36 jobb páncélja de esetek többségébe erősebb tankok vannak többen.
kv-3 meg a kv- team meg simán kiüt 2-3 lövésből hiába a nagy páncél, azt meg nem lehet elkerülni h ne legyek közelharcba a meccseken med létem miatt nem állhatok be heavíkhez snperkedini legtöbb esetbe esélytelen a pontatlan ágyú maitt.
mindneképp közelebb kell mennem onnan meg gyors soviet tankok meg már az ellen heavyik is simábbn kilőhetnek.
messziről meg csak az l/70-es ágyú ér vmit, az cserébe gyenge de mivel gyorsan lő így még 3001h-n nagyon jól lehet használni.
88-assal messziről lövöldözni cska credit pazarlás, sok esetbe el se visz odáig a lövedék eggyik meccsen campinovkán a templomnál állok és a szembe lévő erdőnél a másik oldalon ment fel a dombra egy 3/4 tisztán láttan abszolút be volt célozva 4X lőttem rá és semmi.
viszont a vk36-on 88-as van.
és 90%-ba ilyen kv-3-at,1-s szemből nem lehet megsebezni oldlaról se mindig mert sok pattan le.88-as nagyon gyenge ágyú és h t7-es tankok is arra kényszerülnek az azért durva mikor már t6-on gyenge.
pontatlan,alacsony pen, és alacsony rate of fire. -
Iron Funeral
őstag
o.O Megvárom, hogy átlőj egy KV-3at szemből a rövid 88assal
Van egy pont az elején ahol lehet sebezni de azon kívül immúnis és sokszor lepattannak róla a ~200mm fegyók is. Tapasztalat, úgy hogy ültem benne is meg lőttem is rá
Persze ő két lövésből eltávolítja a VK3601et a galaxisból... többiben egyet értek.
immunis vagy immúnis? Firefox autocorrectjében nem bízok
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest