Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Mitől függ, hogy mennyi pénzt kapunk egy meccs végén? Nálam nagyon változó.
-
Memphis79
aktív tag
válasz
kalandlovesz #7445 üzenetére
így van na rá kell b*szni a nagobb durongot
-beteszteljük mert a mostani 7.5 L48 nem nagy szám... -
bullseye
addikt
válasz
kalandlovesz #7445 üzenetére
és milyen közel kell lenni, hogy el is találja?
-
kriso
tag
válasz
kalandlovesz #7439 üzenetére
De most a prémium nélküli átlagjátékos nem fog eltenni a panzer 4-re 500k kerditet.
(Vagy a gyorsító átvihető?) -
Paul119
addikt
annyira kezd tele lenni a tököm ezzel a játékkal .. omat a nyamvadt ruszki fejlesztőkbe hol a halálban tudott háborúban valahol is megsebezni egy tigris 2 őt egy m10 es úgy hogy lángra kapjon..meg a ritka szar ruszki tankokat is fel emelték isteni szintre komolyan a röhögés fog el mikor egy kv képes el lőni a fél életemet nevetésges
-
Memphis79
aktív tag
válasz
kalandlovesz #7439 üzenetére
ahogy nézem a nagyobb ugye jobban sebez de a 7.5-nek jobb az áthatolása-úgyhogy akkor passz
-
Memphis79
aktív tag
válasz
Iron Funeral #7437 üzenetére
aham...remélem az ellen is szeretni fogja
köszi -
Memphis79
aktív tag
Sziasztok!
PZIV-re 7.5 ágyút tegyem inkább mint a 10.5-et? -
Murder3
addikt
am komolyan a pz1 szintű tankokra mi a jó ég szükség van?
alacson tier ideig óráig köti le az embert. -
biggamer
veterán
válasz
biggamer #7423 üzenetére
Előbbi link car lett ... szóval E-50 ...E-75 ... E-100 !!!
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #7410 üzenetére
mint jópár tank a játékba.
különben tök jól néz ki.Panzerkampfwagen IX
asszem ez abszolút csak papíron volt szal ezt legalább lehet rendesen balanszolni nem kell áltörténelemre hivatkozni rajta -
Egyébként ezek a tankok mennyire felelnek meg az eredetiknek? Életerő(jó mondjuk ez hülyeség így átülhetni hiszen, IRL nem létezik ilyen), sebzés, páncélvastagság, páncélátütés, stb.
-
jahrn
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #7416 üzenetére
Fokozatosan. Par heten belul bekerul a nemet E sorozat, talan ez az 1 ami fix. Meg lehet h akkor kap a nemet sor egyeb valtozasokat is - itt a T6 atvarialasara gondolok.Ideje lenne h a 3001P eltunjon a med tree-bol (sosem volt odavalo), es a 3601 vegre hvy legyen (annak keszult eredetileg) ezekhez olyan komoly munka sem szukseges.
Az a francia T8 arty eleg erdekesnek tunik a meg a 155mm loveg ellenere is.
-
diegho
nagyúr
válasz
GrooveHero #7411 üzenetére
T26-al tolom most már, tetszik ez a tank. A játék vége felé már mindenki csak Heavy-vel tolja, vagy életképesek a medium és a light tankok is?
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
-
virkir
veterán
válasz
KaiotEch #7415 üzenetére
Nem a pontosságnál az a jó ha minél alacsonyabb az az érték.
Azt jelöli, hogy elvben mekkora körben fog becsapódni a lövedéked 100 méteren, tehát ennél egy 37 cm-es körben kéne minden találatnak lennie.
Az más kérdés, hogy a játékon belül sem élnek ezek az értékek mivel egy 100 méterre lévő tank már teljes terjedelmével el szokott férni egy célkörben.
Namost már egy pzIII is magasabb szokott lenni 50 centinél. -
válasz
Iron Funeral #7417 üzenetére
Akkormeg megintcsak az orosz a jobb. Annak a legkisebb. (Én is így tudtam egyébként.)
-
L-e-f-i-e
senior tag
Azt lehet tudni, hogy mikortól lépnek érvénybe az új tech treek?
-
GrooveHero
addikt
Ha nagyon belerántasz, akkor az MS-1 alatti tankok meglehetnek, például a KV, ami nagyon jó kis tank, főleg, hogy kapsz helyette garázshelyet és két másik tankot, a KV-1-et, meg a KV-2-t, mert külön lesz szedve. Én ezt javaslom, ezen túl már a te döntésed, minden esetre az orosz heavy vonallal biztos nem jársz rosszul, mondjuk nem mondom, hogy könnyű lesz.
-
Fel
addikt
Amúgy ez tényleg jópofa... A T29-nél voltam ugyanígy. Felraktam rá a 105mm-es löveget, betáraztam, és az újratöltés árától majdnem dobtam egy hátast...
Ott kereken 1000 kredit egy 105mm-es AP, a HE csak 680 talán. A korábbi 90mm-es pedig 255 volt, ha jól emlékszem. Azért nem hiszem, hogy annyival hatékonyabban tudok vele harcolni, mint amennyivel többe kerül... De az tuti, hogy nagyon meggondolom kibe ersztek el egy lövést is! A scoutokat inkább kihagyom, pedig szeretem őket levadászni
-
Jani09
tag
Kiváncsi vagyok a fejlesztők mikor találják ki, hogy legyen egy WOT, ami a jelenben van
a mostani fullos tankokkal
,Challenger 2 ,meg egyéb amcsi és más szépségek
, Iraki pálya XD
-
diegho
nagyúr
Ma installáltam. MS-1 fullon megvan. Lighttraktor-nál is van már pár fejlesztés. Merre menjek tovább? Várjak amíg tudok venni medium tankot, vagy vegyek valami lightot?
-
biggamer
veterán
-
acc200
tag
Sziasztok!
Valaki még kicsit régebben írta, h a Párduc milyen szeszélyes és érdekes kis tank.. Nos ezt én is megerősíteném, csak a vadász változatával ( tehát Jagdpanther
) . Egyszerűen vicc néha amiket csinál.. Kis Panzer III-as közelről átlőtte a front armoromat, jah és az 50mm-eres hosszú löveggel.. Kövi kör: Királytigris meglő, lemegy kb a 40% HP-m, jön hátba 1 T-34, maradok 30%körül ( jah és persze ki is gyulladtam
), rámfordul megint a királytigris, és dettóra ugyan ott, ahol azelőtt a kis Panzer III-as megsebzett, onnan lepattant a lövése, 2x is !! Utána jött 1 Jagdpanther, annak is 2 lövése lepattant.. Én meg csak nézek, mia**sz??
Már-már azt hittem bebuggoltam
De am jah, nagyon érdekes.. Másik az állandó kigyulladás, kb minden csatában kigyulladok..
Harmadik pedig a végre kifejlesztett 105mm-es ágyú és a pofátlanul magas lőszerár!!!!!! 1030?????? Pofátlanság..
-
Murder3
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest