- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
-
joergie
őstag
Tudom volt már ez is bétában, L70 tényleg faintos, most megyek a jobbik toronyért egyelőre. Csak utálom kivárni amíg fullos lesz egy verda
amugy most nézegettem orosz 0.6.4-es videókat, és ahogy láttam végre jelzi minimapon a heavy-medium-arty-TD-ket külön, így azért könnyebb lesz tájékozódni, meg átlátni hova kell erősítés.
T92 artyról néztem videót, szemből leszedet 50%ot vk4502bőlvigyázzatok majd a T9 artykkal...
-
-
joergie
őstag
Nemtudom, ti hogy vagytok vele, kicsit ki vagyok bukva a pz4-re, az egy dolog hogy valamivel gyorsabb, viszont alig úszok meg kört motorsérülés nélkül, ráadásul ahogy artyval tapasztaltam: priest az esetek döntő többségében kiszedi egy lövésből, főleg oldalról(ami végülis logikus, csak akkor is bosszantó).
Jó a frontja, az egy dolog, kérdés mit érek vele KV ellen 107mm-essel. Mert ugye sokszor van, hogy betesz KV ellen(ellenséges csapatnál van 2 KV, nálunk 1 KV, meg mondjuk én).
Nem tudom, hogy fogom megcsinálni vele a Hummelt... -
csaabz
őstag
IS-3-ra minden kifejlesztve, így már egészen használható, mellette megy az orosz medium vonal, T-34 borzalmas...
-
biggamer
veterán
Éjfélkor kezdődik TV2-ön a Ryan közlegény +mentése, hátha érdekel mást is !!!
-
grunge
addikt
Haverommal paltoonozunk, ő grillével megy én Lee-vel. ezek a leggyengébbjeink. Zsinórban 6odszor tesz be minket Tiger 2-IS3-SU152,FErdi-k közé
jött szembe egy PzIII, 3 lövésem pattant le róla, majs sikerült leszedni belőle 30%ot...Mi értelem van ennek? Fail ez a matchmaking úgy ahogy van
-
joergie
őstag
válasz
marked one94 #4684 üzenetére
Tudom, volt bétában is su100am, szerettem(egyik arccal együtt csapattunk, ő jagdpz4el), csak ott ugye volt mellé free xp, meg premium is....
-
marked one94
őstag
válasz
joergie #4679 üzenetére
Eleinte én is utáltam a su100ast de ha már felrakod a 100mm agyút akkor már lehet szépen aprítani. Én annyira őrült voltam hogy 1 nap alatt összeszedtem rá a 100as ágyút meg a lánctalpat.
Én is most szenvedek ezzel a borzalmas T-28al, első 10 csatán mind vereség volt de már csak 10000xp kell és megvan a KV. -
virkir
veterán
válasz
biggamer #4680 üzenetére
Összefoglalva.
Ha megvan a KV a garázsban akkor kapsz egy KV-1-et a KV legénységével.
Ha megvan a KV-n a fejlesztett buditorony akkor kapsz egy KV-2-őt 100%-os legénységgel + egy slottal.
Ha a KV-3 is megvan akkor kapsz egy új KV-3-at a meglévő legénységgel és egy T-150-et szintén 100%-os legénységgel + slottal.
Most én is ezt kezdtem fejleszteni mert kéne a 2 slot és ki tudja mikor rakják be ezt a lehetőséget. -
joergie
őstag
válasz
biggamer #4680 üzenetére
KV helyett kapsz egy KV-1 -est ugyanazzal a gárdával, meg kapsz egy extra slotba kv-2-est, és bele egy 100%-os gárdát.
T28 jópofa amúgy. igaz hogy csak 44 a végsebessége, az viszont hegynek föl is annyi
A legjobb fegyverrel meg ha ügyes vagy KV-kat lehet kicsinálni, csak a páncéljával kell vigyázni, mert papírból van. -
joergie
őstag
válasz
biggamer #4678 üzenetére
KV will be separated into KV-1 and KV-2.
Players who have a KV in their garage at the time of the revision will have it replaced with a KV-1. The KV’s crew will be trained for the KV-1.Additionally players who have researched KV-2’s turret for KV will get a KV-2 with an extra garage slot and the KV-2 will be assigned a 100% crew.
Undistributed experience from KV can be transferred to either KV-2 or to KV-1 on demand.
Tehát ha megvan a KV-2 torony hozzá, akkor kapsz KV-2 tankot. Időpont nincs, de ha lenne, már felkerült volna ide.
SU100 szörnyű, nemhogy a nagyokat, még a kicsiket se lehet megpiszkálni a gyári ágyúval. És így összeszedni 16000xp-t...élvezetes...
-
biggamer
veterán
Hi ... tudja valaki h milyen felszereltségűnek kell lennie a KV-nak, h +kapja az ember azt a két tankot helyette ???
És h mikorra kell, h +legyen ???
-
vhw
addikt
válasz
biggamer #4675 üzenetére
Ha nem premiummal játszol a T32 nem igazán fog pluszban kijönni, legfeljebb pár ezres pluszokat érsz el vele. Szóval mellé mindenképp kellene egy másik jó pénzkereső tank.
(egyébként a T32 ugye a 90es ágyúval kezd, amit csak akkor tudsz lecserélni ha kifejleszted a lánctalpat, meg azt hiszem a tornyot is, szal eleinte lehet kivágnád a kukába, nem árt ha van mellette egy T29 amivel lenyugtathatod magad)
-
biggamer
veterán
Elég jól fut mostanában a T29-esem szekere
Kezdem +szeretni.Győzelem!
Csata: Lakeville 2011. május 14. 20:10:20
Jármű: T29
Kapott Tapasztalat: 1 114, kredit: 30 496Csatában elért Achievement: Acélfal, Megszálló
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2011. május 14. 20:29:07
Kapott Tapasztalat: 761, kredit: 21 624Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Győzelem!
Csata: Malinovka 2011. május 14. 20:56:53
Kapott Tapasztalat: 702, kredit: 20 272Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Ha úgy állok érdemes lesz eladnom a T29-et, hogy hamarabb +legyen a T32-esem ???
-
Szajo
őstag
Ez érdekes, kipróbálom!
-
đe$|re
senior tag
Vélemény az IS-ről? (Kv3 után)
-
vhw
addikt
Jelenleg a különbség még az, hogy a Tigris 7es a Párduc 8as (később a Párduc lekerül 7es szintre) tehát egyrészt több xp kell a kifejlesztéshez; tovább tart elérni. Másrészt a PzIV-től a Tigrisig viszonylag jó tankokkal megy az ember. A Párduc ágán ott a PzIII/IV, olyan érzésed van mintha kicsit jobban felfegyverezték volna a PzIII-adat, nem igazán jó tank. A következő a 3001P pedig egy L48as löveggel kezd (ami ugye 5ös szinten se valami erős) lassú, nem fordulékony, gyenge a páncélzata, méretre akkora mint egy Tigris, tehát elég jó célpont. És csak ezek után kapod meg a többek által jónak mondott 3002DB-t (én még nem mentem vele).
Ráadásul a III/IV, a 3001P és a 3002DB mind különböző, egyedi motorokat használ, nem úgy mint a Tigris ágán, h a legerősebb motort beteheted a következőbe és így tovább. Szóval röviden: macerásabb elérni a Párducot. -
aginor
veterán
Az nem rossz.
Kár, hogy soha nem szerelték fel az L/70-es löveggel, nem bírta el a torony.
BoogeyM@n.: nem megyek elől, de így is vadásznak, de ezt korábban már írtam is.
Azért a Párduc minden csak nem papír (persze az Egérkéhez képest igen), a paramétereit böngészve a védettsége szemből jobb a játékban, mint a tigrisé, oldalról viszont valóban gyengébb kicsit, de ezt ellensúlyozhatja a nem kicsit jobb mozgékonysága (különösképpen a toronyé). -
BoogeyM@n.
aktív tag
Ha te vagy elöl téged látnak meg elsőnek és meghalsz ilyen egyszerű.
Az út amiket meg választhatsz az a med és heavy a kettő közötti különbség
viszont a közepessel mindig bujkálnod kell hogy rejtsed a papírtestet mert akármilyen szintet érsz el csak csemege leszel egy könnyen lőhető trófea
még a nehéz tankoknál a végállomás a maus a mozgó erődítmény lassú de soha se könnyű préda. -
aginor
veterán
Azt értem, hogy miért vadásznak a kisebbekre, de akkor sem jó ez így. A pz3 nálam a korábban vázolt okok miatt alkalmatlan a komoly felderítő munkára.
Azért jót is mondjak, tegnap megfordult az arány, annyi jó meccsbe rakott be, mint korábban rosszba, nem tudom, talán beteg lett a szerver.. Így már élvezetes volt játszani, nem egy olyan meccs volt ahol 2-3 kilövést is sikerült elérni, komolyan egyből elkezdtem megszeretni a pz3-at. Most, hogy elkiabáltam, ma szivatni fog rendesen, de nem baj, mert megvan a továbblépéshez szükséges xp, már csak azt kéne eldöntenem, hogy a Tigris vagy a Párduc vonalon haladjak tovább. MI a kettő között a komoly különbség? Csak azért kérdem mert míg Tigriseket dögivel látok párduccal még eggyel sem találkoztam.BinLaden: No, milyen a pz4?
-
đe$|re
senior tag
válasz
szalai56 #4660 üzenetére
Valahogy nekem is folytatódott a szériám...
Jó volt...Karelián megyünk, elindulok jobbra (KV3), nem akarok állóháborút játszani. Annyit látok, hogy a Tigrisünk meg még valami tank megállt, mert megláttak egy Churchill-t meg egy KV-t. Nem akarok nagyon állni megindulok...kiszedtem a Churchill-t, meg egy M7-t, ami középen próbált átsurranni. Majd a semmiből, a túloldalról, a fennsíkról (meg szerintem 1-2 csapattárstól is) kaptam a skulót. Miután meghaltam egy nyomorék gyerek beszól (Stug3), hogy mekkora noob vagyok. Persze úgy kaptunk ki mint a huzat. -
szalai56
senior tag
Folytatódik a szériám
-
grunge
addikt
válasz
Sixkiller6 #4658 üzenetére
Németkenél semmit, ne is költs rá. az orosz tankok meg amúgy is stealth üzemmódban közlekednek.
-
Sixkiller6
őstag
üdv, van arra bármiféle adat, hogy egy nagy tankon mennyit számít a camouflage háló? ha számít?
-
vhw
addikt
Könnyebb kilőni, nem pattan le róluk semmi, és kapod érte az xp-t. Másrészt aki kicsit tovább is gondolkodja; senki sem szereti ha a kis tankok felderítik őket az artynak, senki se szereti ha valami kis tank mögéjük kerül és hátulról még sebezheti is őket, az artyk meg különösen nem szeretik.
Ezek után miért is nem érthető, hogy a nagyobb tankok kilövik a kicsiket (amik sokszor csak egy vagy két lövés nekik)
Kellemetlen ha jóval nagyobbak közé tesz be, én se szerettem, de akkor nem megyek előre harcolni a nagyokkal, ezekben a csatákban ugyanis nem neked kell kilőni a többieket, csak felderíteni őket a nagyoknak, ahhoz pedig kell egy kis gyakorlás, hogy az ember ráérezzen hogy kell eredményesen scoutolni (itt nem az öngyilkos, "berontok az ellenség közé és meghalok" taktikára gondolok). -
-
GrooveHero
addikt
Nem. Nekem van eszem
Én nem fizetek olyanér ami/akik nem érdemli(k) meg. Amúgy se vagyok mocskos újgazdag, nem tellene rá.
De ha a jelenlegi hibák nem lennének, és péézem is lenne, akkor erősen elgondolkodnék. Főleg azért, mert lenne itt azért 1-2 olyan gépsárkány, amibe szivesen belepattannék
-
K3NZO
senior tag
válasz
GrooveHero #4650 üzenetére
Ezt a rengeteg lóvét premium előfizetéssel hozod össze?
-
K3NZO
senior tag
válasz
GrooveHero #4650 üzenetére
Most irigykedem rád
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest