- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Hat lehet hogy ez azert van, mert vegigszenvedtem vagy 500-500 csatat kb a Pz3/4-el es VK3001-el.Mindkettot csak az nem lotte at barmivel, ha nem akarta, az 1000 csatabol kb 20-30x pattogott a ket jarmu osszesen.Veluk is volt hogy mentem jo koroket, de elenyeszo szamban.
Most cserebe meg kaptam egy hasonlo jarganyt, csak 2,5x annyi elettel, egesz jo pancelzattal, szokott eleg gyakran is pattogni,raadasul kicsi es eleg furge is, a gyorsulasa kozepes, a fordulasaval nem vagyok annyira megelegedve, azon gondolkodom, ha teszek fel +felfuggesztest, akkor vajon picitt furgebben fog majd fordulni ?
Vegre majdnem felistennek kepzelem magam ezzel a tankkal, ezert sokkal batrabban vallalok kockazatot, neha ez a vesztem.Habar mar sokat tanultam a jatekban, nem mindig tudom magam visszafogniVegyel batran, az egyik havert is erre buzditottam, ha o is vesz, majd harmasban kiprobaljuk a 122-es agyuval, harman egy nehez ellen, kivancsi vagyok mennyire tudjuk szetszedni
Vagy eppenseggel a francia nyavajak ellen vetjuk majd be, 8-9-10es francia ellen tud sebezni kb 10%-ot, tegnap probaltam.
3 tank, 30%sebzes, o az egyiket tuti ki tudja esetleg loni, de marad meg 2 tank a nyakan
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest