Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Mcray #37782 üzenetére

Hat lehet hogy ez azert van, mert vegigszenvedtem vagy 500-500 csatat kb a Pz3/4-el es VK3001-el.Mindkettot csak az nem lotte at barmivel, ha nem akarta, az 1000 csatabol kb 20-30x pattogott a ket jarmu osszesen.Veluk is volt hogy mentem jo koroket, de elenyeszo szamban.
    Most cserebe meg kaptam egy hasonlo jarganyt, csak 2,5x annyi elettel, egesz jo pancelzattal, szokott eleg gyakran is pattogni,raadasul kicsi es eleg furge is, a gyorsulasa kozepes, a fordulasaval nem vagyok annyira megelegedve, azon gondolkodom, ha teszek fel +felfuggesztest, akkor vajon picitt furgebben fog majd fordulni ?
    Vegre majdnem felistennek kepzelem magam ezzel a tankkal, ezert sokkal batrabban vallalok kockazatot, neha ez a vesztem.Habar mar sokat tanultam a jatekban, nem mindig tudom magam visszafogni :)

Vegyel batran, az egyik havert is erre buzditottam, ha o is vesz, majd harmasban kiprobaljuk a 122-es agyuval, harman egy nehez ellen, kivancsi vagyok mennyire tudjuk szetszedni :)
    Vagy eppenseggel a francia nyavajak ellen vetjuk majd be, 8-9-10es francia ellen tud sebezni kb 10%-ot, tegnap probaltam.
    3 tank, 30%sebzes, o az egyiket tuti ki tudja esetleg loni, de marad meg 2 tank a nyakan :)

Aktív témák