- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Máté94 #15366 üzenetére
Na jah, azt meg kell szokni. De ha csak előnye lenne, mindenki ezzel tolná.
Kicsit olyan, mint a hellcat... vérpistike 2 lövés után eltűnik a térképről...
@Misterx: én is rambozva csináltam meg vele a 9 killes körömet. Mivel elég fordulékony, agilis kis dög.
Én kifejezetten élvezem, ha tier6-osok ellen teszi be. Több hp, több xp
) A nagy kaliber is szinte magától jön
-
törölt tag
No ezért nem fogok játszani 2 napig
Ma elég keveset leszek a gépnél, holnap szintén, akkor ma inkább el sem indítom a játékot, majd vasárnaptól legyen inkább 3 napom.
Mennyivel jobb volt régebben, adtak egy kódot ilyenkor, és akkor írtad be, amikor akartad, így viszont kényszerítik az embert...Amúgy is úgy érzem a tegnapi eredményből, hogy ma/holnap nagy szopó ág (tudom nincs ilyen) következne
-
fsb1000
nagyúr
Ne ítélj az én eredményeimből. 4-6 gold lőszert ellövök, és nem túl magas a sebzés átlagom
Tegnap 3000+ dmg-vel voltam közepes minuszban, ma meg 2700 átlag dmg-vel erős minuszban, de 80%-ban FV(183)-nak köszönhetően.Aki nem használ gold lőszert és ennél többet sebez, annak a t10 tankjai is termelni fognak. Prém nélkül meg nullszaldós lehet.
EU2-ön vidám az élet:
-
Dobi 562
addikt
Ugyebár direkt leírtam, hogy azzal van bajom amikor biztos nyerő helyzetben használják a 0 sebzéses töketlen kemperek. Tőlem foglalhatsz nyugodtan, én megyek sebzek a több xp/kreditért. Nyilván ha olyan a helyzet én is beállok a körbe.
----------------------------------------------
(#7854) Runo: jobb játékosállományért cserébe odaadnék pár %-nyi győzelmi arányt.-----------------------------------------------
Lassan elfogy a kreditem de 8K xp és meg van a IX-es löveg a Pattonra. -
robogo81
senior tag
Szép kollekció,gratula!
Tényleg vannak tankok, és időszakok amikor ennyire kevés sebzésre is be adja az Ászt?A hétvégén a stuggal jött össze,az Ász,de alig 1200 sebzés/24 spottolt sebzés/6 kill-re,úgy hogy a top gun nem kaptam meg(az ellen utolsó embere francia vadásszal s35ca 7-et lőtt ki).
Előző napon meg csata 2000+ sebzés,meg 800 körüli spot,meg 4 kill,csak a végin kicsit nagyon elb.....am,pont visszaértem a bázisra resetelni(1 hp-vel),volt hátra pont 1 lövésre elég idő,én hülye meg páncéltörővel lőttem rá az M4-re,amiről meg persze lepattant.
Ő meg ki lőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged